PDA

צפייה בגרסה מלאה : אורות ראשיים חלשים

ishc
28-05-10, 14:15
שני האורות הראשיים חלשים, פיוז הוחלף פעמיים, שני הקונקטורים הוחלפו, כאשר שמים אור גבוה הוא עובד רק בצד אחד. אני עובד עצות

shmulikbg
28-05-10, 14:20
שני האורות הראשיים חלשים, פיוז הוחלף פעמיים, שני הקונקטורים הוחלפו, כאשר שמים אור גבוה הוא עובד רק בצד אחד. אני עובד עצות
היי איש.
ראשית, תחליף את אותה נורה שלא עובדת באור גבוה. היא שרופה.
במידה ולא, ייתכן ויש לך פיוז נפרד לכל צד באורות.
לגבי האור החלש, אם הבעייה החלה לאחר הח' נורות, תוודא שלא
הרכבת נורות 24 וולט. במידה ולא, אתה עם בעיית מינוס כפי הנראה.

ishc
28-05-10, 15:05
משחק עם הקונקטורים נון לפעמים לצד אחד לעבוד (לפעמים ימין ולפעמים שמאל) מינוס נראה תקין (אבל אני לא בטוח, איך אני מוודא?). מה עוד יש לבדוק?

shmulikbg
28-05-10, 15:27
משחק עם הקונקטורים נון לפעמים לצד אחד לעבוד (לפעמים ימין ולפעמים שמאל) מינוס נראה תקין (אבל אני לא בטוח, איך אני מוודא?). מה עוד יש לבדוק?
לא אמרת איך התחילה הבעייה. סתם כך, או לאחר איזושהיא התעסקות באורות?

ishc
28-05-10, 15:33
התחיל מזה שאור ימין עבד חלש ואור גבוה לא עבד בכלל (לבד ללא כל התעסקות), אחרי החלפת הקונקטור שניהם עובדים חלש. אור גבוה עובד בצד שמאל, החלפת נורות לא פתרה כלום, מידי פעם שאני מוציא את הקונקטור של צד שמאל, צד ימין עובד תקין.

shmulikbg
28-05-10, 15:38
התחיל מזה שאור ימין עבד חלש ואור גבוה לא עבד בכלל (לבד ללא כל התעסקות), אחרי החלפת הקונקטור שניהם עובדים חלש. אור גבוה עובד בצד שמאל, החלפת נורות לא פתרה כלום, מידי פעם שאני מוציא את הקונקטור של צד שמאל, צד ימין עובד תקין.
איש,
תנתק את שני השקעים, ובדוק אותם במקביל עם נורת ביקורת, אחד אחרי השני,
כשאתה מקפיד לשים מינוס בבדיקה באותו מקום בשני השקעים, אור גבוה באותו מקום,
וגם הנמוך.
ההתרשמות שלי היא שכנראה בהחלפה, החלפת בין שני חוטים, והכל מתבלבל לך שם.

ishc
28-05-10, 15:42
נורת ביקורת אין לי (יש רב מודד). מה הקריאה שאני אמור לקבל (12 וולט?). לכל נורה נכנסים 3 חוטים, אחד מהם אמור להיות מחובר לאדמה?

shmulikbg
28-05-10, 15:47
נורת ביקורת אין לי (יש רב מודד). מה הקריאה שאני אמור לקבל (12 וולט?). לכל נורה נכנסים 3 חוטים, אחד מהם אמור להיות מחובר לאדמה?
בדיוק.
הפרוב השחור למיטב זכרוני, תחבר לצד ימין, כשהשקע פונה בחזיתו אליך.
הקריאה היא קריאת מתח המצבר.
כמובן שבאורות נמוכים, תקבל מתח במקום אחד, ובגבוהים, במקום השני.

ishc
28-05-10, 17:55
טוב, פנס אחד נמצא חיבור עם מגע לא אוב לקונקטור טופל ועובד. בפנס השני הקונקטור היה מחובר בהלחמות מעפנות, חלפתי לסופיות חדשות, כרגע עובד למרות שיש בי ספק שזו הייתה הבעיה אז אני יעקוב.

Ace2000
28-05-10, 19:37
תנתק את שני החיבורים של המצבר ותנקה טוב טוב עם ספריי קרבורטורים, ספריי מגעים וצמר פלדה (עד שמבריק) ואני מבטיח לך שהאורות יהיו חזקים יותר.

אוהד מ.
28-05-10, 23:46
תנתק את שני החיבורים של המצבר ותנקה טוב טוב עם ספריי קרבורטורים, ספריי מגעים וצמר פלדה (עד שמבריק) ואני מבטיח לך שהאורות יהיו חזקים יותר.

להזכירכם:
בסאמוראי ובויטארה המנורות מקבלות "+" קבוע מהמצבר והמינוס נסגר דרך מפסק האורות.
במידה ותפוקת האור חלשה, ניתן להוסיף ממסרים (אחד לאור הגבוה ואחד לנמוך) שיסגרו את המינוס קרוב לנורות. השליטה על הממסרים באמצעות מפסק האורות המקורי.
חשמלאי רכב נוטים, משום מה, לקרוא לפיתרון הזה "מגבר אורות".

אוהד.

-->