צפייה בגרסה מלאה : וו גרירה נשלף
אפי מאגנום
25-03-10, 17:55
ברשותי רכב עם וו גרירה נשלף,כאשר אינני גורר עגלה אני מפרק את הוו ומשאיר אותו בבית.
חבר טוען שכאשר מופיע ברשיון וו גרירה הוא חייב להיות ברכב ובמקרה שיעצור אותי שוטר או בוחן רכב יש אפשרות שאקבל דו"ח.
יש מישהו מקצועי שיכול לתת תשובה בנושא ?
בתודה מראש
אם כתוב לך "וו גרירה נשלף" ברשיון הרכב - החבר שלך טועה.
אם כתוב לך "וו גיריה" או "וו גיריה משולב" - החבר שלך צודק, ואתה יכול לקבל גם הורדה מהכביש במקרה של שוטר מנ**ק במיוחד.
מה כתוב לך ברשיון?
אם כתוב לך "וו גיריה" או "וו גיריה משולב" - החבר שלך צודק, ואתה יכול לקבל גם הורדה מהכביש במקרה של שוטר מנ**ק במיוחד.
מה כתוב לך ברשיון?
גיריות הן חיות נחמדות, אבל לא הייתי רוצה אחת כזו באוטו באופן קבוע ... :p
תוספת לדברי שמיל: אם רשום לך וו גרירה נשלף, אתה חייב להביא אוטו למבחן השנתי (טסט), אחרת איזה טסטר חבר של השוטר המנ**ק יחייב אותך להתייצב למבחן חוזר (בתשלום כמובן) עם הוו.
נדב.
נתפסתי בקלקלתי, אבל:
אם רשום לך וו גרירה נשלף, אתה חייב להביא אוטו למבחן השנתי
כדאי להביא אותו, לדעתי, האוטו כבר ממילא שם. ;)
כדאי להביא אותו, לדעתי, האוטו כבר ממילא שם. ;)
זה לא רק כדאי, זה חובה ובלעדיו אמורים להכשיל את הרכב בטסט :confused:
אבל אמור זה שם של דג ...
לא שווה לדעתי לנסות את המזל על זה - מפילים אותנו גם ככה על מספיק שטויות ...
נדב.
אפי מאגנום
25-03-10, 23:46
מה כתוב לך ברשיון?
ברשיון מופיע וו גרירה משולב.
קניתי את הרכב עם הוו המשולב והפכתי אותו לנשלף (אבל עדיין המשולב)כדי שלא יהפוך למחרשה בשטח וכדי לשפר זוית נטישה שגם ללא וו היא בעייתית ברכב הנ"ל.
האם יש לאשר את השינוי ואם כן היכן.
נכון להיום יש רשיון לכל המשפרים למיניהם, וגם למתקיני ווים (הרשאה לרישום ווים ברשיון), כך שאין צורך בעמדה 1 יותר.
גש למישהו מהם, וראה כמה הוא רוצה על השינוי ברישום.
זה לא יהיה זול, כנראה.
מעניין לעניין באותו עניין - דווקא ל"מחרשה" יש יתרונות - אתה יודע בוודאות שלא פגעת בכלום עדיין, ויש לך עוד X ס"מ של גובה. כך שבעצם זו סוג של אזעקה...
לפי לשון החוק :
רשום וו גרירה צריך להיות וו גרירה .אחת גדולה
רוצה השוטר ? יכול לגרום צרות על זה לא רוצה השוטר תן לא את הטלפון שלי (אני לא מכיר אחד כזה )
למה לא לנסוע בכביש עם הוו על הרכב ורק בשטח להוריד כמו כולם ?
אפי מאגנום
27-03-10, 21:48
לפי לשון החוק :
רשום וו גרירה צריך להיות וו גרירה .אחת גדולה
רוצה השוטר ? יכול לגרום צרות על זה לא רוצה השוטר תן לא את הטלפון שלי (אני לא מכיר אחד כזה )
למה לא לנסוע בכביש עם הוו על הרכב ורק בשטח להוריד כמו כולם ?
יש לי גם אישור לגרירה אז בגלל זה אני מחוייב שהעגלה תהייה איתי גם בנסיעה לקולנוע ? :p
אם אין ברירה ולאחר שאשנה במסמכים לוו נשלף עדיין החוק מחייב שהוו יהייה איתי אז ככה אנהג אבל הייתי מעדיף להשאיר אותו בבית.
אפי מאגנום
27-03-10, 22:04
נכון להיום יש רשיון לכל המשפרים למיניהם, וגם למתקיני ווים (הרשאה לרישום ווים ברשיון), כך שאין צורך בעמדה 1 יותר.
גש למישהו מהם, וראה כמה הוא רוצה על השינוי ברישום.
זה לא יהיה זול, כנראה.
מעניין לעניין באותו עניין - דווקא ל"מחרשה" יש יתרונות - אתה יודע בוודאות שלא פגעת בכלום עדיין, ויש לך עוד X ס"מ של גובה. כך שבעצם זו סוג של אזעקה...
קודם כל תודה
הבעייה במגנום שזוית הנטישה כל כך גרועה שעם הוו יש בעייה כבר בעליית מדרכה :p
הבעייה העיקרית עם הוו היא במקרה שעלית עם הוו והוא חרש את הסלע או האדמה ונכשלת בטיפוס יש לאחר מכן בעייה בנסיגה ברוורס מכיוון שהוו ננעץ והרכב נשאר ללא יכולת תנועה.
כמה אקסטרים אתה כבר עושה, שנתקע לך הוו ומפריע לרברס?
בכל שנותי, ויש לי הרבה מאד, זה קרה בדיוק פעם אחת, וגם זה כתוצאה מסלע בלתי צפוי ומפתיע שהסתתר בתוך שיח. אם היה לי באותו יום היי ליפט, הייתי נחלץ לבד.
אפי מאגנום
27-03-10, 23:09
כמה אקסטרים אתה כבר עושה, שנתקע לך הוו ומפריע לרברס?
בכל שנותי, ויש לי הרבה מאד, זה קרה בדיוק פעם אחת, וגם זה כתוצאה מסלע בלתי צפוי ומפתיע שהסתתר בתוך שיח. אם היה לי באותו יום היי ליפט, הייתי נחלץ לבד.
עושה הרבה ושוב הרבה.
שמיל במגנום כל מדרגה זה אקסטרים כשהוו גרירה מחובר מאחור.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.