PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגיע הקיט שהזמנתי...מתכוננים למסיבה

zivviz
09-06-10, 18:37
סתם רציתי לשתף אתכם שלאחר תלאות רבות , קיבלתי לבסוף את כל חלקי הקיט לxj96 שלי ובימים הקרובים הרכב יעבור את המורפוזה שכה יחלתי לה

הקיט : re 4.5 superflex + זרוע פיטמן מונמכת .+תושבת לtrack bar .
בולמים : בילשטיין 5100 מותאמים .
גאנטים : ברזל שחור 15x8 של חברה בשם crager .
צמיגים : bf mud km2 31x10.5x15

ההתקנה אצל אסף בפתח תקווה .

כמובן שאנסה לתעד את הלפני ואחרי בתמונות .

זיו

danel
09-06-10, 21:50
תתחדש

נשמע טוב מאד :cool:

השועל
09-06-10, 21:54
הגיע הזמן !

עשה טובה - תעד את הלפני ואחריי בתמונות בשביל שגם אנחנו נוכל להנות קצת.

יריב קלר ברוך
09-06-10, 22:14
תהנה ותתחדש

zivviz
21-06-10, 21:29
זהו . שלב א' הסתיים . בשעה טובה ולאחר צפייה מרובה הותקן הקיט והצמיגים החדש על הצ'ירוקי שלי . אסף ממוסך אקספרס פתח תקווה ביצע עבודה מקצועית ביותר והתוצאות לשיפוטכם..

אז מה בתכנון הלאה : קודם אלמד להכיר את הרכב , את המגבלות ( או חוסר המגבלות ) החדשות , אצא לטייל איתו ובדרך אלמד מה צריך להוסיף/לשנות .

אני כבר יכול לומר שבתכנון גגון ברזל , מתקון לגלגל ספייר אחורי ואולי טמבון ברזלים קדמי .

בתחום השיפורים : רבים אמרו לי כי למרות ההגבהה הנ"ל , למכשולים אמיתיים צריך נעילה אחורית , עדיף נשלטת ועדיף על דנה 44 . בנוסף , החלפת יחסי העברה ל 4:10 - למרות הגיר הידני , שאמור לתת יותר כח , כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי כבדות מסויימת והג'יפ מושך פחות טוב . תוסיפו עוד 2 אנשים , מתקוני ברזל וציוד לרוב ותקבלו רכב כבד בעוד כמה מאות ק"ג . צריך לחשוב בצינות על החלפה...

אבל עד אז...בואו נתחיל עם זה...

sos4u
22-06-10, 23:26
זהו . שלב א' הסתיים . בשעה טובה ולאחר צפייה מרובה הותקן הקיט והצמיגים החדש על הצ'ירוקי שלי . אסף ממוסך אקספרס פתח תקווה ביצע עבודה מקצועית ביותר והתוצאות לשיפוטכם..

אז מה בתכנון הלאה : קודם אלמד להכיר את הרכב , את המגבלות ( או חוסר המגבלות ) החדשות , אצא לטייל איתו ובדרך אלמד מה צריך להוסיף/לשנות .

אני כבר יכול לומר שבתכנון גגון ברזל , מתקון לגלגל ספייר אחורי ואולי טמבון ברזלים קדמי .

בתחום השיפורים : רבים אמרו לי כי למרות ההגבהה הנ"ל , למכשולים אמיתיים צריך נעילה אחורית , עדיף נשלטת ועדיף על דנה 44 . בנוסף , החלפת יחסי העברה ל 4:10 - למרות הגיר הידני , שאמור לתת יותר כח , כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי כבדות מסויימת והג'יפ מושך פחות טוב . תוסיפו עוד 2 אנשים , מתקוני ברזל וציוד לרוב ותקבלו רכב כבד בעוד כמה מאות ק"ג . צריך לחשוב בצינות על החלפה...

אבל עד אז...בואו נתחיל עם זה...

נראה יפה מאד.
אתה בכיוון הנכון, גם לגבי יחסי ההעברה ונעילה אחורית, צדק מי שאמר לך ...

אנא עדכן בה"פ איך הצלחת להעביר צמיגים וחישוקים ...

יריב קלר ברוך
22-06-10, 23:35
יפה מאוד .
למה לא להרכיב צמיג 32/11.5/15 שאפשרי עם הקיט כמובן יש צורך לשידרוג הסרן האחורי:idea:

בקרוב שידרוג דומה אצלי בצירוקי;)

תהנה

השועל
23-06-10, 13:33
יפה מאוד.. זה נראה ממש טוב ומתאים (הגנטים והצמיגים) ..

sos4u
23-06-10, 18:58
יפה מאוד .
למה לא להרכיב צמיג 32/11.5/15 שאפשרי עם הקיט כמובן יש צורך לשידרוג הסרן האחורי:idea:

בקרוב שידרוג דומה אצלי בצירוקי;)

תהנה

כי זו מידה מעצבנת ונדירה.
ולכן עדיף 31 או 33 ...

-->