צפייה בגרסה מלאה : ביו-דיזל
היי ,
רציתי לשמוע את הדעות של אנשים לגבי ביו-דיזל?
מיועד לפרייוט (יש לי פולו קלאסיק דיזל) , האם מישהו משתמש ?
חקרתי את הנושא ,והדעות חלוקות ....
האם שווה את הסיכון של לעבור לביו ?
האם זה לא ידפוק את המנוע ?
עצות משימוש וסתם ידע יתקבלו בברכה.
meir alony
31-05-10, 16:03
ממש כרגע צפיתי בתוכנית מכסחי המיתוסים שם בדקו את הנושא על מרצדס וזה פועל בהחלט.
מניסיון של שנה על דיפנדר TDI זה עובד טוב מעוד
100% ביו דיזל זה טוב אבל שילוב ביחס של 50/50 ביו וסולר רגיל נותן את תוצעה הטובה ביותר
אורן
איפה קונים ביו דיזל?
יש מקומות מסודרים, או שעושים לבד?
יש לא מעט מידע משירשור שרץ פה לפני שנה ומשהו
כיום המחיר הוא ( באזור כרמיאל ) בערך שקל פחות מהסולר
אני לא יודע אם זה ממש שווה.
מצד שני, יש לי חבר עם טראנו 96 ארוך דיזל ידני שנוסע על זה מעט שנה בלי שום תופעות שליליות מלבד ריח נוראי מהאגזוז.
לילה טוב.
אני מתדלק בגאלופר שלי כבר חצי שנה 100% ביו דיזל.הרכב נוסע מעולה אוכל פחות לא מעשן כמעט בכלל {רק בהנעה הראשונית בבוקר} ריח נעים של סטקיה מהאגזוז כל היום.אני לא מאמין שיהיה בעיה משמוש בביו דיזל כיון שהבסיס הוא שמן צמחי שמחליף את השמן שיש בסולר וישנם רכבים{גם כבדים} שנוסעים המון שנים ומאות ק"מ עם ביו דיזל וכנראה אם היו בעיות בטח ההינו שומעים עליהם.שאני נתקע ממלא סולר רגיל.
המחיר היום הוא 4.90 ש"ח.אני מתדלק בחולון אצל בחור בשם משה 054-2290095. מומלץ מאוד גם ידידותי לסביבה גם זול וגם חוסך דלק מה צריך יותר מזה.
לילה טוב ארז.
מה לגבי בדיקות זיהום אויר בטסט?
תדהר.
זיהום האויר אם ביו דיזל פתוח יפחת ,
השאלה היא מה קורה בחורף , הנוזל הופך בקור לצמיגי ובצורה זה יכולה להיווצר בעיה של הגעה למנוע, כמו כן קראתי שלאורך שנים הביו דיזל ממיס צינורות גומי (לכן מכונוץ ישנות צירכות סוג של המרה לפני שימוש בביו דיזל)
האם למישהו יש ניסיון של שנים ...(2-3 לפחות,מישהו שעבר חורפים)
הפחד הוא מנזק משימוש לאורך זמן ...
לילה טוב.
אני מתדלק בגאלופר שלי כבר חצי שנה 100% ביו דיזל.הרכב נוסע מעולה אוכל פחות לא מעשן כמעט בכלל {רק בהנעה הראשונית בבוקר} ריח נעים של סטקיה מהאגזוז כל היום.אני לא מאמין שיהיה בעיה משמוש בביו דיזל כיון שהבסיס הוא שמן צמחי שמחליף את השמן שיש בסולר וישנם רכבים{גם כבדים} שנוסעים המון שנים ומאות ק"מ עם ביו דיזל וכנראה אם היו בעיות בטח ההינו שומעים עליהם.שאני נתקע ממלא סולר רגיל.
המחיר היום הוא 4.90 ש"ח.אני מתדלק בחולון אצל בחור בשם משה 054-2290095. מומלץ מאוד גם ידידותי לסביבה גם זול וגם חוסך דלק מה צריך יותר מזה.
לילה טוב ארז.
אחלה פרסום לביו -דיזל ישראל מירושלים.
כל כך שקוף.
כפי שגיא כתב ,
אני "סוגר" כבר שנתיים עם ביודיזל תדלוק מלא לא מהול ,
בערך כ- 80,000 ק"מ , הרבה מתוכם שטח בעיקר אל/מ- ובנגב .
טראנו 96 ארוך ידני , צמיגי שטח מלא .
ישנה בעיה קלה של קפיאה בחורף , בעיקר בלילות בגליל ( ובהר הנגב וברמת הגולן ) , שם אני גר , ניתן לפיתרון ע"י מהילה בנפט ( עד 30% ) או יותר עדיף למהול בסולר רגיל ( שממילא בגליל/גולן מגיע בחורף מהול למניעת קפיאה ) .
אני קונה מגרין-בי , ( כדי לא לחטא לפרסם ... מי שרוצה יקבל טלפון ) הוא מגיע אלי עם 500 ליטר .
זיהום אויר בטסט ? מבחינתם המנוע שלי חשמלי ...
לא ניתקלתי בהמסה של צינורות או נזק אחר ...
עשן שחור בעליות/עומס ? לא קיים אצלי , אולי גם בגלל שאני נוסע רגוע גם בעליות ...
כאמור , טרנו 96 , ארוך , ידני , צמיגי שטח מלא , 513,000 ק"מ ...
ממליץ
כל כך שקוף.
ערב טוב.
