צפייה בגרסה מלאה : יבוא אישי - ג'ימיני גג נפתח
שלום,
ראיתי את הרכב לפני שבוע בספרד - לא מבין למה לא מייבאים אותו כמו שייבאו את הסמוראי והויטרה הפתוחים בזמנו.
מישהו יודע אם שווה כלכלית ליבא אחד חדש כזה מאירופה? אני יודע שברכבי יוקרה העסק די משתלם אבל איך זה עובד לגבי רכב ממוצע? או מישהו שעשה זאת?
צירפתי תמונה להתרשמות :)
תודה,
אסף
אתה יכול לפנות לדן גפני אחרי שגיסת קבוצת תמיכה, נראה איזה תרוץ יהיה לו לזה שאין ג'מיני פתוח בארץ
בהצלחה
לא מייבאים אותו כי הוא ממש מכוער.....
לא מייבאים אותו כי הוא ממש מכוער.....
לא, הסגור יפה ...
אגב, יש כרגע אחד כזה למכירה ביד2.
שנת 2002, ידני, קילומטראז' גבוה נמצא באיזו סוכנות רכב בחיפה.
הגיע ארצה במסגרת הייבוא של XL או רדבול (לא זוכר בדיוק) - יש בו גם מקרר ;)
הג'ימני הידני לא מיובא ארצה בגלל היעדרה של תיבה אוטומטית.
הג'ימני הידני לא מיובא ארצה בגלל היעדרה של תיבה אוטומטית.
מה?!
בג'ימיני ידני אין תיבה אוטומטית??? איך יכול להיות?? :)
ומה בדיוק הקשר?
נראה לי שהוא התכוון שהפתוח לא מיובא בגלל שאין תיבת אוטומטית, מה שקצת לא הגיוני כי יש די הרבה (יחסית כמובן..) ג'ימיני ידניים.
לדעתי הוא הרבה יותר יפה מהסגור (יחסית כמובן...)
אם אתה ממש מעוניין בג'ימני פתוח אתה יכול לבוא עם ג'ימני סגור לאחת הסדנאות שמתמחות בבניית רכבים בארץ (ופה בפורום יש כמה מייצגים שלהן) ולבקש שיורידו לך את הגג בצורה מקצועית.
אני לא משוכנע שיהיה אפשרי לעבור טסט ככה. ובינינו, רק שזה בא ככה מהמפעל זה מחזיק (וגם אז בערבון מוגבל) - אני אבדוק את ההוא שהיה של רדבול בחיפה, שטח בטוח הוא לא ראה..אבל מבחר נהגים אלימים בטח שכן (רכב חברה או לא רכב חברה..)
עכדן אותנו באם העסקה יוצאת לפעול!
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?ImgOnly=0&AreaID=&ModelID=98&SubModelID=&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=-1&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=
השאלה היא האם אפשר להוציא את המקרר או שכל הציוד יהיה מצונן......
אני לא משוכנע שיהיה אפשרי לעבור טסט ככה.- ולכן הפנתי אותך לסדנא ולא שלחתי אותך לעבוד עם דיסק.- שם כבר ישברו את הראש מבחינת רישוי כמו שהם יודעים.
ובינינו, רק שזה בא ככה מהמפעל זה מחזיק (וגם אז בערבון מוגבל) - מצטער, לא הבנתי בדיוק מה אתה מצפה שיחזיק את מה.
אני אבדוק את ההוא שהיה של רדבול בחיפה, שטח בטוח הוא לא ראה..אבל מבחר נהגים אלימים בטח שכן (רכב חברה או לא רכב חברה..) - בהצלחה!
תמיד אפשר לחלטר בתור מוביל בשר או גופות...או להיות הסנג'ר של החבר'ה עם הבירות והבשרים..
דווקא הגרסה הסגורה הרגילה של הג'ימני מוצלחת מאוד.
הפתוחה לטעמי פחות יפה, יותר מצועצעת וכנראה שגם יותר פתח לבעיות.
ואת הקביעה הנ"ל אתה מבסס על סמך מה? כמות הג'ימיני הפתוחים ההיסטרית שמסתובבת במוסכי מכשילי תנועה?
אישית אני לא חושב שויטרה פתוחה או סמו פתוח בעייתיים יותר מבחינת אמינות. נכון, יש בלאי של העסק אבל קצת חוש טכני אפשר להתגבר. לטייל בשטח עם גג פתוח לדעתי הרבה יותר כיף מאושר עם סגור. אבל עניין של טעם.
עניין הביטחון - מי שירצה לפרוץ יפרוץ. רק שהפתוח ניתן לתיקון עם דבק 3 שניות...
על סמך זה שהמבנה הפתוח מעט יותר מורכב ומעט יותר התעסקות מהרגיל הסגור.
נראה מצועצע יש עוד שיסכימו על כך,
ולסיום, הרבה יותר כייף לטייל בשטח עם ג'יפ פתוח ? יתכן בהחלט שכן.
אך יש עוד פיתרון, ג'יפ סגור + אופנוע שטח במקום פתרון ביניים של ג'יפ פתוח.:D
אגב, בזמנו שמתי לב שהג'ימנים של רד בול היו עם צמיגים גדולים יותר מהרגילים. שווה בדיקה עם ההוא למכירה.
ולמי שחשב על זה - אף אחד לא יכול לקבל אישור על שינוי מבנה מסגור לפתוח. זה לא דיפנדר ולא סופה.
אסף.
חח אסף. תבורך.
כמעט עמדתי לשאול, איפה אני משיג מסור חשמלי ענק כדי לקרוע את הג'ימני שלי לשתיים, ולהרכיב לו ברזנט מתקפל, כמו בכירכרות, או להשאיר פתוח עם ברזנט קשיח, ממש להוך את הג'ימני שלי לסופה.
בשנייה האחרונה הוספת את מה שהוספת ואז החלטתי שלא לעשות כן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.