צפייה בגרסה מלאה : התלבטות לגבי רכב שטח קצר
שלום לכולם.
אשמח לקבל קצת ייעוץ לפני קניית ג'יפ ראשון...
אז ככה: התקציב עומד על 40-50K, כאשר הייעוד הוא נסיעות מהמרכז לירושלים פעמיים-שלוש בשבוע, נסיעות קצרות במרכז בשאר הימים, וטיולים בסופי שבוע, כשמתאפשר. אני לא מחפש (כרגע לפחות) נסיעות מאתגרות מידי בשטח, אלא בעיקר הגעה למקומות קצת יותר רחוקים ומיוחדים. מספר הנוסעים ינוע בין 2 ל-4, כך שדגם קצר יספיק בהחלט. בגלל שגם המראה (יש שיאמרו "הפוזה"...) חשוב לי, פסלתי מראש כמה רכבים (כמו ג'ימני, קורנדו ודיסקאברי) ונשארתי עם התלבטות בין פאג'רו, טרופר או טראנו קצרים. אשמח לשמוע קצת דעות בנושא.
תודה מראש וחג שמח ;)
שלום לכולם.
אשמח לקבל קצת ייעוץ לפני קניית ג'יפ ראשון...
אז ככה: התקציב עומד על 40-50K, כאשר הייעוד הוא נסיעות מהמרכז לירושלים פעמיים-שלוש בשבוע, נסיעות קצרות במרכז בשאר הימים, וטיולים בסופי שבוע, כשמתאפשר. אני לא מחפש (כרגע לפחות) נסיעות מאתגרות מידי בשטח, אלא בעיקר הגעה למקומות קצת יותר רחוקים ומיוחדים. מספר הנוסעים ינוע בין 2 ל-4, כך שדגם קצר יספיק בהחלט. בגלל שגם המראה (יש שיאמרו "הפוזה"...) חשוב לי, פסלתי מראש כמה רכבים (כמו ג'ימני, קורנדו ודיסקאברי) ונשארתי עם התלבטות בין פאג'רו, טרופר או טראנו קצרים. אשמח לשמוע קצת דעות בנושא.
תודה מראש וחג שמח ;)
מה שאני כותב הוא דיעה אישית בלבד, שיתווכחו איתך האחרים על דעתי (ודעתך) כמה שמתחשק להם:
טראנו לא לגעת, בכלל, גם אם הרכב עולה שקל, עם 200 נעילות, מיגונים והפח עצמו עשוי מיהלומים.
אישית, הטראנו עדינה מדי לטעמי, זה כמו ביבמה (של הילדים) מכל הבחינות האפשריות.
טרופר גם לא ליגה, יש מכונות חזקות, יש פחות, הרכב עצמו נחמד.
פאג'רו?
אחלה רכב שבעולם, בנוי כמו טנק, רכב חזק ואמין.
אגב, למה דיסקברי לא? (אולי אני משוחד) אבל למה גם ג'ימני (אולי כי יש לי כזה?) לא?
סיבה מיוחדת?
בג'ימני יש צריכת דלק מהמגוכחות והמטומטמות (בחיוב כמובן) שיש.
מיכל דלק שעולה 200 שקל וגם אם תשים בלוק על הגאז במקום את הרגל, ותיסע כל היום כמה שתרצה, הדלק לא יגמר לך כ"כ מהר......
אני אישית הייתי הולך על טרנו קצר.
בנזין..תענוג.
כלי יפה ואופה. רק כשלפ כמובן.!
הטרופר הקצר נראה כמו גמד מגעיל ,סליחה אם פגעתי במישהו. דעה אישית.
הטרופר הארוך לעומת זאת .נראה מיליון $ עם עבירות מעולה .ואין סוף אפשרויות שידרוג ,אבל אתה רוצה קצר..
אז לבריאות .
חג שמח.
אבל למה גם ג'ימני (אולי כי יש לי כזה?) לא?
סיבה מיוחדת?
בג'ימני יש צריכת דלק מהמגוכחות והמטומטמות (בחיוב כמובן) שיש.
מיכל דלק שעולה 200 שקל וגם אם תשים בלוק על הגאז במקום את הרגל, ותיסע כל היום כמה שתרצה, הדלק לא יגמר לך כ"כ מהר......
