צפייה בגרסה מלאה : Spidertrax off-road" colorado.usa"
הירשפלד יובל
08-05-10, 00:50
מישהו מחברי הפורום קנה/הזמין בעבר מהחברה המצוינת בכותרת ?מעונין לקנות מהם CALMINI 5.14 GEARSET למשלוח בתוך ארה"ב ושואל לגבי אמינות ואספקה.(להבדיל מקלמיני היצרן הם מוכנים לעבוד עם כרטיס אשראי בין לאומי ולא רק paypal.).מדובר בקיט שינוי יחסי העברה בטרנספר. בתודה יובל
GodsFather
08-05-10, 05:55
יש סיבה ספציפית לקיט הזה ?
בסה"כ הם חברה/אתר מאד אמין, מביקורות בפורומים אמריקאים רבים שיצא לי לקרוא.
לי יש נסיון טוב מאד עם האתר הזה
http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/transfer-case.html?limit=all
כבר צירפתי לינק ישירות למיקום של הטרנספרים, אבל תשוטט לך בכל האתר, יש לו דברים מופלאים.
אני רואה שאין לו 5.14 אבל יש לו 4.9 שזה גם מצוין, אני מניח שאתה לא רוצה 4.16 או 6.54. אתה יכול לכתוב לו שאלה על 5.14 והוא יוכל לברר ולהשיג לך, לרוב זה גם באותו מחיר שמפרסמים אתרים אחרים.
הוא אמין מאד, שירותי מאד, מגיב מהר להודעות וגם טלפונית. יצא לי לקנות אצלו מספר פריטים לשילוח בארה"ב וכמוני יש פה עוד כמה מנוסים איתו.
הירשפלד יובל
08-05-10, 13:45
""יש סיבה ספציפית לקיט הזה ? ""
ההנחה שלי ואשמח לקבל תיקון ממנוסים ממני במידה ואני טועה היא שלרכב שמשמש אותי ביום יום עם צמיגים 700-15 'inch30.3 שהם גדולים וכבדים ביחס למה שתוכננה רכבת/תמסורת הכח במקור אני חייב תגבור/שינוי יחסים.אם אני כבר משקיע כמה מאות$ אני רוצה קצת מעבר ל-4.16 אבל נזהר משימוש יום יומי ב-6.50-6.54 בגלל מהירות סופית ב-high (למרות שאני לא טס/מנסה לשום מקום),וחושש מהכוח/מומנט ש-6.5 מסוגל להפעיל על דריישאפטים וציריות.קראתי בעבר הוראות הרכבה של trail-gear ,low range ל-6.5 וברגע שקראתי שבנקודת זמן מסוימת בזמן העבודה צריך "לשייף" קצת את הקייס לא אהבתי את זה.מעדיף/מוכן לשלם עוד כמה עשרות$ עבור מוצר שהשקיעו בו בפיתוח/יצור.
GodsFather
08-05-10, 16:08
טוב, בוא נשים כמה דברים על דיוקם.
1. גלגל 30" אכן יעמיס על המכלולים וכמובן שיותר מ235 (שזה 29" ). לסמוך על הצלבים הנוכחים זו הטעות הראשונה שלך. צריך להחליף את האחורי לדרייבשאפט מחוזק עם צלבי סיקס, אחרת תחליף צלבים כל חודש בערך. הקדמי עוד סביל כי הוא בשימוש רק בשטח ועליו יש פחות עומסים. בנוסף, אתה צריך לקחת בחשבון עליה מסוימת בבלאי מיסבי גלגל. אני עוד הייתי מוסיף שינוי ביחסי העברה בביצים כדי להפחית עומס על המכלולים, אבל זו תוספת נכבדה של כסף גם אחרי שמוכרים את הדיפרנציאלים הקיימים אצלך בתמורה.
2. כן, 4.16 זה בסדר (מורי נסע ככה עד לאחרונה) אבל עדיף קצת יותר. 4.9 זה כבר קיט יותר אידאלי, 5.14 זה הקיט הכי יקר שיש היום בשוק, אפילו יותר יקר מ6.54 ולכן שאלתי למה אתה נצמד לקיט הזה, הוא אמנם קיט מצוין, אבל הפערים במחיר תמוהים. באתר שצירפתי יש אפשרות ל4.9 ושאלת על אמינות המכירה וקיבלת תשובה גם על זה.
3. 6.54 יעשה לך אחלה עבודה והשיוף של הקייס הוא מינורי מאד, לא משהו שצריך להיות שיקול מבחינת רכישה של הקיט. הפגיעה בHIGH היא גם כן מינורית כי אתה עולה למידת צמיג 30" שזה בערך 15 אחוז. הקיט מפחית ב20,הקיזוז הוא 5 אחוז בסה"כ פגיעה בHIGH ואולי לא בהכרח פגיעה כי אתה עדיין נמצא ברצועת הכוח של המנוע ומגיע לשם בקלות רבה יותר. יש שטוענים שלפעמים 6.54 קצר מידי בשטח, אני עדיין מערער על הטענה הזו.
