צפייה בגרסה מלאה : ,תמונות לטמבון+כננת לגרנד שירוקי wj
אהלן אייל וכל החברה
אני מציג 3 תמונות מתהליך ההתקנה של הטמבון כולל הכננת תהנו!!!
לגבי הדריישפט הבחור מכין לי תושבות על הקיים ועל זה שם צלבים הוא גם אמר שלגבי ההגבהה
הוא לא מאמין שתהיה בעיה מאחר ומדובר ב4 אינטש בכל מקרה ביקשתי שיכין לי יוק קצת יותר גדול
לגבי המחיר הוא אמר בסביבות 500 ש"ח כולל הצלבים אבל מחיר סופי לאחר ההתקנה .
דרך אגב לידיעה הפעמון שלנו קיים גם באיסוזו טרופר פשוט לא רציתי להתקין כי במחשבה עתידית עדיף במקרה שבר להחליף צלב ולא פעמון מה גם שהצלב יתן לדעתי קצת יותר גמישות לדריי שפט.
בשעה טובה התחלתי לבנות מדרגות צד היום ואני מקווה שמחר אני יעלה תמונות של התהליך כולל הסבר על מיקום הברגים ועל רעיון שצץ לי בלי לפגוע בשילדה ע"י חורים נוספים או ריתוכים ובעלות של אולי כ700 ש"ח כולל חומר
לילה טוב
ארז סמדר
אהלן,
נראה מעולה, אבל מוזר טמבון קרבי עם צמיגי אופניים... :D
יהיה סוף הדרך אחרי ההגבהה וצמיגים יותר קרביים.
זה במקור ל-WJ או מותאם ממשהו אחר?
איפה אתה עושה את הדרייבשאפט?
ברור שעדיף צלבים. והכי טוב צלב כפול.
http://image.jpmagazine.com/f/9564205/154_0710_05_z+1999_jeep_grand_cherokee_l imited+driveline_driveshaft.jpg
אהלן אייל וכל החברה
אני מציג 3 תמונות מתהליך ההתקנה של הטמבון כולל הכננת תהנו!!!
לגבי הדריישפט הבחור מכין לי תושבות על הקיים ועל זה שם צלבים הוא גם אמר שלגבי ההגבהה
הוא לא מאמין שתהיה בעיה מאחר ומדובר ב4 אינטש בכל מקרה ביקשתי שיכין לי יוק קצת יותר גדול
לגבי המחיר הוא אמר בסביבות 500 ש"ח כולל הצלבים אבל מחיר סופי לאחר ההתקנה .
דרך אגב לידיעה הפעמון שלנו קיים גם באיסוזו טרופר פשוט לא רציתי להתקין כי במחשבה עתידית עדיף במקרה שבר להחליף צלב ולא פעמון מה גם שהצלב יתן לדעתי קצת יותר גמישות לדריי שפט.
בשעה טובה התחלתי לבנות מדרגות צד היום ואני מקווה שמחר אני יעלה תמונות של התהליך כולל הסבר על מיקום הברגים ועל רעיון שצץ לי בלי לפגוע בשילדה ע"י חורים נוספים או ריתוכים ובעלות של אולי כ700 ש"ח כולל חומר
לילה טוב
ארז סמדר
ארז,
מברוק, וברוך הבא למשפחה (יותר נכון לשבט ...)
אכן צודק איל - שידרוג הטמבון לפני הצמיגים נראה קצת מוזר ...:roll:
בכל מקרה, שתהנה ויהיה בהצלחה.
אגב, מיהו בעל המקצוע שמבצע עבודת ההסבה של הדרייבשאפט?
אייל
גניסלב רונן
03-05-10, 10:06
הי ארז ,
הטמבון ,יעודי לגרנד ? מאיפה ? כמה ? מה?
מישהו אמר אחורי ?
רונן
גם אני מאוד אוהב אותכם..... תמשיכו לדרוך לי על היבלת
הזמנתי צמיגים של הנקוק שטח מלא 265*75*16 אבל אני לא יכול להרכיב אותם(2300 ש"ח)
כי..... האוטו .....שלי ........נמוך!!!!!והקיט המזו...ן לא הגיע
תאמינו לי מחכה בקוצר רוח ונמאס לי שהחברים המשופרים שלי צוחקים עליי אבל כמו שנראה
לי אוטוטו הם אוכלים את הכובע רק שתגיע ההגבהה.
לגבי הטמבון זהו טמבון של איסוזו טרופר שאני(העובדים שלי)עשינו התאמות לדעתי יצא יפיוף
בחרתי באיסוזו כי מידת הרוחב הייתה הכי קרובה לwj
לגבי הדריישפט אני מבצע את זה אצל אחד העובדים שלי בכפר ליד ירושלים אני מקווה שיגיע היום או מחר ואז אני אוכל להמליץ או לזרוק.
היום אני מאמין שאני אגמור את המדרגות ביצור עצמי שלי אני העלה תמונות.
לגבי טמבון אחורי אני מאמין שאני יעשה אזושהיא הגנה אבל זה ימתין לאחר התקנת וו גרירה
נשלף(לאופנוע ים)ואז ההגנה לטמבון האחורי תעזר בוו גרירה.
יום טוב לכולם יש לי מדרגות לייצר אז ביי
לפי התמונה מוטות רדיוס לא מקוריים . במה מדובר?
לפי התמונה מוטות רדיוס לא מקוריים . במה מדובר?
זיק,
איזה תמונות??
התמונה שאתה כנראה מתייחס אליה צורפה ע"י איל (eysham), ולא רק שהיא לא של הרכב של ארז, אלא גם לא של איל !
אייל
יורם-דרומי
04-05-10, 22:27
גם אני מאוד אוהב אותכם..... תמשיכו לדרוך לי על היבלת
הזמנתי צמיגים של הנקוק שטח מלא 265*75*16 אבל אני לא יכול להרכיב אותם(2300 ש"ח)
כי..... האוטו .....שלי ........נמוך!!!!!והקיט המזו...ן לא הגיע
תאמינו לי מחכה בקוצר רוח ונמאס לי שהחברים המשופרים שלי צוחקים עליי אבל כמו שנראה
לי אוטוטו הם אוכלים את הכובע רק שתגיע ההגבהה.
לגבי הטמבון זהו טמבון של איסוזו טרופר שאני(העובדים שלי)עשינו התאמות לדעתי יצא יפיוף
בחרתי באיסוזו כי מידת הרוחב הייתה הכי קרובה לwj
לגבי הדריישפט אני מבצע את זה אצל אחד העובדים שלי בכפר ליד ירושלים אני מקווה שיגיע היום או מחר ואז אני אוכל להמליץ או לזרוק.
היום אני מאמין שאני אגמור את המדרגות ביצור עצמי שלי אני העלה תמונות.
לגבי טמבון אחורי אני מאמין שאני יעשה אזושהיא הגנה אבל זה ימתין לאחר התקנת וו גרירה
נשלף(לאופנוע ים)ואז ההגנה לטמבון האחורי תעזר בוו גרירה.
יום טוב לכולם יש לי מדרגות לייצר אז ביי
אל תשכח בדיקת מכון התקנים לכננת
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.