ג'ימני מתאים ל 2 נוסעים מקדימה ו 2 מזוכיסטים מאחורה וגם אם מצאת רבעיה כזאת יהיה לו מאוד קשה לעלות לירושליים עם 4 נוסעים מבוגרים, ממש לא מומלץ ליותר מ 2 נוסעים מבוגרים.
צריכת הדלק של הג'ימני היא אולי נמוכה יחסית לרכבים הגדולים אבל גבוהה יחסית לקטנים, ג'ימני 2006 אוטומט עושה בערך 10 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית לא פרועה.
שורה תחתונה, מבין האופציות שהעלית אני מכיר רק את הפגרו (וגם זה באופן מאוד שיטחי אז תתיחס לזה בהתאם) אבל ממה שראיתי ושמעתי - אחלה רכב.
דרך אגב, למה לא קאיה ספורטאג'?
מגוון דעות רצינית יש פה :)
טראנו, טרופר ופג'רו יתנו לך את אותה התפוקה בדיוק לפי הדרישה שלך.
אין שום רע בטראנו, גם מקורי. בדיוק לפני שבועיים שלושה אמר לי חבר עם סופה סופר משופרת, שהוא לא היה ניכנס לאן שניכנסנו עם האוטו שלי ... מצד שני, יכול להות שזה הנהג .. ( בלי להשתחצן )
מותר לשאול למה פסלת את קורנאדו ?
אחלה תשובה לדרישות שלך, כולל מע"מ.
אם אני הייתי מוצא, זאת הביתה הבחירה שלי לפני הטראנו.
ג'ימי זאת גם אופציה לא רעה, אמנם קטן אבל טונה של פוזה ( תרתי משמע :) ) ועבירות לא רעה בכלל ...
מצד שני, חיסכון גדול בחיי היום יום.
אם הסיבות שאתה פוסל או לא רכב הם עניין של פוזה וצורה חיצונית, זה בסדר אבל אז לאוטו אין הרבה משמעות.
בחר את הכי טוב מכנית וחיצונית שמצאת והכל יהיה טוב.
טרופר יהיה הכי גדול / נוח ( גם הקצר ) והכי נוח לנהיגה אני חושב.
פאג'רו יהיה הכי מושמד או הכי הרבה ק"מ כניראה כי הם נחשבים טובים יותר בשטח בעיקר בגלל אמינות לא רעה ונעילה אחורית מקורית.
הטראנו יהיה הכי זול וכניראה הכי שמור כי נחשבים הכי פחות מתאימים לשטח. ( וזה נכון במידה מסויימת )
אני חושב שהכי טוב, פשוט תעשה סיבוב על כל אחד מהם ותראה מה מתחבר לך הכי טוב לתחת.
מגוון דעות רצינית יש פה :)
אז הנה עוד אחת: גראנד/ויטארה במגוון רחב של תצורות ... נוחות, עבירות, אמינות וצניעות (בצריכת הדלק)
(בדקתי לא מזמן במוסך: ויטארה ארוכה היא קצרה יותר מפאג'רו קצר :p)
נדב.
אני עם גיא :-)
חוץ מהקטע של הקוראנדו
באופן אישי, לא אוהב אותו כל כך, יש לו אף גדול וכבד
ופעם הראשונה שהרמתי מכסה מנוע שלו הייתי בטוח שזה נגמ"ש :p
(אבל זה כי זה סולר ואני רגיל ל 95...)
אני מסכים שפג'רו יהיה כנראה ישן ו"שחוט" ופגרו שצריך חלקי חילוף זה לא כיף בכלל... (מישהו אמר פולי מנוע משומש ב 2500 ש"ח? )
בקיצור, טרנו או טרופר (לטעמי, ארוך עדיף)
סער.
מנסיון, רכבים קצרים הרבה יותר סקסיים והרבה יותר קופצניים ....
וגם בונוס, יותר נוחים בחניה.
השבוע הפתעתי איזו גברת כשניכנסתי לחניה שיצאה ממנה דייהטסו שרייד... תכלס גם אני הופתעתי.
:)
נראה לי גם שאפשר לבדוק לאנד קרוזר מודל 1999 קצר כמובן..לחבר שלי יש והוא מאד מרוצה ממנו ...חוץ מזה הרכב גם נותן "תפוקה" לא רעה בשטח
בכל אופן פאגרו ולאנד קוזר!:cool:
מנסיון, רכבים קצרים הרבה יותר סקסיים והרבה יותר קופצניים ....