מה השטויות לגבי פרסום אני לקוח רגיל ביותר אין לי שום קשר עסקי עם הבחור שמיבא את הביו דיזל נשאלה שאלה בפורום ועניתי ואני פשוט מעונין שחברים פה באתר יהנו מביו דיזל אכותי וזול כמוני למה לא.ואם זה יעזור להוריד מחירים מספקים אחרים אדרבה ואדרבה.
דרך אגב הבחור בכלל נמצא בחולון ולא בירושלים.לילה טוב ארז.
אם זה כל כך טוב, למה לא מוכרים את זה בתחנות?
ההבדל זה חצי שקל או שקל לליטר, לא בטוח ששוה סיכון.
כדאי אולי לשאול אצל היבואן, או במוסך מורשה
משה
אם זה כל כך טוב, למה לא מוכרים את זה בתחנות?
ההבדל זה חצי שקל או שקל לליטר, לא בטוח ששוה סיכון.
כדאי אולי לשאול אצל היבואן, או במוסך מורשה
משה
בוקר טוב משה.
דההה הכל עניין של אינטרסים במדינתנו .זה לא נפט ובעלי ענין וממון מטרפדים את הענין כדי לא להפסיד כסף.המיסוי והרווח על הדלק גבוה מאוד ועל יבוא נמוך יחסית.
כרגע אין ליבואנים של הביו אישור לפתוח תחנות תידלוק כיון שזה לא נחשב דלק ואין החזר על הבלו.
ההבדל של שקל הוא רק בתחנות מעטות הכי זולות בארץ לא בכל תחנה ששם ההבדל מגיע לשני שקלים ויותר והרכבים שלנו זוללים דלק ובתחשיב שנתי הרווח עצום ומשמעותי.
לדעתי אין שום סיכון למנוע ולשאר המכלולים בנסיעה על ביו דיזל.
הדברים נכתבו על סמך ידע אישי בלבד ולא יבואו להחליף עצות מוסמכות מבעלי מקצוע.
יום טוב ארז.
ASAFLOZ,
תגיד - הכינוי שלך בא מ"אסף לוץ" או מ"עשה פלוץ"?
פשוט הייתי חייב :cool:
כן ,
לפני הרבה זמ שרק הוציא את הגי-מייל חבר שלי סיפר לי על בדיחה בארומה , שמישהו בכריזה כרז ממקום אסף אסף לוצ , יום למחרת קיבלתי הזמנה לפתוח חשבון שגי-מייל ומשם זה נשאר ... :-)
הי, ניתקלתי באשכול זה בטעות, ולאחר קריאה החלטתי להציג עצמי.
שמי אמיר ואני סמנכ"ל פיתוח בחברת ז.פ.ה. ביופיולס ישראל בע"מ
ניתן למצוא מידע באתר
www.biofuelsisrael.com (http://www.biofuelsisrael.com)
וניתן להשיג אותי שם.
אשמח לענות על כל שאלה, חברתינו מספקת ביודיזל תיקני כשנתיים ללקוחות תעשייה הסקה ותחבורה ואנו מפיצים כרגע באזור ירושלים אך ערוכים לספק ברב חלקי הארץ.
אין סיכון ולמעשה היום בחוק התחבורה מותר B5 לשימוש (B5-מהילה של 5% ביודיזל בסולר, בכל סוגי הרכבים) ישנן מיגוון הצהרות יצרן של יצרני מנועים לרכב משאיות טרקטורים וגנרטורים כמו גם ניסיון של מאות אלפי מיילים ברחבי העולם, המוצר אינו ניסיוני ומסיבות שונות טרם ניקלט באופן רחב בארץ, סיבות שאינן קשורות לקונספירציה. יצרנים רבים מתירים גם B20 ויותר, וישנן חברות המתירות גם B100.
צריך להבין שבשימוש בתחבורה רצוי לעבור לביודיזל בהדרגה כיוון שעקב תכונות ממס משופרות החומר מנקה את כל שנות מישקעי הסולר במנוע, כלומר מיכל דלק צנרת ועוד, לאחר מיכל ראשון רצוי להחליף פילטר דלק ולכן אנו ממליצים לבצע את המעבר בסמוך למועד טיפול.
שלום לך אמיר
אני חושב שהשאלה הראשונה ... כמה ?! :)
כל העניין הוא במחיר, תמיד.
הי גיא (קצת נדוש..)
בגדול ובגלל הבלו(מס על דלק פוסילי) ביודיזל זול יותר מסולר לשאלתך כמה, הרי ברור שלא ניתן לענות מעל גלי האתר.. ניתן לענות על זה בפשטות- איזה כמות? לאן להוביל? ומתי?
אשמח אם שאלות אלו יופנו לחברה ב
[email protected]
או דרך האתר www.biofuelsisrael.com (http://www.biofuelsisrael.com)
אני כאן בעיקר כדי לנסות ולסייע למתחילים טועים ומבולבלים בדרכם בשוק הדלק, הכל כמובן תלוי אפליקציה - ישנם מיקרים הבם נמליץ לא לעבור לביודיזל- אנו מעדיפים פחות משתמשים ממשתמשים לא מרוצים.
שבוע נעים
http://www.biofuelsisrael.com/wp-content/uploads/2010/06/Powered-by-Biodiesel.jpg
כל כך שקוף.
למה נראה לך שאני אפרסם את הפלאפון האישי שלי בפורום?!
למי שמעוניין בבקשה להתקשר ל 1800-806-806 ולא למספר שארז כתב
בברכת שנה טובה,
משה בר-עוז , ביודיזל ישראל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.