PDA

צפייה בגרסה מלאה : הורדת בודי לדיפנדר 90

Mikey-Defender
23-04-10, 20:16
אהלן.
מעוניין לדעת כיצד ניתן להוריד את החלק האחורי של הבודי בדיפנדר 90 והפיכתו לטנדר או לפתוח לגמרי.
מי שמכיר/ ביצע (כמו צוות ניר למיטב זכרוני) אשמח לקבל אינפורמציה. האם קיט של החברה או חיתוך עם דיסק? השפעות על הרכב- משקל, רעידות, סיבובים וכו'? רעש.

תודה מראש.
מייקי.

Mikey-Defender
23-04-10, 20:18
תמונה לדוגמא.

asafk
23-04-10, 23:16
כך זה נראה "מהחנות":
http://www.autoweb.co.uk/dealer_sites/car_pix/pick_up_single_cab_21429141434.jpg
למעשה, אתה יכול להזמין את ה"גגצ'יק", את הדלת האחורית של תא המטען כולל כל האביזרים שלה, ואת הדופן האחורית של הקבינה מחברת המזרח, מג'קי או מחנות חלקים באנגליה, ושאר העבודה די פשוטה - פירוק הקבינה המקורית, והרכבת החלקים החדשים.
כיוון שקיימת אופציה כזו מקורית, וכיוון שאתה לא עושה שום שינוי בחלק התחתון של המרכב, תוכל אולי לקבל אישור מ"המזרח" על שינוי מבנה וזה אפילו יהיה חוקי.. (מציע לבדוק מראש)

אסף.

whisky
26-04-10, 09:58
אהלן.
מעוניין לדעת כיצד ניתן להוריד את החלק האחורי של הבודי בדיפנדר 90 והפיכתו לטנדר או לפתוח לגמרי.
מי שמכיר/ ביצע (כמו צוות ניר למיטב זכרוני) אשמח לקבל אינפורמציה. האם קיט של החברה או חיתוך עם דיסק? השפעות על הרכב- משקל, רעידות, סיבובים וכו'? רעש.

תודה מראש.
מייקי.

לא מדובר בקיט ובטח לא לחתוך עם דיסק, בסך הכל מדובר בחיבורים שאפשר לפרק בקלות (כמה מהם לחורר במקדחה.

אם אתה רוצה ספר רכב של דיפנדר שיש בו הכל על הרכבה ופירוק של "הפח" (האלומניום) של הדיפנדר בשביל להבין על מה מדובר, שלח לי כתובת מייל בה"פ ואני אשלח לך (הספר הוא של TD5 ההרכבה והפירוק של החלקים האלו גם בTDI זה אותו דבר).

אחרי הפירוק יש קיט של אביזרים לגימור של דיפנדר פתוח, בנוסף לזה תצטרף להלחליף את הדלת האחורית (אפשר להזמין כזאת).

whisky

golan tishbi
26-04-10, 10:54
מייקי שכני היקר

מתי שתירצה נתחיל לעבוד על הפרוייקט
צריך רק להחליט וניבדוק ציוד ונבצע

גולן

nirs
26-04-10, 21:36
[quote]
להוריד את החלק האחורי של הבודי בדיפנדר 90 והפיכתו לטנדר או לפתוח לגמרי.
quote]

אם כבר אז פתוח לגמרי. כטנדר, 90 קטן מידי ולא שימושי.

ארז
26-04-10, 21:41
אני עם ניר....
90 פתוח זה כייף לא נורמאלי....אבל טנדר חד קבינה? לא יהיה לך מקום לנשום אפילו ברכב...

-->