וגם בונוס, יותר נוחים בחניה.
השבוע הפתעתי איזו גברת כשניכנסתי לחניה שיצאה ממנה דייהטסו שרייד... תכלס גם אני הופתעתי.
:)
גיא תבוא תראה לאן אני נכנס עם הג'ימני בחניות.
לפני שתגיד על הרכב עצמו שהוא קטן ונכנס לכל מקום, אתה תגיד על הנהג (אני) שהוא חולה נפש ומטורף בלי קבלות (כי הוד לא נמצא הרופא שיחתום וייקח אחריות על ה"שטויות" שאני עושה בג'ימני)
אחרי סמוראי (4שנים), ג'ימני (3 שנים), ניבה (שנה), דיסקו (שנתיים - ימח שמו), היילקס 97 (3 שנים וחצי) וטראנו (שנה).
אני חושב שאני יודע לבד מה אפשר ומה אי אפשר.
( מספרי השנים מעוגלים )
טוב, אז קודם כל תודה לכל העונים! באמת יש פה מגוון רחב של דעות - לא יודע אם זה עושה את החיים יותר קלים או מסבך אותם, אבל זה בהחלט מעניין...
אז אחרי שהחיפושים נפתחו באופן רשמי, יש לי עוד שתי שאלות:
1. ממה שהבנתי, באופן כללי עדיף ללכת על מנוע בנזין, ועדיף ללכת על גיר ידני. האם הבנתי נכון?
2. מיגוני גחון - האם זה משהו שחשוב לי כרגע, כשהנסיעות בשטח מתוכננות להיות רגועות יחסית? האם המיגונים מכבידים על הרכב וגורמים לצריכת דלק גבוהה יותר בכביש?
תודה מראש
טוב, אז קודם כל תודה לכל העונים! באמת יש פה מגוון רחב של דעות - לא יודע אם זה עושה את החיים יותר קלים או מסבך אותם, אבל זה בהחלט מעניין...
אז אחרי שהחיפושים נפתחו באופן רשמי, יש לי עוד שתי שאלות:
1. ממה שהבנתי, באופן כללי עדיף ללכת על מנוע בנזין, ועדיף ללכת על גיר ידני. האם הבנתי נכון?
2. מיגוני גחון - האם זה משהו שחשוב לי כרגע, כשהנסיעות בשטח מתוכננות להיות רגועות יחסית? האם המיגונים מכבידים על הרכב וגורמים לצריכת דלק גבוהה יותר בכביש?
תודה מראש
בנזין רק אם אתה משתמש ברכב המון, הרבה, אם לא, כדאי סולר.
מיגונים מכבידים? הרכב שוקל לכל הפחות טון (הג'ימני שלי למשל) והמשקל רק עולה ועולה.
המשקל הכבד ביותר, עם המיגונים (בהגזמה מטורפת) הוא עשרה קילוגרם, משקל זניח בהחלט שהרכב לא ירגיש.
לטעמי האישי, עדיף אוטומט, יותר נוח בשטח, יותר כייף לנהיגה (פחו חסכוני בדלק מאשר ידני זה כן)
כמובן שהפוך, סולר עדיף למשתמש הכבד ובנזין לפחות.
הבנזין יקר יותר והמנוע יעיל פחות.
דוגמה ?
טרופר דיזל 96 - מיכל 70 ליטר בקרוב, מחיר פלוס מינוס 400-380 שח מספיק בידני לבערך 650 ק"מ
אותו רכב מנוע בנזין אוטומט - 350 ק"מ בערך .. ומחיר המיכל 460-500
תעשה את החשבון לבד.
סוזוקי ג'ימני מקורי אוטומטי תקין בערך 1:13 בנסיעה שפויה נורמאלית. ( כן, מנסיון אישי )
לבחור חשובה הפוזה,
ולכן, פרילנדר, גם צריכת דלק לנסיעות שהוא עושה, גם חמש דלתות
גם נוח בכביש, גם מגיע לכל מיני מקומות, גם בשביל הפוזה
וגם במחיר מתאים לו (וגם לנדרובר על כל המשתמע מכך טוב או רע?)
מה שלא תבחר העיקר שתהנה.
