צפייה בגרסה מלאה : מוט פיברגלס גמיש קניה
היכן ניתן להשיג מוט פיברגלס גמיש כזה שמתקינים עליו דגל ויכול להתכופף מבלי להשבר במקרה קיפול?
אני מצאתי לפני מספר שנים בחנות חלפים במפרץ חיפה. אני לא זוכר את שמם.
ניכנסים בצומת קריית אתא לכיוון מערב, ברמזור הראשון פונים ימינה מצד שמאל יש בית עסק של מדבקות ושלטים, אז הם צמודים אליו.
היו שם כמה וכמה ...
אני לא יודע אם זה באמת סתם מוט, לדעתי זאת אנטנה, לפחות זכור לי מפעם שהיו בעיות קליטה במכוניות כמו סוסתיא .. היו משתמשים באנטנה כזאת.
אני מצאתי לפני מספר שנים בחנות חלפים במפרץ חיפה. אני לא זוכר את שמם.
ניכנסים בצומת קריית אתא לכיוון מערב, ברמזור הראשון פונים ימינה מצד שמאל יש בית עסק של מדבקות ושלטים, אז הם צמודים אליו.
היו שם כמה וכמה ...
אני לא יודע אם זה באמת סתם מוט, לדעתי זאת אנטנה, לפחות זכור לי מפעם שהיו בעיות קליטה במכוניות כמו סוסתיא .. היו משתמשים באנטנה כזאת.
אתה מתכוון למזרחי חלפים. או מזחל הם קוראים לעצמם היום.
מה רע במוט של מטאטא..? :)
לאליק, הבחור מהקשר, לא מזמן היה מלאי אנטנות ארוכות (כנראה צבאיות) שלא כל כך שמישות לטובת קשר.
נסה לבדוק אם יש לו.
ולמה זה טוב בדיוק?
בתקופת הדיונות שלי (כשעוד היו דיונות במערב ראשל"צ) , כאשר כל מיני חבר'ה היו טסים לאורך ולרוחב סכיני דיונה ותמיד היה סיכוי שמישהו יבוא מלמעלה ולא יראה אותם או הם לא יראו אותו (וקרו כמה אסונות, בעיקר עם אחינו הכידונאים), מוט פיבר ארוך עם דגלול צהוב/כתום היה כמעט הכרח בטיחותי, והיה גם לי אחד כזה על הסיקס.
ביומיום זה היה מטרד של ממש. היה מגרד תקרות של חניונים תת קרקעיים, מפוצץ נורות פלורסנט, מתנדנד ודופק... הדגלול עף מהמוט בכביש המהיר, במקרים קיצוניים המוט יכל להתנדנד כל כך חזק עד שהיה סיכון שיוציא למישהו עין.
למי שלא מתחרע בדיונות, זה מיותר.
ולמה זה טוב בדיוק?
בתקופת הדיונות שלי (כשעוד היו דיונות במערב ראשל"צ) , כאשר כל מיני חבר'ה היו טסים לאורך ולרוחב סכיני דיונה ותמיד היה סיכוי שמישהו יבוא מלמעלה ולא יראה אותם או הם לא יראו אותו (וקרו כמה אסונות, בעיקר עם אחינו הכידונאים), מוט פיבר ארוך עם דגלול צהוב/כתום היה כמעט הכרח בטיחותי, והיה גם לי אחד כזה על הסיקס.
ביומיום זה היה מטרד של ממש. היה מגרד תקרות של חניונים תת קרקעיים, מפוצץ נורות פלורסנט, מתנדנד ודופק... הדגלול עף מהמוט בכביש המהיר, במקרים קיצוניים המוט יכל להתנדנד כל כך חזק עד שהיה סיכון שיוציא למישהו עין.
למי שלא מתחרע בדיונות, זה מיותר.
ובכל זאת איפה ניתן למצוא?
ובכל זאת איפה ניתן למצוא?
הייתי בודק בחנויות של אספקה חקלאית.
למיטב זכרוני, המוטות הללו משמשים לסימון ברזים בשדות .....
מוכרים מוטות כאלו בחנויות של טרקטורונים זה מוט פיבר גמיש וגבוה בערך 2.5 מטר.
המוט מיועד לנסיעה בשטח על מנת שמי שעולה דיונה בזוית חדה יראה אם מגיע מולו טרקטורון שמסומן עם דגל בקצה המוט.
בני בייקר בת"א יש לו ערמה של כאלו
אם אני זוכר נכון זה צריך להיות משהו כמו 150 ש"ח
מקווה שיעזור
עידן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.