צפייה בגרסה מלאה : גניבות דיפנדרים
לנוכח גל הגנבות וניסיונות הגניבה מציע להתארגן במספר מקומות המועדים לגניבה ולבצע תצפית בתורניות על הרכב.
כניראה שהביקוש עלה , לאף אחד לא חשוב חוץ מאשר לבעלי הרכבים עשוי להיות שמדובר בגורם אחד מהבצע את הגניבות.
דניאל
אני לא יכול להגיד שזה לא מדאיג אותי ואני באמת מוכן לעשות הרבה אם הייתי יודע מה.
אני לא לגמרי הבנתי את התוכנית שלך. לעשות תצפיות ואז מה?
אז תראה מי גונב לך את המכונית. ו...?
שלא תבין לא נכון. אני ממש לא בא בשביל לשלול אני באמת רוצה לדעת מה הרעיון ואם יש משהו קונקרטי, אשמח להצטרף.
נועם.
מהרגע שמתחילים לגעת ברכב ועד שמתניעים ונוסעים - גם למיומן שבגנבים לוקח זמן.
במשך זמן זה אפשר להודיע למשטרה , אפשר עם רכב שמוכן מראש לעקוב אחרי נתיב הנסיעה ולהנחות בנייד לאן נוסע הרכב הגנוב , אפשר לצלם .
אני גם לא מומחה בתחום - אבל ניראה הגיוני.
תראה,
אני, כמו רבים אחרים באתר, כבר הייתי קורבן לגנבת רכב מושקע מאוד מאוד ושמור מאוד.
למרות שזה קרה לפני כשנה וחצי, אני כל הזמן שובר את הראש מה אפשר לעשות נגד הדברים האלה, בטח ובטח עכשיו עם תופעת גנבת הדיפנדרים.
אם אתה באמת חושב שמשטרה תבוא כשתתקשר, אתה טועה.
אם אתה חושב לעקוב אחריו, אני לא יודע לאן תגיע, לא מאמין שזה יעזור לך, על אחת כמה וכמה שאתה מסתכן בזה שלא תצליח לעקוב והלך האוטו.
אם אתה חושב לתפוס אותו, פיזית, אתה מסתכן בהאשמה בתקיפה.
לחבר גנבו דיפנדר לפני שנתיים. שלושה חודשים אחרי זה, חבר אחר רואה את הרכב נוסע באזור קיבוץ אייל. הוא מייד דולק אחריהם תוך כדי שהוא מתקשר למשטרה ומבקש עזרה כי הוא רודף אחרי רכב שגנבו לו. התשובה שהוא מקבל : "אז מה אתה רוצה? שנקפיץ את כל היס"מ בשבילך?" כמה דקות אחרי הוא כבר מוצא עצמו נרדף אחרי מגנומים שיוצאים לקראתו מאיוזר המשלוש וכמובן שלא דיפנדר ולא נעליים.
שורה תחתונה - לאחרונה אני חושב שהסיכוי היחידי לעשות משהוא הוא פעולות יזומות בשיתוף פעולה מראש עם המשטרה. אני לא ממש מצליח להבין למה יחידות הג'יפים המתנדבים למניהם לא מפעילים לחץ "מבפנים" כדי לגרום למשטרה לסייע בזה - כנראה יש להם דברים ממש ממש חשובים להתעסק בהם.
כל עוד המשטרה לא עומדת לצדך מראש - הכל חסר סיכוי.
נועם.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=42870&highlight=%E2%F0%E9%E1%FA+%E3%E9%F4%F0%E 3%F8
אחי, דנו בזה כבר בעבר , מציע לך לקרוא את כל השירשור כדי להבין שבסופו של דבר הגנבים הנבלות צוחקים על כולם.
מנסיון, חבל על הזמן שלך כאן,
כולם כאן אלופים בלהתלונן, אבל חלילה לעשות משהנו בנידון... העיקר להתלונן על המשטרה ולספר סיפורי מעשיות ש"חבר שלי אמר"...
כל מי ששמע פעם מה קורה שיש אירוע כזה בקשר יודע שאין ניידת אחת שלא דוהרת למקום... על אחת כמה וכמה שיש קשר עין...
גם לי גנבו את הדיפנדר, תעשה חיפוש בהודעות קודמות שלי ותראה כמה פעמים כבר כתבתי על פעילות כמו שאתה מציע.... היה בן אדם אחד! (כן כן-1) שהגיב שהוא ישמח לעזור....
אגב, סינמה סיטי זה מקום ידוע לשמצע, כמו גם תחנות הרכבת... אבל חבל על האנרגיה שלך...
בינתיים יש דרך להחזיר אותם, לצערי בתמורה כספית לחלאות שגונבים אותם... (לא קשור אלי, אני רק יודע שם של בן אדם שהצליח להחזיר)
אבל כל עוד אנשים יקנו חלקים יד שנייה במחיר "שחיטה" שלא יתפלאו אם יום אחד יקומו והחנייה תהיה ריקה...
