PDA

צפייה בגרסה מלאה : ג'יפ KJ דיזל

גיא
24-05-10, 22:26
אז חיפשתי בפורום המתאים ולא מצאתי מידע יותר מידי ...

האם יש פה בעלי כזה דבר ?

מישהו מוכן לשתף ?

קראתי שרשור על הגבהה ועוד כמה מילים פה ושם.

אני חושב על זה בתור הרכב הבא שלי ( וכידוע .. לוקח לי להחליט רק כמה שנים :) )

אני מכוון לישנים יותר מין הסתם.

כמה אמין המנוע האיטלקי ( זה מה שהיה בסופות דיזל ? )

מה המשמעות של מערכת ההיגוי מסרק ופיניון להבדיל מתיבת הגה נורמאלית ?

וכל מה שיש למישהו להוסיף :)

תודה.

נמרוד
24-05-10, 22:52
יש לנו במשפחה ליברטי בנזין, מודל 2002. אחרי הגבהה (Rusty's) וצמיגי שטח איכותיים במידה 245/75R16 זה רכב טיולים מכובד, עוקב אחרי הצ'רוקי בלי מגבלות בכל טיולי השוטטות בנגב. ועדיין רכב יומיומי זריז ויעיל, ובעיקר נראה לא מאיים - למעשה המילה הנכונה היא "חמוד" שזה הקריטריון העיקרי שעמד מאחורי בחירת הרכב. שים לב שהוא לא מרווח במיוחד - מבחינת מרווח פנים הוא בר השוואה לגראנד ויטארה או קאיה ספורטאז', לא לרכבים היפאניים הגדולים. תא המטען שלו קצר יותר מאשר צ'רוקי XJ, שגם הוא לא רכב גדול.

את הדיזל שהגיע לארץ ב2004 בחנתי בזמנו - http://www.jeepolog.com/174.html. המנוע חזק והאוטו נוסע אבל הוא מחוספס יותר מהדיזלים המודרניים. כמובן שלך לא תהיה בעייה אחרי טראנו, דיסקברי, והיילקס (!), לעומת כל אלו המנוע הזה לקוח ישר מהאנטרפרייז.

גיא
24-05-10, 23:04
תודה נימרוד,

קראתי את זה (http://www.jeepolog.com/174.html) כמובן.

מה סדר גודל מחיר של הקיט הגבהה ?
האם ניתן לעבוד על זה לבד או שחייבים כלים / ליפט וכו' ?

האם בכלל ניתן למצוא רכבי דיזל בארץ ? כי אני ניתקל רק בבנזינים שכידוע אני לא ממש אוהב.
:)

בכל מקרה, זה לא יהיה השנה כי כרגע הטראנו מספק את כל צרכי ועושה את זה היטב. באותה נשימה, אם טראנו קצר מספיק לי בגודל אני חושב שאין בעיה עם צ'רוקי. הוא יותר קטן מהאוטו שלך ?

לגבי האנטרפרייז :) ... הטראנו עם 125 כ"ס שלו מפתיע אותי בכל לחיצה על הרגלית כבר מעל שנה .. ( הרבה לחיצות :) ) ..

נמרוד
24-05-10, 23:17
אין לי מושג כמה רכב דיזל כאלו נמכרו. מה יש לך נגד בנזין?

קיטים להגבהה יש המון אפשרויות, כמו שאני מכיר אותך מה שרלוונטי עבורך הן הBudget-Boost למיניהן, שיטות הגבהה זולות. יש גם כאלו הרבה. הכל אפשר לבד, נדרשים מכווצי קפיצים או להעזר במוסך כלשהו בשביל לפרק ולהרכיב את יחידות הבולם/קפיץ (Strut) הקדמיות שאתה מביא ביד, תמורת כמה שקלים.

גיא
25-05-10, 00:20
אני אוהב את הויברציות של הדיזל :)

תודה.

-->