eliv1
04-09-04, 14:55
שלום לכולם!
שאלה זו מופנית בעיקר לבעלי נעילת Powertrax Lockright.
התקנתי נעילה זו לפני יומיים על סיקס נעול בדנה 44 ומאחר ואני חדש בנעילות אוטומטיות ואני קצת חושש מכמות התיקתוקים שאני חווה ועל כן רציתי להתיעץ עם בעלי הנעילות השונות.
:oops: .
הנעילה הותקנה בהצלחה (בעזרתו החביבה של haimmiri, שוב תודה!) ונבדקה שעובדת,
אך לשקט הנפשי שלי, אם מישהו יוכל לתאר לי איך אפשר לדעת אם הכל נורמלי?
כמה אמורה הנעילה לתקתק?
המצב אצלי הוא כדקלהמן, נסיעה ישרה הכל חלק, אין שום רעש,נסיעה חלקה לגמרי.
בסיבובים קלים תוך כדי נסיעה ישנם תיקתוקים התלוים בקוטר ומהירות הסיבוב. (על דרך סלולה).
בסיבוב במהירות נמוכה תוך כדי התחלת נסיעה מלווה בתיקתוקים חזקים עם רעש חזק יותר שטיפה מלחיץ אותי. :oops: . :?:
הנעילה נבדקה בשטח ועובדת ללא ספק, הרכב לא עוצר עם איבוד אחיזה והגלגלים האחוריים ממשיכים להסתובב בקצב כמעט זהה בהצלבות חריפות מאוד. תקין? לא אמורים להסתובב בדיוק באותו הקצב?
אני אודה לבעלי הלוקרייט האחורי שבינינו אם יוכלו לתאר לי את התופעות שמתרחשות אצלהם.
בשביל השקט הנפשי שלי. 8)
תודה רבה.
שאלה זו מופנית בעיקר לבעלי נעילת Powertrax Lockright.
התקנתי נעילה זו לפני יומיים על סיקס נעול בדנה 44 ומאחר ואני חדש בנעילות אוטומטיות ואני קצת חושש מכמות התיקתוקים שאני חווה ועל כן רציתי להתיעץ עם בעלי הנעילות השונות.
:oops: .
הנעילה הותקנה בהצלחה (בעזרתו החביבה של haimmiri, שוב תודה!) ונבדקה שעובדת,
אך לשקט הנפשי שלי, אם מישהו יוכל לתאר לי איך אפשר לדעת אם הכל נורמלי?
כמה אמורה הנעילה לתקתק?
המצב אצלי הוא כדקלהמן, נסיעה ישרה הכל חלק, אין שום רעש,נסיעה חלקה לגמרי.
בסיבובים קלים תוך כדי נסיעה ישנם תיקתוקים התלוים בקוטר ומהירות הסיבוב. (על דרך סלולה).
בסיבוב במהירות נמוכה תוך כדי התחלת נסיעה מלווה בתיקתוקים חזקים עם רעש חזק יותר שטיפה מלחיץ אותי. :oops: . :?:
הנעילה נבדקה בשטח ועובדת ללא ספק, הרכב לא עוצר עם איבוד אחיזה והגלגלים האחוריים ממשיכים להסתובב בקצב כמעט זהה בהצלבות חריפות מאוד. תקין? לא אמורים להסתובב בדיוק באותו הקצב?
אני אודה לבעלי הלוקרייט האחורי שבינינו אם יוכלו לתאר לי את התופעות שמתרחשות אצלהם.
בשביל השקט הנפשי שלי. 8)
תודה רבה.