תופעה מעצבנת ומרתיחה (גם הגניבות)
טל.
אני לא ממש מצליח להבין למה יחידות הג'יפים המתנדבים למניהם לא מפעילים לחץ "מבפנים" כדי לגרום למשטרה לסייע בזה - כנראה יש להם דברים ממש ממש חשובים להתעסק בהם.
אני מרים את הכפפה - כל רעיון ריאלי והגיוני באיזור עמק חפר, לתפיסה של גנבים, יקבל יחידת מתנדבים משטרתית למימוש.
עמק חפר - כולל ישובים, חופים וכבישים.
באותה הזדמנות ובאותה רצינות - אם יש כאן אנשי עמק חפר שמוכנים להתנב ליחידה - שלחו ה"פ. זו לא יחידת ג'יפים (אם כי יש בה גם), זו יחידה ללוחמה בפח"ע.
אני מבקש לדעת מי עבר חווית גניבה או כמעט גניבה בשנה האחרונה באיזור הרצליה (תינת רכבת)רעננה, סינמה סיטי צומת קאנטרי קלאב ?
מידע עדכמי ואמין ישמש אותי לפנייה לרשויות המתאימות פה באזור להתארגנות מתאימה (יש עדין כמה כאלו שמשרתים את הציבור ומוכנים לעזור).
אפשר לשלוח אלי ישירות :
[email protected]
דניאל
יריב קלר ברוך
22-05-10, 00:43
תראה,
אני, כמו רבים אחרים באתר, כבר הייתי קורבן לגנבת רכב מושקע מאוד מאוד ושמור מאוד.
למרות שזה קרה לפני כשנה וחצי, אני כל הזמן שובר את הראש מה אפשר לעשות נגד הדברים האלה, בטח ובטח עכשיו עם תופעת גנבת הדיפנדרים.
אם אתה באמת חושב שמשטרה תבוא כשתתקשר, אתה טועה.
אם אתה חושב לעקוב אחריו, אני לא יודע לאן תגיע, לא מאמין שזה יעזור לך, על אחת כמה וכמה שאתה מסתכן בזה שלא תצליח לעקוב והלך האוטו.
אם אתה חושב לתפוס אותו, פיזית, אתה מסתכן בהאשמה בתקיפה.
לחבר גנבו דיפנדר לפני שנתיים. שלושה חודשים אחרי זה, חבר אחר רואה את הרכב נוסע באזור קיבוץ אייל. הוא מייד דולק אחריהם תוך כדי שהוא מתקשר למשטרה ומבקש עזרה כי הוא רודף אחרי רכב שגנבו לו. התשובה שהוא מקבל : "אז מה אתה רוצה? שנקפיץ את כל היס"מ בשבילך?" כמה דקות אחרי הוא כבר מוצא עצמו נרדף אחרי מגנומים שיוצאים לקראתו מאיוזר המשלוש וכמובן שלא דיפנדר ולא נעליים.
שורה תחתונה - לאחרונה אני חושב שהסיכוי היחידי לעשות משהוא הוא פעולות יזומות בשיתוף פעולה מראש עם המשטרה. אני לא ממש מצליח להבין למה יחידות הג'יפים המתנדבים למניהם לא מפעילים לחץ "מבפנים" כדי לגרום למשטרה לסייע בזה - כנראה יש להם דברים ממש ממש חשובים להתעסק בהם.
כל עוד המשטרה לא עומדת לצדך מראש - הכל חסר סיכוי.
נועם.
למה לקשקש סתם אני מתנדב ביחידת הגיפים גדרה ובמידה ואתה מעוניין ורוצה לבצע מבצע יזום ואני מארגן את זה בלי בעיה אבל באזור גדרה מעוניין צור קשר 0508899577
בנוסף יש עוד יחדות גיפים ואפשר לפנות ולארגן משהו דומה.
בהצלחה
אני שמח לראות שיש אנשים שאכפת להם.
אני באמת מאמין שאם המשטרה רוצה אפשר להפחית את התופעה בצורה ניכרת, העניין שלאף אחד אין ראש להתעסק בזה ולא ממש אכפת.
היוזמה, לדעתי, לא יכולה לבוא מצד "האזרחים" אלא להפך - לראות שיש כוונה אמיתית למשטרה להתעסק בזה ולפנות לאנשים כמנו להשתתף ולעזור. אני בטוח שאם זה יהיה הכיוון יהיו לא מעט קופצים לסייע.
