צפייה בגרסה מלאה : אישה של... [רכב שטח מהיר וזריז ? הכותרת נערכה]
שלום לכולם,
לבעלי יש פג'רו קצר שנת 95 שהוא מאוהב בו לחלוטין ( אני כמובן מפרגנת.. :-) ).
הפג'רו הוא רכב שלישי בבית שמיועד לטיולי שטח בלבד.
בקרוב אני מסיימת את חוזה הליסינג מטעם העבודה והחלטנו שנרכוש רכב חדש במקום לחדש החוזה.
כמובן שבעלי מעוניין למכור את הפג'רו ולשדרג לרכב 4X4 חדש יותר...
ואילו אני, שמעדיפה אותם נמוכים כמה שאפשר ובעיקר זריזים, לא ממש מתלהבת.
שאלתי היא: איזה רכב 4X4 יענה על הצורך שלי ללחוץ על דוושת הגז ולהרגיש שהוא גם מגיב בהתאם, שיהיה נעים לנסיעה, שקט, כמובן חסכוני בדלק ומרווח לילדות.
ולבעלי - שימשיך לטייל עם החבר'ה במדבר ולא להרגיש מבוייש...
תודה!
הי שלי,
נראה לי שיש מספר סתירות בעייתיות במפרט המבוקש:
החדווה לתת בגז היא מבורכת, אבל עומדת בסתירה לגובה (מבחינת היציבות בכביש), למשקל (מבחינת הזריזות בכביש) ולחסכון בדלק ...
רכב שייתן לך מענה סביר בכביש (לאו דווקא משהו מלהיב, נניח כמו משפחתית יפנית סטנדרטית) יהיה חסר יכולות בשטח, ולהיפך.
יש עוד רכב שהוא עדיין בגדר נעלם (מבחינתנו) במשוואה, ואולי החלפה שלו (או גם שלו) תוכל לתת מענה. גם לא ציינת את הקילומטראז' שכל אחד מכם נוסע, ואת אופי הנהיגה החביב על בעלך בכביש ובשטח...
השלימי את התמונה ונשתדל לעזור :p
נדב.
גם לי הדבר הראשון שקפץ לראש היה ריינג' ספורט .. אם ניכנס בתקציב ודיסקו 4 אם לא, אולי פג'רו קינג.
בגדול מה שאת מחפשת לא אפשרי. רכב שטח גדול לעולם לא יהיה מכונית מרוץ ... ( אלא אם הוא קאיין / ריינג' / משהו מהחבר'ה האלו - שהם יקרים )
ישנו רכב שעונה על כל דרישותיך , למעט אחת .. תצורכת דלק..
JEEP גראנד צ'רוקי, מנוע V8, את תהני ממנו, אישתי נהנתה ממנו, בעלך יהנה מאוד ממנו גם בשטח.
fj קרוזר,
ובעדינות עם הגז....
לנד קרוזר קצר 2007 ומעלה 4 ליטר בנזין. יתן הכל למעט חסכון בדלק
התקציב הוא במקסימום 85,000
שנה: מ-2003 ומעלה...
תודה!
אז BMW X6 לא מתאים...לכי על גרנד צ'ירוקי.
לא הגדרת תקציב, אז מה הפלא שאנשים מתפרעים פה עם תשובת גרמניות ואנגליות בחצי מליון שקלים ומעלה. או לחלופין ממליצים על מה שיש להם, תשובת ברירת המחדל לכל שאלה בפורום הזה :D
דווקא למפרט הדרישות שלך יש רכב אחד, וותיק בשוק, שמתקרב לתשובה. פאג'רו קינג.
כן, האמת שלא היה רציני מבחינתי לא לנקוב בסכום...
לשמחתי, הידע המינימלי שלי מאפשר לי לשקול כל אופציה שהועלתה כאן כי אין לי שמץ של מושג מה תג המחיר שעומד מאחורי...
בכל אופן, תודה!
לא הגדרת תקציב, אז מה הפלא שאנשים מתפרעים פה עם תשובת גרמניות ואנגליות בחצי מליון שקלים ומעלה. או לחלופין ממליצים על מה שיש להם, תשובת ברירת המחדל לכל שאלה בפורום הזה :D
דווקא למפרט הדרישות שלך יש רכב אחד, וותיק בשוק, שמתקרב לתשובה. פאג'רו קינג.
