צפייה בגרסה מלאה : התמודדות עם גניבות, מה הפיתרון שלכם?
אני קורא המון פה על כלים יקרים שנגנבו.
זה ברור שאזעקה היא לא המענה, האם יש איזשהו פיתרון יעיל?
כספת למחשב רכב?
הוצאת פיוז או רכיב אחר בלילה?
ברז לניתוק אספקת הדלק?
מנעול הגה?
משהו אחר!?
כן.
קושרים רוטוויילר לגלגל
ומוודאים שהוא לא מבין ערבית
ולא אוהב עוגיות ;)
משהו אחר!?
תקנה לאדה ניבה :D
אחד הפתרונות זה לא לדבר על אמצעי האבטחה של הרכב ברשת. מה לעשות, ולא כל באי האתר הם צדיקים וחסידי אומות עולם, וכל עובר אורח יכול לקרוא ולדעת איך א' מנטרל את ההצתה, ואיפה ב' הוסיף מנעול, משם הדרך לרכב שלהם קצרה. הגנות יצירתיות ולא קונבנציונאליות הן לא דבר לנהל עליו דיון בפורום פתוח. אם אתה בכ"ז שואל על הדברים הסטנדרטים-הפתרון הוא ברזלים, ברזלים, ועוד ברזלים. סנדלי דנוור, למשל, שרשרת כבדה שקשורה לרכב מצד אחד ולעמוד חשמל מצד שני, מנעולי דוושות וכו'.
קובי*
כל דבר שימנע פיזית את הזזת הרכב ממקומו.
ה"דבר" הזה (עדיף ברבים, כמה "דברים") צריך להיות מספיק כבד, מספיק גדול ומספיק מרעיש.
סנדל אפשר לפרק ושרשרת אפשר לחתוך אממה זה עושה המון רעש ודורש המון עבודה,
אז הם ילכו לחפש רכב אחר.
מיגון בריא ונראה לעין זהו פיתרון מצויין, מרבית מנעולי ההגה ניתן לחתוך ולפעמים הם חותכים את ההגה
כנל לגבי ידית הילוכים, את הדוושות הרבה יותר קשה לחתוך, וסנדל הבנוי מחומר טוב גם יעבוד.
ארגז הכלים של הגנב הוא די מצומצם וצריך להיות נישא, קחו זאת בחשבון.
סופת המדבר
09-06-10, 19:53
כמה שיותר מנעולים ונעילות כמו דוושות... הילוכים.. הגה.. אם יש סנדל גם טוב
ואצלי למרות שיש איזה 5-6 נעילות וכמה כלבים מסתובבים ליד הג'יפ שאותם אפשר להרעיל בשניות
והג'יפ נמצא בקו אוירי 1.5 מ' מהראש שלי כשאני ישן
אני גם מעדיף להוריד אויר בכמה גלגלים ושהאוטו ''ינוח'' על בלוקים (מתחת לעלים) לא טוב שהאוטו ישב על הצמיג שהוא בלי אויר
גם ככה אני נוסע פעם בשבוע לפעמים פעמים אז משקיעים עבודה 5 דקות ליפני טיול בישביל להוריד את כל הנעילות ולנפח
שווה תמאמץ ולאט לאט אני מוסיף עוד נעילות מה שבטוח (לא כלכך) בטוח
חומר נפץ תקני ופלאפון שישאר מותקן ברכב לשירות הגנב.
בקיצור, אם אני מבין נכון, לעשות ביטוח טוב ולבדוק מה אפשר לקנות בסכום הזה..
נמרוד - מערד
09-06-10, 22:34
קנה רובה ציד וכדורי מלח,אין פתרון אחר על הכל הם מתגברים.
נמרוד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.