התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחט קרבורטור לאופנוע

mchazani
25-03-10, 18:10
נכון שזה לא הפורום המתאים אבל מקריאה בו הבנתי שיש כאן מבינים בכל מיני עניינים אז הרשיתי לעצמי לפנות לעזרתכם.
לפני כ-3 שנים נגנב לי האופנוע מסוג XT500 ימהה. לפני כחודש המשטרה החזירה לי אותו. היה מכוסח וכבר השקעתי בו סכום לא מבוטל כדי להעלות אותו לכביש. המכשול האחרון לפני הישורת האחרונה לעבר הטסט הוא זה שהמאייד נוזל. יש חור מובנה מתחת לבית המצוף שממנו דלק נוזל בכמויות. אני מירושלים וכבר מסרתי את המאייד למומחה (250 שקלים), אבל לא פתר את הבעיה ואמר שצריך להחליף מצוף כי כנראה הוא כבד מדי. זה כנראה המצוף המקורי ושמתי אותו במים כדי לראות שהוא באמת צף. ממה שאני רואה, נראה לי שהמצוף לא דוחף מספיק חזק את המחט שמולו וממשיך להיכנס דלק לתוך בית המצוף למרות שהוא כבר מלא. מאייד משומש עולה בין 700 ל-1000 שקלים ואני מנסה למצוא פתרון זול יותר. האם יש למי מכם עצה?

איציק - 4X6ZH
25-03-10, 18:41
מאיזה חומר עשוי המצוף ?
מצוף מנחושת קל מאד לתקן ( תמיד היינו מתקנים ):wink:

אפשרות נוספת קח לך מצוף ישן כל שהוא של מיכל דלק תחתוך לפי הגודל וסע לשלום

זה המקום לקומבינה :D

איציק

mchazani
25-03-10, 19:23
[QUOTE=איציק - 4X6ZH;302469]מאיזה חומר עשוי המצוף ?
הוא מפלסטיק. אבל נראה לי שאין בו חור או משהו כזה כי במים הוא צף יפה.

golyat
25-03-10, 20:38
יש מחט קטנה שהמצוף לוחץ עליהה כשהוא עולה - פרק אותה, אם פגוע/שרוטה - חייב להחליף,
אם לא יש כיוון למצוף בדר"כ ע"י כיפוף התושבת שלו.
אם הכל תקין יתכן שלכלוך הוא מה שמונע מהמחט לאטום, בדוק פילטר דלק (אם יש) פרק את הקרבורטור ונקה אותו עם נוזל יעודי.
בהצלחה

איציק - 4X6ZH
25-03-10, 21:37
למצופי נחושת יש תכונה לפתח סדק שדרכו נשאב דלק לתוך המצוף . ומשנה את משקל המצוף .
( זאת תופעה ידועה בכל מיכל מהפרש טמפרטורה חום קור ) .

סער
27-03-10, 23:19
כשפירקת את המצוף, בדקת אם משהו מפריע לתנועת המחט? (לכלוך/כיפוף וכו')
שווה בכל זאת ,כפי שהומלץ, לתת ניקיון יסודי לכל הסביבה, זה לפעמים משחרר לא מעט צרות.

-->