פג'רו קינג זריז? חסכוני?
ומעבר לזה, 2003 נכנס ב85K?
גם לי הדבר הראשון שקפץ לראש היה ריינג' ספורט .. אם ניכנס בתקציב ודיסקו 4 אם לא, אולי פג'רו קינג.
פג'רו קינג החדשים מאד זריזים ... וגם צמאים. :)
אם תמצאי כזה דבר תודיעי לי גם אני קונה.
אם לא, אז אולי רוטציה עם בעלך, ביום א' תיסעי בהונדה s2000, ביום שני בפג'רו וחוזר חלילה.
אל תהיה פריירית, אל תסכימי לנסוע במשאית, אם את אוהבת ללחוץ על הגז.
גם אישתי לא הסכימה ולכן אני תקוע עם ............ (כולם כבר יודעים)
בהצלחה
משה
אתם יכולים לקנות טויוטה פרדו דיזל עם 160 ומשהו כ"ס, רכב די טוב בשטח וגם זריז.
אם זה לא מספיק זריז אפשר לשים לו צ'יפ שמעלה אותו ל 180 וקצת כ"ס ואז הוא זריז כמו כל מזדה 6 למשל .
אם תמצאי כזה דבר תודיעי לי גם אני קונה.
אם לא, אז אולי רוטציה עם בעלך, ביום א' תיסעי בהונדה s2000, ביום שני בפג'רו וחוזר חלילה.
אל תהיה פריירית, אל תסכימי לנסוע במשאית, אם את אוהבת ללחוץ על הגז.
גם אישתי לא הסכימה ולכן אני תקוע עם ............ (כולם כבר יודעים)
בהצלחה
משה
משה, אם כולם כבר יודעים, אז שתף גם אותי...
שלי, שיטוט קצר מאוד בפורומים השונים יגלה לך שמשה נוהג ב ....
פרילי :-)
---
משה, זה יפה ככה ? עכשיו אתה מאשים את האשה ? קודם שיבחת והמלצת את הפרילי בלי להאשים את האשה .. :)
מותר לצייץ את המילה סוזוקי ג'ימני? או אם כבר אז את הגראנד ויטארה?
אם לא אז אולי ניסאן טראנו? (אני אישית לא קורא לו רכב שטח אבל יש כאלה שכן)
מותר לצייץ את המילה סוזוקי ג'ימני? או אם כבר אז את הגראנד ויטארה?
אם לא אז אולי ניסאן טראנו? (אני אישית לא קורא לו רכב שטח אבל יש כאלה שכן)
בשם הטראנו הארוך נעול הדיפרנציאל שלי אני מוחה נמרצות על ההשתלחות חסרת הרסן
והבלתי מבוססת בעליל... ושאני לא אצחק ששלך קטן...
גיא אני עדיין משבח. ונהפוך הוא אישתי גרמה לכך שאני נוסע בגי'פ יום יום. אבל ברור שאם הרכב היה אצלה ולא דופק קילמטראג' אז הייתי קונה משהו יותר לשטח, כי לא היו חישובי דלק, תיקונים , ירידת ערך וכו'. וכן הפרילי עדיין רכב מצויין לדעתי
היא צריכה להבין שאם היא קונה גי'פ אז זה לא נוסע מהר, זה לא נוח לנסיעה מהירה, זה גדול ולא נכנס בכל חניה. והדיזל הוא פחות נוסע מהר מבנזין בדרך כלל. גם ברכב כמו שלי למשל מד סל"ד בבנזין יותר גדול מאשר בדיזל.
פשוט שלא תתאכזב.
אולי תני לבעלך את הגי'פ ואת תיסעי ברכב כביש. פשוט מהתגובה הבנתי שהוא נוסע לטיולים במדבר יהודה, כלומר, את לא מתחברת לזה. ואם כך אולי עדיף שהוא ינהג על גי'פ.
אישתי צודקת, מי שלא אוהב גי'פים ירגיש כמו משאית ביום יום.
מצד שני אם תתאהבי, אז עוד נראה אותך עם "זיבאר" משופר
משה
בשם הטראנו הארוך נעול הדיפרנציאל שלי אני מוחה נמרצות על ההשתלחות חסרת הרסן
והבלתי מבוססת בעליל... ושאני לא אצחק ששלך קטן...
