צפייה בגרסה מלאה : ג'אנטים "15 שחורים?
מישהו יודע היכן אפשר למצוא גאנטים שחורים לגימני 15/5.5 ?
או במידה כמו התמונה המצורפת? לאו דווקא מגנזיום, אפילו עדיף שלא.
מה לגבי לצבוע את הסט שלך?
מה לגבי לצבוע את הסט שלך?
יש לך המלצה על מישהו מקצועי? משום שצביעה חובבנית לא תחזיק מעמד (שריטות וכו), צה גם שתמיד נחמד לשמור על סט מקורי של גאנטים.
אני יודע שלמורי יש מישהו מקצועי שצובע לו את הג'אנטים, צור איתו קשר.
יורם-דרומי
18-05-10, 16:24
יש לך המלצה על מישהו מקצועי? משום שצביעה חובבנית לא תחזיק מעמד (שריטות וכו), צה גם שתמיד נחמד לשמור על סט מקורי של גאנטים.
לפני שאתה משקיע
נסה לצבוע לבד בספריי שחור של יעקובי (מט)
נשמר לאורך זמן וגם זול מאוד - משהו כמו 15 ש"ח למיכל - מיכל מספיק לכל הארבעה
אצלי זה כבר מחזיק שנה
לא רק שזה מחזיק שנה,
גם מאוד זול לעשות תיקוני צבע.
גם לצביעת אלקטרוליטית יש בלאי מסוים, רק שהצביעה עולה פי כמה עשרות מספרי צבע, והתיקוני צבע הרבה יותר יקרים.
יש לי סט ג'אנטים מקורי של ויטארה במידה הזו - אפרד מהם במחיר צנוע ...
נדב.
יש לי סט ג'אנטים מקורי של ויטארה במידה הזו - אפרד מהם במחיר צנוע ...
נדב.
תודה אצור קשר בה"פ
גם צביעה מקצועית נשרטת ונפגמת ברכב שטח.
אם הג'אנט המקורי שלך מברזל (לא סגסוגת), ולא חלוד הפתרון הזול ביותר והפשט ביותר לתיקון שריטות הוא ספריי צבע שחור מט.
פחית ספריי ברכב\בית תפתור לך את בעיית השריטות בכמה דקות כל פעם.
ניקוי חול + צבע אפוקסי בתנור - וג'אנט ברזל ישן, לבן וחלוד הופך לשחור חדש. מחזיק מעמד בצורה מושלמת. עלות - לפני 4 שנים, כמאה ומשהו שקלים לכל גלגל, הגלגלים הצטרפו לערמת חלקים לציפוי של סדנאת "אוברלנד". דבר כמו שהציעו עם מורי, או עם כל אחת מהסדנאות - כל מי ששולח פגושים ומדרגות צד לצבע בתנור.
http://www.jeepolog.com/UserFiles/Image/with_watermark/cherokee_roof_rack/cherokee_roof_rack_590.jpg
זה מעניין מה שכתבתם על הצביעה של הג'אנטים.
אשמח אם תענו לי על כמה שאלות:
הילדה שלי צבועה בצבע אפור חזק, חשבתי לצבוע לה את הג'נטים מברזל, הרגילים לגמרי שלי, בצבע "שישבור", את הצבע של הרכב עצמו, דוגמאת צהוב, או סגול או כחול.
קיבלתי את הרעיון של התרסיס צבע, אבל הנה השאלות:
שוטר לא יקרע לי את הצורה? בטסט הם בכלל שמים לב לכאלה דברים?
אשמח אם תגעו בכל הנקודות שהזכרתי וגם בכאלה שלא.....
מניסיון של צביעת ג'אנטים:
ניקוי חול ואחרי זה צביעה אלקטרוסטטית, מחזיק כמעט לנצח. זה לא מאוד יקר ומי שזה חשוב לו, שיעשה את זה.
דגש חשוב - אם מתכוונים לעשות את זה צריך למצוא מקום שעושה ניקוי חול ומצבעה שאפשר לגשת אליהם באותו יום. אחרי הניקוי חול הג'אנט חוזר לברזל חשוף ואם לא צובעים אותו כמה שיותר מהר, הוא מתחיל להחליד וחבל.
נועם.
סתם צביעה בספריי פשוט על ג'נט אפרפר/כסוף/מצופה ניקל ללא הכנה מתאימה (ניקוי חול+צבע יסוד) תתקלף מהר מאוד.
ניתן לצבוע ולא רק בתנור.
לנקות את הג'נט מבוץ אבק צבע רופף וחלודה, לנקות בניגוב עם מדלל 0-21
לצבוע 2/3 שכבות (עד לכיסוי מספק) עם "אוניספיד" או "אונירקריל"
שניהם צבעים פוליאוריטנים של נירלט שמתאימים למטרה הנ"ל,
האוניספיד מתייבש מהר יותר!
הצבעים מגיעים בגווני RAL.
ניתנים ליישום בהתזה (איירלס /פיסטולת (חובה ייבשן אויר)) ובהברשה.
וטיפ קטן איך לא ללכלך את הצמיג בלי לפרק את הג'נט,
בפסולת של נגריות יש חתיכות פורמיקה, לוקחים חתיכה שהיקפה כהקף הג'נט,
מכניסים בחריץ שבין הג'נט לצמיג, מסביקים עם מסקינגטייפ את ה"צינור" שנוצר, ומתיזים בתוך ה"צינור" שנוצר, וככה לא מלכלכים;)
תודה לכולם על העצות :).
ככל הנראה אלך עם העצה של נמרוד: "ניקוי חול + צבע אפוקסי בתנור" זה נראה הכי מקצועי ועמיד לאורך זמן.
סתם צביעה בספריי פשוט על ג'נט אפרפר/כסוף/מצופה ניקל ללא הכנה מתאימה (ניקוי חול+צבע יסוד) תתקלף מהר מאוד.
בגלל זה כתבתי ג'אנט ברזל ולא חלוד ולא משהו אחר..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.