צפייה בגרסה מלאה : טיפול 10,000 לפרייבט
שלום רב,
אני מעוניין לעשות טיפול 10,000 לפרייבט (מיצובישי לנסר 1600) ואני מחפש פתרון איך להעמיד את האוטו ככה שאני אוכל לזחול מתחתיו.... יש לי שני בוקים של הג'יפ, הבעייה שאני לא ממש יודע איפה למקם אותם....
חוץ מזה אם יש למישהו דגשים לגבי הטיפול לפרייבט (של חבר, לכן אני לא מכיר את הדגם הזה...) אני אשמח... :-)
נראה לי שיש בעיה להחליף שם פילטר שמן , תעדכן אותי מה קורה שם שתסיים.
(בקרוב אני קונה קולט וזה אותו מנוע)
אהלן אמיתי
לאחרונה מכרתי רכב כזה בדיוק, ואת כל עבודת האחזקה השוטפת עשיתי, כמובן, בעצמי. הרכב פשוט לטיפול ואמין מאוד, יחסית לגילו ובאופן מוחלט.
לעניינינו, לאיזה צורך אתה רוצה לזחול מתחת לרכב? אם לטובת ריקון שמן ופירוק פילטר שמן, ניתן להכניס ג'ק בקבוק מתחת לנקודת עיגון שנמצאת במרכז חזית הרכב. יש שם אוזן בריאה ובסיס חסון שממנו הרמתי את הרכב לגובה של כ-40 ס"מ והוא איפשר לי לזחול בלי בעיה לנקודות הנ"ל. לצורך ריקון השמן, יוכל לעזור אם תפרק גלגל קדמי בצד נהג, מה שמשפר את הגישה מהצד, בלי לזחול ממש.
דא"ג, הוזכר פה הפילטר שמן-לדעתי אין שום בעיה להגיע איליו, הוא נמצא בין המנוע לגריל, במיקום נמוך יחסית, ויש לו פתח תפעולי בדיפון התחתון, בגודל שמאפשר להכניס יד פנימה בקלות.
לכל מי שמעוניין, עדיין יש לי את ה-FSM של הרכב, מאוד מפורט וכולל גם רכבים אחרים שחולקים את אותם מנוע ומערכת חשמן (כמו קולט למשל).
יום מוצלח-קובי
איציק - 4X6ZH
10-03-10, 09:23
גק בקבוק ....40 ס"מ באמצע
וזחילה מתחת לרכב :cool:
איציק
אהלן אמיתי
לאחרונה מכרתי רכב כזה בדיוק, ואת כל עבודת האחזקה השוטפת עשיתי, כמובן, בעצמי. הרכב פשוט לטיפול ואמין מאוד, יחסית לגילו ובאופן מוחלט.
לעניינינו, לאיזה צורך אתה רוצה לזחול מתחת לרכב? אם לטובת ריקון שמן ופירוק פילטר שמן, ניתן להכניס ג'ק בקבוק מתחת לנקודת עיגון שנמצאת במרכז חזית הרכב. יש שם אוזן בריאה ובסיס חסון שממנו הרמתי את הרכב לגובה של כ-40 ס"מ והוא איפשר לי לזחול בלי בעיה לנקודות הנ"ל. לצורך ריקון השמן, יוכל לעזור אם תפרק גלגל קדמי בצד נהג, מה שמשפר את הגישה מהצד, בלי לזחול ממש.
דא"ג, הוזכר פה הפילטר שמן-לדעתי אין שום בעיה להגיע איליו, הוא נמצא בין המנוע לגריל, במיקום נמוך יחסית, ויש לו פתח תפעולי בדיפון התחתון, בגודל שמאפשר להכניס יד פנימה בקלות.
לכל מי שמעוניין, עדיין יש לי את ה-FSM של הרכב, מאוד מפורט וכולל גם רכבים אחרים שחולקים את אותם מנוע ומערכת חשמן (כמו קולט למשל).
יום מוצלח-קובי
לא רוצה להשמע כמו המורה הפולניה
אבל תעיז להכנס מתחת לרכב שעומד על ג'ק
אני מרים את הרכב ומעמיד אותו על בלוקים, קצת יותר מאמץ אבל הרבה הרבה יותר בטוח
אחרי שהרכב יעמוד על הג'ק בקבוק, אני מתכוון לשים גם את שני הבוקים.... לא בא לי להימחץ מתחת למיצובישי.... מילא פרארי או משהו, אבל מיצובישי זה לא לעניין... :cool:
לגבי ה-FSM אם אתה יכול להעלות אותו/לשלוח אותו/לצרף לינק או כל קומבינה אחרת אני יותר מאשמח
תודה
לכל הדאגנים, כמובן שהג'ק שימש רק להרמה, ואחר כך קיבעתי את הרכב על בוק, בלם חניה מורם ובלוקים מאחורי הגלגלים האחוריים. בד"כ אני זה שמעיר על בטיחות בעבודה לאנשים, ולצערי (;)) גם נאלצתי לעבור מס' קורסים בתחום, אז אני האחרון שיעשה שטויות כאלה בעבודה. גם ככה אני חשוף לכ"כ הרבה סיכוני ביום יום בעבודה, שאני לא ממש שש להוסיף למרפי הזדמנויות לדפוק אותי...
קובי
ואני מחפש פתרון איך להעמיד את האוטו ככה שאני אוכל לזחול מתחתיו....
תעלה צד אחד של האוטו על מדרכה (2 הגלגלים) ותרים את הצד השני על בוקים\אבנים.
לכל מי שמעוניין ב-FSM (http://rapidshare.com/files/168386022/Sam_naprawiam_Mitsubishi_Colt_Lancer_92-95_ENG_up_by_dunaj2.rar), אני מקווה שהקישור יעבוד. הלינק נותן רק את הספר של המנוע, אבל באתר האכסון יש גם את כל יתר הרכב (אני הורדתי גם חשמל, היגוי, מזגן, בלמים ומתלים)
בהצלחה-קובי
אני עולה על סקיצים שבניתי מעץ (סוג של רמפה) עם הגלגלים הקדמיים.
חשוב מאוד, לפני מילוי השמן החדש - להוריד את הרכב (בלי להניע) חזרה למשטח ישר למילוי מדוייק.
עידן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.