חח מה? נעלבת או מה? אסור היה לי להביע דעתי?
לדעתי הטראנו עגלה בשטח, עם או בלי נעילות, עם או בלי 50/50
לא יודע, אולי לך זה טוב ולעוד מאות מיליונים כמוך, אני אישית לא אוהב אותו
זכותי :grin:
זה בסדר מתוקי,
מי שמצייץ ג'ימני כשמדברים על רכב שאמור לנסוע ( נעזוב שניה את ה"מהר" ) , יכול להגיד מה שהוא רוצה על כל אוטו ...
פשוט, זה שרשור הומוריסטי משהו .. והבדיחות שלך ניכנסות טוב :-)
או קי, עכשיו מעט יותר ברור, אם כי עדיין קשה למצוא משהו שיתאים לשניכם.
בצד ה"קטן וזריז" (שקשה לי לראות את בעלך הולך על זה) :
מיצובישי אוטלאנדר 2004/2005 - נוסע כמו פרייבט, נראה טוב, מרווח, יכולות שטח מוגבלות (לא מתקרב ליכולות של הפאגרו של בעלך)
סובארו פורסטר 2004 /2005 - בדומה לאאוטלנדר, מעט יותר טוב בשטח (שוב לא מתקרב לפאגרו)
אופציות שישאירו את בעלך עם חיוך ולא יביישו אותו בשטח ועדיין תיהני מהן בכביש:
ניסאן טראנו ארוך 3000 שנת 2005 - מנוע חזק וחסכוני, סביר בשטח, 7 מקומות, מזגן חלש, נדיר (שמועות על בעיות אמינות מנוע)
מיצובישי קינג ארוך 2003-2004 - מרווח, טוב בשטח, מנוע חזק אך רועש (יש אומרים מאוד רועש)
פראדו ארוך 2001 - חזק, אמין, מהיר בכביש וחזק בשטח, ישן יותר ממה שאת דורשת, ובד"כ קילומטראז גבוה
כמובן שיש עוד אופציות אבל אלו בגדול עונות על הדרישות הראשוניות שלך. בכל מקרה מישהו מכם יצטרך להתפשר, מציע לך לראות מספר רכבים ליסוע עליהם ולהחליט בעצמך, יכול להיות שתופתעי. כפי שהחיים לימדו אותי, ברוב המקרים אנחנו לא ממש יודעים מה טוב בשבילנו.
למה לשנות מה שעובד?
הקונספט של רכב רק לטיולים הרבה יותר נכון כאשר הברירה היא בינו לבין מצב שמי שלא רוצה לנהוג בג'יפ ביום-יום ונאלץ לעשות את זה.
בנוסף, רכב לטיולים יכול לעמוד כמה ימים ללא יכולת נסיעה (מוזיל עלויות של תיקונים אחרי טיול, שיפורים וכו'), לא חייבים לשטוף ולשאוב אותו עם החזרה מהטיול ולא חייבים לפרוק את כולו לקראת שבוע "העבודה" המגיע לאחר הטיול.
עצה שלי? את התקציב שלכם תחלקו לשני חלקים, אחד יוקדש לרכב בשבילך והשני להחלפת הפג'רו למשהו אחר. ניתן למצוא היום במחירים מצחיקים "ג'יפים אמיתיים" (מי אמר דיפנדר 90?); לא שהפג'רו רע למה שהוא משמש אתכם, אבל לפעמים חייבים שינוי בחיים...
זה בסדר מתוקי,
מי שמצייץ ג'ימני כשמדברים על רכב שאמור לנסוע ( נעזוב שניה את ה"מהר" ) , יכול להגיד מה שהוא רוצה על כל אוטו ...
פשוט, זה שרשור הומוריסטי משהו .. והבדיחות שלך ניכנסות טוב :-)
חח גיא אז כן נעלבתם.
תעבור פעם פעמיים בשרשורים השונים בפורום סוזוקי, אולי אז תדבר אחרת.
מי אמר שלמי שיש גדול אז נהנה יותר?
מי אמר שה"קטן שלי" לא מסוגל לעשות אפילו יותר מה"גדול שלך"?
GodsFather
14-04-10, 12:08
מתוקיק,גיא והשאר - את העקיצות תשאירו לשרשור נפרד, תודה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.