צפייה בגרסה מלאה : נעלמו מפתחות רכב
שלוםם מדובר פה על באגגיי ..!
ביום שישי שלפני שלושה ימים גררתי את הבאגי עם רכב וכאשר הגעתי לבית לא מצאתי את המפתחות של הבאגי עד עכשיו ...ועכשיו אין לי איך להניע אותו איך אני עושה איזה קומבינה שאני יכול להניע אותו למשל עם חוטים אבל שמעתי שזה הורס את המחשב לא משנה תציעו רעיונות זהה דחוףףף תודהה ..!!
שלוםם מדובר פה על באגגיי ..!
ביום שישי שלפני שלושה ימים גררתי את הבאגי עם רכב וכאשר הגעתי לבית לא מצאתי את המפתחות של הבאגי עד עכשיו ...ועכשיו אין לי איך להניע אותו איך אני עושה איזה קומבינה שאני יכול להניע אותו למשל עם חוטים אבל שמעתי שזה הורס את המחשב לא משנה תציעו רעיונות זהה דחוףףף תודהה ..!!
איזה סוויץ' מותקן, אוניברסלי?
כמה חוטים?
אולי אם תיתן פרטים על הבאגי יהיו כאן תשובות יותר מפורטות.
בהצלחה!
תדהר.
אני מציע, שאם אתה לא יודע להתעסק עם זה, פשוט תחליף סוויץ', הרי בכל מקרה אתה לא מתכוון להישאר עם חוטים במקום הסוויץ' לנצח, ואת המפתחות אני מניח שכבר לא תמצא. בניסיון להניע את הרכב ע"י קיצור חוטים במעגל הסוויץ' אתה יכול לעשות נזק למערכת החשמל אם אתה עושה טעות קטנה לא במקום...
קובי
מימי האופנועים אני זוכר שסתם קצר לא יעבוד כי יש שם נגדים וקבלים וזה אמור להיות בהתנגדות מסויימת ובמתח מסויים אחרת זה לא יניע...
אם הבאגי שלך זה משהו עם מנוע מודרני עם מחשב .. עזוב. זה לא יעבוד ככה כנראה.
מימי האופנועים אני זוכר שסתם קצר לא יעבוד כי יש שם נגדים וקבלים וזה אמור להיות בהתנגדות מסויימת ובמתח מסויים אחרת זה לא יניע...
אם הבאגי שלך זה משהו עם מנוע מודרני עם מחשב .. עזוב. זה לא יעבוד ככה כנראה.
ברוב הרכבים זה דווקא כן יעבוד (גם כאלה עם מחשב), פשוט צריך לדעת מה לחבר לאן, ולא לנסות בשיטת ניסוי וטעיה. בכל מקרה, מי שלא יודע מה הוא עושה, תמיד יכול לעשות יותר נזק מתועלת. תחליף סוייץ' וסגור עניין.
קובי
תן לי לנחש.. אה.. דיהו סופר רייסר??
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.