משה
לבחור חשובה הפוזה,
ולכן, פרילנדר, גם צריכת דלק לנסיעות שהוא עושה, גם חמש דלתות
גם נוח בכביש, גם מגיע לכל מיני מקומות, גם בשביל הפוזה
וגם במחיר מתאים לו (וגם לנדרובר על כל המשתמע מכך טוב או רע?)
האמת שכבר עמדתי לכתוב למשה עוד הודעה זועפת על זה שהוא נדחף עם הפרילנדר לכל שרשור, ושזה לא ג'יפ, וכיוצא באלו ... ואז קראתי שוב את השרשור ...
רובינו פה נעולים מראש על רכבים בעלי יכולות שטח כמה-שיותר-טובות, אבל חשוב שנשים לב מה השואלים מחפשים... אני אישית לא אוהב את הפרילנד, מאמין שרכב שטח חייב לפחות הילוך כוח, גובה מינימלי ואפשרות מיגון תחתי, אבל אולי ייתכן כי עבור לירז רכב כמו הפרילנדר (או מקבילה מתוצרת אמינה יותר) הוא-הוא הרכב הנכון.
לירז: אנא כוון אותנו באופן קצת יותר מפורט, מכיוון שעבור הדרישות שציינת ייתכן שגם רכב "רך" יעשה עבורך את העבודה וישרת אותך נאמנה באושר ועושר ...
להתראות בשטח,
נדב.
כמעט נכון, יש רכבי "חצי שטח" חסרי הילוך כוח ששווים .. למשל, פורסטר ! למשל .. איקס טרייל ...
אבל פרילנדר זה משהו שלא ממליצים עליו לאף אחד. גם לא לעורכי דין.
זה אוטו מדהים ביופיו, יש לו פוזה מפה ועד סוליהול .. אבל מכאן ועד לרכוש אחד כזה ?! .... לא.
גיא
התקציב שלו עד 50 אלף, אתה נכוותה מדיסקו זה לא אותו דבר ולא אותו רכב
האקס טרייל יותר גרוע מהלנדרובר והוא מנוע 2500 בנזין (אין דיזל שאלתי בחברה)
ןהפורסטר הוא טוב בהחלט מומלץ
אגב עשיתי טיול עם חבר עם פורסטר, ובשטח תתכן עדיפות לפרילנדר
והפוזה של סוברו לא משהו
משה
אולי הפוזה של הסובארו לא משהו ... :)
אבל, מצד שני, עם מגן גחון אלומיניום, אין שום סיכוי להגיע לשביב מהעלויות שאתה תשלם. ואני מדבר ממה שראו העיניים הפרטיות שלי.
צר לי איש חביב. אבל לא תשכנע אותי :)
( זה לא סותר את העובדה שאני עוד אקנה לי D90 מתישהו ! .. )
אני לא משכנע אף אחד, זה עניין של פרקטיות יום יומית, והתאמה לצרכים
אגב זה לא קשור לכאן אבל יש לי מיגון גחון חלקי ומחר ב"ה אני מוסיף מיגון גחון מלא (יצור מיוחד)
ושמתי בולמים מונרו.
משה
כמובן שהפוך, סולר עדיף למשתמש הכבד ובנזין לפחות.
הבנזין יקר יותר והמנוע יעיל פחות.
דוגמה ?
טרופר דיזל 96 - מיכל 70 ליטר בקרוב, מחיר פלוס מינוס 400-380 שח מספיק בידני לבערך 650 ק"מ
אותו רכב מנוע בנזין אוטומט - 350 ק"מ בערך .. ומחיר המיכל 460-500
תעשה את החשבון לבד.
סוזוקי ג'ימני מקורי אוטומטי תקין בערך 1:13 בנסיעה שפויה נורמאלית. ( כן, מנסיון אישי )
חח טעיתי בכיתוב נו, תרצח אותי......
למה שלא תגרד עוד 10K ותקנה את הדבר האמיתי: פראדו
גם פוזה, גם אמין, גם שטח, גם כביש.
תזהר לא להתפתות לפרילנדר, שאומנם נראה מליון דולר אבל זה גם מה שתצטרך להוציא בפעם הראשונה שיכנס למוסך...
האמת שכבר עמדתי לכתוב למשה עוד הודעה זועפת על זה שהוא נדחף עם הפרילנדר לכל שרשור, ושזה לא ג'יפ, וכיוצא באלו ... ואז קראתי שוב את השרשור ...