מהפעמים היחידות שיצא לי לנסות ולקבל את שרותי המשטרה הבנתי שהם כבר מזמן פשטו רגל. בלי קשר לחבר כן אמר חבר לא אמר, צר לי אבל אין לי טיפת אמון ברצון/יכולת של המשטרה לעזור. יש להם רשימת פשעים שהם מוכנים לטפל בה ועבירות הרכוש, כולן, לצערי מזמן מחוץ לרשימה הזאת.
אז יכול להיות שיש כאלה שיגידו שהמשטרה קופצת על כל ארוע שהיא שומעת ואני לא אומר שהם לא דוברי אמת.
אני אישית נתקלתי בהתנהגות שונה לחלוטין ועד שאני לא אראה אחרת, אני לא אאמין. סורי.
אין לי שום כוונה להתנדב לאף יחידה, איזה שלא תיהיה, ולא רק בגלל העובדה שבעוונותי כבר התנדבתי וראיתי איך הדברים נראים. אני לא מתכוון להשקיע את הזמן שלי במערכת שעושה צחוק מאלו שבאו לסייע לה ללא תמורה.
ושוב, אם תהיה יוזמה אמיתית לעשות משהו פרודוקטיבי, אני אשמח לעזור.
אני לא בחרתי בקריירה של שוטר או בלש ולא אמרתי את הדברים כדי להעביר ביקרות. אני פשוט מתפלא שאנשים שכן בחרו לעשות את זה, לא חושבים לסייע בתחום הגנבות.
סתם שתדע,
בזמנו בלשים של "אתגר" "ימ"ר" ובלשי תחנות הביעו רצון לסייע, גם מחוץ לשעות העבודה...
כיום, עבירות הרכוש הן בין הדברי הכי מעניינים בעייני מפקד תחנת כפר-סבא (שאגב ממש מעודד ומרצה לאחרים על חשיבות המתנדבים)
המשטרה עברה "שינוי פאזה" ביחס למתנדבים (אני לא מדבר על קלאסי)
אבל זה לא משנה,
לעניין, במידה וכן סוף סוף יתארגן משהו כזה, אני יותר מאשמח להצתרף!
אבל! חשוב להבין, שצריך אנשים עם סבלנות,שלא יקפצו מוקדם מידי, ושיודעים לבצע מארבים כמו שצריך אחרת החולארות יקלטו את הפעילות ולא יצא מזה כלום,
טל.
לדעתי מספיק להציב שני אנשים , באחת מהחניונים הגדולים של הרכבת
במקום מוסווה עם משקפת ,
מהכמות זכוכיות שבורות שאני רואה לידי כל פעם כשאני מחנה את הרכב
בתחנת הרכבת בבינימינה או חיפה , לא יקח הרבה זמן לעלות על פורצים.
השאלה מה עושים אז ...לדעתי הם מאוד זריזים ,
ולמשטרה יקח זמן להגיע - יותר מ5 דקות.
אמיר.
סתם שתדע,
בזמנו בלשים של "אתגר" "ימ"ר" ובלשי תחנות הביעו רצון לסייע, גם מחוץ לשעות העבודה...
כיום, עבירות הרכוש הן בין הדברי הכי מעניינים בעייני מפקד תחנת כפר-סבא (שאגב ממש מעודד ומרצה לאחרים על חשיבות המתנדבים)
המשטרה עברה "שינוי פאזה" ביחס למתנדבים (אני לא מדבר על קלאסי)
אבל זה לא משנה,
לעניין, במידה וכן סוף סוף יתארגן משהו כזה, אני יותר מאשמח להצתרף!
אבל! חשוב להבין, שצריך אנשים עם סבלנות,שלא יקפצו מוקדם מידי, ושיודעים לבצע מארבים כמו שצריך אחרת החולארות יקלטו את הפעילות ולא יצא מזה כלום,
טל.
היי טל,
אני יודע על קיומה של "יחדית" אתג"ר. כשהקימו אותה שמחתי מאוד לשמוע ואני מניח שכמו רבים אחרים ציפיתי לזה בכליון עיניים. אני מעריך את מה שהם עושים אבל לא סתם כתבתי "יחידה" במרכאות. מהפעם האחרונה ששמעתי עליהם, כוח האדם שלהם היה כל כך מוגבל שהם לא יכולים לחולל שינוי מספיק משמעותי. אני כן יודע שהם היו מטפלים הרבה בגנבות של משאיות ואוטובוסים אבל בתחום גנבות הרכבים, בכמות כוח האדם שהיה להם, לפחות אז, הם ממש לא יכלו להתמודד.
אתגר הייתה יחידה יחסית גדולה, שהביאה לתוצאות יפות, כיום אצגר היא חלק מ"להב"
אבל זאת לא הייתה הכוונה,
היתכוונתי שבפעמים קודמות, היו שוטרים של היחידות האלו שהסכימו לעזור ללא קשר לשעות העבודה... הם היו מהווים את צוות המעצר... מה שאתה בתור אזרח לא כלכך יכול לעשות...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.