4. לגבי איכות המוצרים - גם קלמיני וגם טרייל-גיר הם יצרנים מעולים ומוכרים מאד. נותנים אחריות "לכל החיים" למכלולים וזה אומר משהו על האמון שלהם בתוצרת. לטרייל-גיר יש גם יבואן בארץ ובזמנו הוא מכר קיט של 6.54 ב3000 ש"ח (לחלקים בלבד). הוא גם גולש כאן באתר תחת השם JOZI, עוד קצת חומר למחשבה.
דרך אגב, אתה עם קצר או ארוך ?
הירשפלד יובל
08-05-10, 17:04
דרך אגב, אתה עם קצר או ארוך ?
ארוך סגור 87/88 כמופיע בתמונות.אתה צודק ביחס לחוזק שידרש משאר המיכלולים למרות שאחת הסיבות לבחירת צמיג זה 700-15 הייתה שהוא גבוה,חזק וצר (205 או פחות) מה שאמור להפחית את הכוחות הנדרשים להניעו ביחס לצמיג רגיל בגובה הזה.שאר המיכלולים יבוא יומם גם כן.בזמנו ביררתי אצל אחד המפיצים של TRAIL GEAR בירושלים והמחיר אחרי משלוח ומסים יצא יותר ממה שציינת.אצלך ברכב הותקן 6.5 למיטב ידיעתי,בוצע גם שינוי ביחסים בסרנים?
GodsFather
08-05-10, 17:13
לגבי יבואן טרייל-גיר , דבר ישירות עם JOZI. הוא עשה דיל מיוחד לסמוראים בזמנו, בגלל הסמוראידה.
אני הייתי עם 235, לא היה צורך בשינוי בסרנים. אבל חיזקתי את הדרייבשאפט האחורי אצל גרינגרס. לא סיפור יקר ובהחלט תרם הרבה. גם שיפור בזוויות העבודה והארכה שלו וגם החוזק והשרידות.
כלי יפה מאד.
הירשפלד יובל
08-05-10, 17:20
אני אברר אצל JOZI כמו שאמרת ,אז ביררתי אצל LIZARD . קרוב מגיע עוד חודש מארה"ב ואם יסכים לסחוב 6 ק"ג יביא לי קיט.
GodsFather
08-05-10, 17:23
שיפרק את החבילה לחבילות קטנות ויפזר בין שאר הדברים שלו, זה יהיה יותר קל לסידור המזוודה. וכמו שאמרתי, תקנה בלי השמן, אין צורך לייבא אותו, יש פה בארץ וזה לא יקר.
והעיקר, שיהיה במזל טוב.
עם צמיגים 700-15 'inch30.3 .
משהו לא מסתדר לי עם החישוב שלך.
איך הגעת ל "30.3?
מהיכן הצמיגים?
אני מחפש משהו דומה 7.00-16.
יואב
הירשפלד יובל
09-05-10, 22:17
יואב. הצמיגים הם 7.00-15 שזה מקביל ל 700-15 במידות המקובלות כיום .הגודל 30.3' התקבל ממדידה פיזית/מעשית של קוטרם. הצמיגים נקנו מפנצ'ריה בירושלים.במפגש ג'יפולוג האחרון בבן-שמן היה jeep שנת 42 עם צמיגים 7-16 במצב חדש. שאלתי מהיכן הם וענה שאליאנס עדיין מחזיקים את השטנצים ופעם בשנה הם מוציאים מהדורה מוגבלת.חפש אותו או תתקשר לאליאנס או תברר בפנצריות בארץ ישנם עדיין כמה שמחזיקים אותם.חפש אצל חברה מבוגרים.יובל
יובל תוכל לספר כמה זמן הם על הרכב? וכל כמה ק"מ להערכתך החלפת מייסבי גלגל?
אם בכלל...
תודה,
אורי.
הירשפלד יובל
10-05-10, 19:13
יובל תוכל לספר כמה זמן הם על הרכב? וכל כמה ק"מ להערכתך החלפת מייסבי גלגל?
אם בכלל...
הצמיגים על הרכב מ9.09 .לא הוחלפו עד היום מיסבי גלגל .
הירשפלד יובל
11-05-10, 20:41
מה הנסועה? קטונתי.בעוונותי לא הבנתי את השאלה.יובל
סליחה, התכוונתי לשאול כמה ק"מ עשית עם הצמיגים הללו?
אשמח אם תוכל לסווג גם את אופי הנהיגה שלך..
אורי אם קראת לי עגלה יובל עוד נוהג אפילו יותר רגוע ממני :)
עם מכוניות כמו שלכם אין ברירה אחרת...:p
זה לא אתה שבכית לי כל הטיול האחרון שאני רץ מהר מדי???
הירשפלד יובל
11-05-10, 22:57
שאלת אופי נהיגה. האמת שאין לי מושג כבר. אני מחשיב את עצמי כנהג רגוע ושקול ועל הרכב מאחור יש מדבקות "זהירות-רכב איטי" למרות שמכרים סיפרו לי שראו את הרכב "טס" ברחובות ירושלים. במעבר מ-26.6 כמדומני (205.70.15) ל-30.3 כל קריאות המרחק ומהירות כבר לא אקטואליות. למרות שבעליות קשה לו ולכן אני צריך את ה-5.14.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.