רובינו פה נעולים מראש על רכבים בעלי יכולות שטח כמה-שיותר-טובות, אבל חשוב שנשים לב מה השואלים מחפשים... אני אישית לא אוהב את הפרילנד, מאמין שרכב שטח חייב לפחות הילוך כוח, גובה מינימלי ואפשרות מיגון תחתי, אבל אולי ייתכן כי עבור לירז רכב כמו הפרילנדר (או מקבילה מתוצרת אמינה יותר) הוא-הוא הרכב הנכון.
לירז: אנא כוון אותנו באופן קצת יותר מפורט, מכיוון שעבור הדרישות שציינת ייתכן שגם רכב "רך" יעשה עבורך את העבודה וישרת אותך נאמנה באושר ועושר ...
להתראות בשטח,
נדב.
הי נדב (וכל השאר)
אני רוצה שוב להודות לכם על התשובות...
האמת היא שבגלל שזה אמור להיות רכב השטח הראשון שלי, אני לא לגמרי סגור על הדרישות. יכול להיות שפתאום אני אגלה שאני נמשך לנסיעות שטח הרבה יותר ממה שחשבתי, ויכול להיות שבדיוק להיפך. מה שבטוח הוא שכרגע אני גר במרכז, לומד בירושלים פעמיים בשבוע ומסתובב קצת במרכז בשאר השבוע (סביבות ה- 20,000 ק"מ בשנה להערכתי). עד עכשיו הירידה לשטח התבצעה בעיקר עם רכבי עבודה (טנדרים בעיקר) של חברים, ובעיקר לצורך טיולים רגליים - ארוכים יותר או פחות. עכשיו החלטתי שבא לי לממש איזשהו חלום וללכת על ג'יפ משלי. לגבי ה"פוזה", דווקא לא מתאים לי משהו מנקר עיניים אלא ג'יפ שנראה סולידי, לכן חשבתי על הטרופר או הפאג'רו או הטראנו, שהבנתי שמשלבים גם יכולות שטח סבירות (פלוס) וגם נסיעה סבירה בכביש.
זהו, זה באופן קצת יותר מפורט. מקווה שלא חפרתי מידי...;)
תודה, לירז
הי נדב (וכל השאר)
אני רוצה שוב להודות לכם על התשובות...
האמת היא שבגלל שזה אמור להיות רכב השטח הראשון שלי, אני לא לגמרי סגור על הדרישות. יכול להיות שפתאום אני אגלה שאני נמשך לנסיעות שטח הרבה יותר ממה שחשבתי, ויכול להיות שבדיוק להיפך. מה שבטוח הוא שכרגע אני גר במרכז, לומד בירושלים פעמיים בשבוע ומסתובב קצת במרכז בשאר השבוע (סביבות ה- 20,000 ק"מ בשנה להערכתי). עד עכשיו הירידה לשטח התבצעה בעיקר עם רכבי עבודה (טנדרים בעיקר) של חברים, ובעיקר לצורך טיולים רגליים - ארוכים יותר או פחות. עכשיו החלטתי שבא לי לממש איזשהו חלום וללכת על ג'יפ משלי. לגבי ה"פוזה", דווקא לא מתאים לי משהו מנקר עיניים אלא ג'יפ שנראה סולידי, לכן חשבתי על הטרופר או הפאג'רו או הטראנו, שהבנתי שמשלבים גם יכולות שטח סבירות (פלוס) וגם נסיעה סבירה בכביש.
זהו, זה באופן קצת יותר מפורט. מקווה שלא חפרתי מידי...;)
תודה, לירז
הי,
אם אתה לא יודע מה מתאים לך, יש רק דבר אחד לעשות: לנסות.
כולנו כאן חכמים ויודעים מה הכי טוב, כל אחד לעצמו...
אתה מוזמן להתנסות על ויטארה ארוכה :)
(וכמובן שמומלץ לנסות גם אחרים)
נדב.
שבת שלום לכולם
למה לא תקנה גראנד ויטרה ארוכה, יש גם דיזל 2000 סמ"ק
יש אוטומט, וזה בתקציב שלך שנת 2000 בערך
וגם יש לה הילוך כוח
תהנה
משה
יש לי טראנו 96 בנזין, כל מה שכתבו פה לגביו זה גיבוב אחד גדול של שטויות.
