צפייה בגרסה מלאה : התייעצות לפני קניית לנד קרוזר קצר 2005
שלום לכולם
אני מעוניין לקנות לנד קרוזר קצר שנת 2005 בנזין 4000 סמ''ק.
רציתי לדעת אם יש מחלות מסויימות שיש לבדוק בדגמים האלה ובאיזה דרך אני צריך לבדוק את הרכב לפני קניה.
על איזה דברים חשוב להסתכל לפני שקונים ובאיזה מקום או צורה לבדוק את הרכב?
שאלה נוספת היא מה ההבדלים בין דגם הפרמיום ללקשורי.
תודה לעונים.
לא מכיר את הבנזין!
לאחר 2 רכבים כאלו דיזל שהיו במשפחה עד לא מזמן 2004 ו 2006 לא זכורות לי בעיות מיוחדות.
ידוע שמ2005 בדיזל נוסף עוד הילוך בגיר אבל אני לא בטוח אם זה משודך גם למנוע הבנזין.
בגדול אחלה של בהמה.
בקטן- לקצ'ורי זה כביכול דגם מפואר יותר עם ריפודי עור ואולי עוד איזה צ'וקומוקו אחד או שניים.
בהצלחה.
תודה על התשובה.
אבל איך אני בודק את הרכב לפני הקניה?
במוסך? מוסך מיוחד לרכבי שטח? מוסך רשמי של טויוטה?
תודה לעונים.
בדיקות רכב עושים במכוני רישוי.
בדיקות של ג'יפים עושים אצל בעלי מקצוע שמתמחים בג'יפים ויודעים לאבחן נקודות חולשה וחוזק.
במקרה של הרכב שעליו אתה מדבר אני הייתי ניגש קודם לחברה ומבקש "הסטוריה" של הרכב, משם הייתי מתקדם לבדיקה יותר מעמיקה.
בהצלחה
בהמשך לשאלה בנוגע לנד קרוזר קצר,,,
ניראה לי יותר בנזין, אבל הצע למכירה יש בעיקר דיזל, מעט מאוד בנזין - מה דעתכם?
אני רואה הרבה מכוניות דגמי 2006, 2007 יד רביעית - האם מקובל? ציפיתי ליותר מכוניות יד ראשונה או שניה בגיל הזה ?
האם יש הבדלים בין הדגמים בשנים 2004 - 2009 . הבנתי שמדובר באותו דגם בשנים אילו.
האם יש הבדלים ?
האם הלנד קרוזר שעבר שדרוג ב 2004, עדיף על הפראדו של טויוטה שהיה עד שנת 2003 ?
הדגם עד 2003 מקובל שיותר מתאים לשטח, יותר קשוח.
הפרדו נחשב לרכב עם יכולות שטח טובות, בניגוד למחליפו שעודן לטובת התנהגות כביש. חסידי טויוטה בדרך-כלל ימליצו לך עליו, אם אתה מחפש רכב לעבודת-שטח רצינית, למרות מחירו הגבוה יחסית. הבעיה היא שקשה מאוד למצוא רכבים כאלו במצב טוב עם מעט ק"מ וידיים.
לגבי בנזין ודיזל - הדיזל נמכר יותר בזמנו. סבלנות ועוד סבלנות - במחיר שהטויוטות נמכרות, הזהר מאוד מגרוטאות.
לפי מה שזכור לי, ואל תתפוס אותי במילה ב2004 היה שדרוד קל
טיפה בפנסים ואני לא זוכר מה עוד
לא משו יותר מדי חשוב
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.