צפייה בגרסה מלאה : דיפנדר תקוע בדרום - שאלה לגבי תיבת הגה
שלום,
חבר תקוע עם דיפנדר בדרום עם תיבת הגה תקולה.
ההגה מסתובב לתוך תיבת ההגה, תיבת ההגה לא מוציאה כל תנועה. הגלגלים הקדמיים מסתובבים חופשי (ימינה ושמאלה) אולם לא ניתן לגרור מפני שהם זורקים את הרכב לכל כיוון באופן אקראי. עצות? רעיונות?
תודה,
יואב 054-5629340
הערה:
אני יוצא עוד חמש דקות לדרום - אם למישהו יש רעיון, אנא בסלולרי...תבוא עליכם הברכה והשלווה.
meir alony
20-03-10, 13:37
לגרור אותו מאחור הגורר נוסע קדימה הנגרר ברוורס כך הגלגלים הקדמיים פחות מקשים להוציא לכביש ולהזמין גרר.
אפשר גם לקשור את מוטות ההגה לשלדה למניעת משחק.
מאיר
חולץ ע"י נועם מנאות הכיכר !!!!!!
תמונות של הנהג ישלחו ע"י יואב בהקדם :p
חולץ על ידי אמנון מעין יהב
חולץ ע"י אמנון מעין יהב !!!!!!
תמונות של הנהג ישלחו ע"י יואב בהקדם :p
טעות שלי !! אמנון מעין יהב !!!!!
טעות שלי !! אמנון מעין יהב !!!!!
תודה לכל מי שהתקשר - והיו רבים - בסופו של דבר חולץ כאמור על ידי אמנון לב מעין יהב, שבא מרחק רב, וסייע מכל הלב.
אני מנוע מלהעלות תמונות בהם נגרר פגר הדיפנדר על ידי טויוטה לנדקרוזר. בכל זאת, גם לי יש לב...
בפועל תיבת ההגה החזירה נשמתה לבורא. נותר רק לברך שזה היה בשטח, במהירות נמוכה ובשטח פתוח ורחב.
ומילה פרגון לאמנון - מי שלא מכיר את הצימרים של אמנון בעין יהב - מפסיד. צימרים מקסימים אצל בנאדם עם לב זהב.
בקיצור- וסליחה על הפרסום - גם חילוצים וגם צימרים - אמנון לב 050-5322961
יואב
תודה לכל מי שהתקשר - והיו רבים - בסופו של דבר חולץ כאמור על ידי אמנון לב מעין יהב, שבא מרחק רב, וסייע מכל הלב.
אני מנוע מלהעלות תמונות בהם נגרר פגר הדיפנדר על ידי טויוטה לנדקרוזר. בכל זאת, גם לי יש לב...
בפועל תיבת ההגה החזירה נשמתה לבורא. נותר רק לברך שזה היה בשטח, במהירות נמוכה ובשטח פתוח ורחב.
ומילה פרגון לאמנון - מי שלא מכיר את הצימרים של אמנון בעין יהב - מפסיד. צימרים מקסימים אצל בנאדם עם לב זהב.
בקיצור- וסליחה על הפרסום - גם חילוצים וגם צימרים - אמנון לב 050-5322961
יואב
למה סליחה על הפירסום?? אנשים כאלה צריך לפרסם :D
מאיר רוטברג
20-03-10, 22:11
וגם פרסום של הנבלה הנגררת,כולל זה שלא הזמין לטיול
וגם פרסום של הנבלה הנגררת,כולל זה שלא הזמין לטיול
ונגיד שהיית מוזמן .. היית בא? או ששוב היינו שומעים תירוץ
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.