נכון, זה לא רכב שטח אמיתי, כי אין לו 2 סרנים חיים ואין לו נעילה אחורית, אבל יש לו יכולות שטח שיספקו אותך לדעתי לפי מה שאתה מתאר.
ובאמאשלכם, תעשו ג'סטה ותפסיקו להתפלסף, כי עם הטראנו העדינה הזו אני נכנסתי למקומות שאנשים עם סופה אכלו הרבה חרא ושבירות ויצאתי בלי שריטה אפילו, אז לפני שאתם מסיקים מסקנה לגבי הרכב, תבדקו גם מי נהג אותו.
למה שלא תגרד עוד 10K ותקנה את הדבר האמיתי: פראדו
גם פוזה, גם אמין, גם שטח, גם כביש.
הגענו לימים טובים בג'יפולוג, פרדו זה הדבר האמיתי :D
(מבלי לזלזל ביכולות הפראדו, הצחיק אותי שבאתר ששמו הוא ג'יפולוג
טיוטה הפך להיות הדבר האמיתי...
ולגבי השאלה המקורית, תעשה סיבוב על כמה רכבים מכמה סוגים,
תקנה את זה שהכי כיף לך לנהוג בו ולראות אותו בחניה שלך.
יפסיק להיות כיף? הדרישות שלך מרכב שטח יהיו גדולות יותר (או אולי בכלל תגלה שאתה נהנה רק מהנסיעה ברכב גבוה על כביש או שביל כבוש) תחליף. זו לא חתונה קתולית.
סער.
אולי הפוזה של הסובארו לא משהו ... :)
אבל, מצד שני, עם מגן גחון אלומיניום, אין שום סיכוי להגיע לשביב מהעלויות שאתה תשלם. ואני מדבר ממה שראו העיניים הפרטיות שלי.
צר לי איש חביב. אבל לא תשכנע אותי :)
( זה לא סותר את העובדה שאני עוד אקנה לי D90 מתישהו ! .. )
גיא ראיתי שאמרתה קודם שהיה לך ניבה
אתה ממליץ?
הגענו לימים טובים בג'יפולוג, פרדו זה הדבר האמיתי :D
(מבלי לזלזל ביכולות הפראדו, הצחיק אותי שבאתר ששמו הוא ג'יפולוג
טיוטה הפך להיות הדבר האמיתי...
ולגבי השאלה המקורית, תעשה סיבוב על כמה רכבים מכמה סוגים,
תקנה את זה שהכי כיף לך לנהוג בו ולראות אותו בחניה שלך.
יפסיק להיות כיף? הדרישות שלך מרכב שטח יהיו גדולות יותר (או אולי בכלל תגלה שאתה נהנה רק מהנסיעה ברכב גבוה על כביש או שביל כבוש) תחליף. זו לא חתונה קתולית.
סער.
הי סהר, מבלי לזלזל בתגובה שלך אני חושב שהיא מיותרת לחלוטין.
האיש שואל מה מומלץ ולא שתריץ אותו אחרי כמה סוגי רכבים וגם עם כן תן לו המלצה כזאת או אחרת וכיוון, מי נותן מה.
בדרך כלל מראשם ראשוני על רכב קשה מאוד להרגיש אותו מכל הבחינות ומושב נוח ומזגן טוב יכולים לשנות פלאים את העדפותיך, עדיף להגיע עם נקודת פתיחה ממוקדת יותר על הרכבים הללו.
ופרדו זה לא הדבר האמיתי? אז מה כן, צ'ירוקי סטנדרטי?
מעניין...
לדעתי בתקציב שלך עדיף לך להוריד את האופציה של הטרנו מכיוון שהוא באותו מחיר נותן לך פחות, ביחס לפג'רו ולאיסוזו.
למה עצבים ? ...
מבלי לתפוס צד ואני לא בא להגן על סער,
אבל לאתר קוראים "ג'יפ"ולוג ... ולא טויוטלוג.
וכן, ג'יפ יש רק אחד, מה לעשות :)
לגבי ההצעה של סער, אני חושב שמה שנוח לי או לך או לסער לא חייב להיות נוח לכותב ולכן מאד כדאי לו שינסה בעצמו.
סיבוב על 3 רכבים יתן לו הרבה יותר יכולת החלטה מאשר קריאה של דעה אישית שלי או שלך של מישהו אחר.
וטראנו, בעיקר עם מנוע סולר, זאת בחירה מעולה שאני ממליץ עליה בשתי ידיים. בעיקר מתוך נסיון אישי יום יומי :)
מה גם שמול הפג'רו הוא יתן אוטו יותר חדש והרבה יותר שמור כשאת הנעילה המקורית של הפג'רו הוא כניראה לא צריך לפי מה שהוא כותב, מול הטרופר הוא פחות אטרקטיבי אם מתעלמים מנושא מנועי הדיזל הנוראיים והבעיתייםשבאו בטרופר דיזל של השנים 98-04 ששומר נפשו וכספו ירחק מהם כמו ממחלה ממארת.
קראתי את כל השירשור, ולא הבנתי למי יש זנגילה יותר גדולה???
עכשיו ברצינות , אתה מעוניין ברכב עם פוזה לכן אני ממליץ לך לקנות ויטרה קבריולט.
לא תאמין איך הצעצוע הזה מושך צומת לב.
יתרונות : הרכב לא שביר לחלוטין , חוץ מביצה קדמית כאשר היה לא נעולה , אחרי נעילה לא ניתן לשבור אותה.
המנוע של בלנו אין מה שמתקלקל, כמו כל פרייבט חלקים זולים מאוד במנוע.
אין צורך במיגונים סוזוקי בנו את הרכב משוריין( לי אין מיגונים אני שובר ג׳יפים ולויטרה לא קורה כלום)
שיפורים לרכב שיהפכו אותו למפלצת, אתה תגמור ב׳ עד 20000 לעומת רכבים אחרים שמגיעים ל 50000 ויותר.
יש עוד מלא נגמר לי הכוח .
חסרונות רכב קטן לטיולים גדולים עד 2 אנשים .
אישור לצמיגי 31 קשה עד בלתי אפשרי גם בקומבינות להביא.
חיסרון קשה מאוד מכשירי תנועה ממש גנבים תפוח משולש עולה 500₪ בערך .
זהו מבחנתי ואם ויטרה אפילו ארוכה נראת לי פצצה רק שאין לא קבריולט.
נ.ב׳ המחיר של הרכב ישאר גבוה לעד בגלל הקבריולט.
נ.ב׳ נוסף יכולות שטח אחרי שיפורים היא לו מביישת שום מפלצת בשטח ולזה יש לי קבלות.
אז אתה אומר שהזנגביל שלך הכי גדול :) ??
לא לי אין את הזנגילה הכי ענקית כאן אבל מכובדת מאודדדד!!!!
דבר נוסף יש לי את הויטרה 3 שנים ,מהיום הראשון אני מחפש אלטרנטיבה נוספת. בנתים לא מצאתי ,אם היה לי תא מטען מאחורה, לעולם לא הייתי מחליף את הצעצוע שלי....
תכלס גם לטראנו אין תא מטען
בשביל זה קניתי גגון.
טעות נפוצה שחושבים שלרכבים הגדולים יש מקום. זה נכון רק לארוכים. היחיד הקצר עם תא מטען מכובד הוא הטרופר. למיצובישי ולניסן אין כלום. קדחת ...
שלום לכולם, ותודה לתום ויניב על ההתייחסות, אבל השרשור הזה הוא מלפני חצי שנה בערך... אחרי בדיקה של כל שלושת הדגמים המדוברים (טראנו, פאג'רו וטרופר) והרבה שעות קריאה בפורומים השונים, בסופו של דבר קניתי טרופר בנזין קצר שנת 2000, ובינתיים אני מאוד מרוצה ממנו (טפו טפו טפו), ובגלל שהעבודה קרובה לבית גם הוצאות הדלק לא בשמיים.
אז שוב תודה לכל מי שענה - גם אז וגם עכשיו - ואולי השליפה של השרשור הזה מהארכיון תעזור גם למתלבטים חדשים.
נתראה בשטח,
לירז
ושמתי בולמים מונרו.
משה
באמת לא הבנתי,
אתה מתגאה ששילמת כסף על מונרו?
או אולי....ושמתי בולמים מונרו כי...........(מלא את החסר)
מה בדיוק הנקודה?
לא תוקף, רק מנסה להבין.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.