צפייה בגרסה מלאה : גריז בלמים .
שלום לכולם .
היום החלפתי את כל הקפידות והדיסקים בסמוראי .
הבוכנה של הקליפר מסרבת להידחס עד הסוף ויש רעש של שפשוף דסקיות בזמן נסיעה .
אני מתכוון לשפץ את הצילינדר של הקליפר , האם למשהו יש מוסג מאיפה משיגים גריז בלמים ?
היום הייתי בכמה חנויות חלפים והם הסתכלו עלי מוזר כשביקשתי את זה . ..
תודה גלעד .
ערן המסוקס
17-06-10, 20:24
גם אני הייתי מסתכל עליך מוזר. מה תפקידו של גריז הבלמים, ואיפה שמים אותו?
תבקש גריז נחושת
איפה שמים:
על הפינים של קליפר צף ובנקודות מגע של הסנדלים לפלטה שמאחוריהם.
יש שני פינים בקליפר שזזים בהתאם לעובי רפידות , את הפינים הנ"ל יש לגרז עם גריז מיוחד ,לבלמים או גריז שלא פוגע בגומי ( ניראה לי על בסיס סיליקון) .
תבקש גריז נחושת
איפה שמים:
על הפינים של קליפר צף ובנקודות מגע של הסנדלים לפלטה שמאחוריהם.
תודה tzagi , הקדמת אותי בתשובה ותודה על ההמלצה .
ואני מקווה שפחות אנשים יסתכלו עלי מוזר מהיום :wink:
סתם למען הדורות הבאים :
זה המיקום :http://www.youtube.com/watch?v=HDU1Azqjtz8&NR=1
מומלץ להשתמש בגריז מסוג :molykote pg-21 /או בכל גריז על בסיס סיליקוני שאינו תוקף גומי ועמיד בפני חום .
לא נמכר בכל חנות רק בחנויות מסויימות .
ממצאים לאחר פירוק הקליפרים (שיפוץ דרוש בשני הצדדים לפי המלצת יצרן ותודה לרמי שהסב את תשומת ליבי לעניין )
1- הפינים שלקליפר ימין מגורזים בגריז סיליקוני תקין לחלוטין עובד כמו שעון אבל ישופץ בכל אופן
2- קליפר שמאל הסורר , שני הפינים שלו חלודים מעט ותקועים בכלל לא מגורזים קיימים סימנים לגריז יבש כלשהו שרק עוד יותר תקע את העסק ( כניראה שהתבשל מהחום ), הקליפס שתופס את הרפידה שלא תרעד לא קיים :twisted::twisted: , אני לא אנקוב בשם בעל המקצוע שהחליף לי רפידות בפעם האחרונה נגיד ששמו מתחיל ב-א ומסתיים ב-נ , ואני לא מאחל לו דברים טובים !
בחייאת אני לא מבין איך מכונאים יכולים להרשות לעצמם להתעסק במערכות כל כך חשבות ברשלנות אני תמיד משתדל להיות מאופק אבל זה מטריף אותי !!
מה שאתה אמור לעשות זה ללכת למכשירי תנועה ולקנות קיט שיפוץ לבלמים.
לא יודע מחירים כמובן אבל בזמנו זה עלה גרוש וחצי ( בשנת 2003 פלוס מינוס = 35 שח או משהו דומה )
גריז ורוד, גרמושקות וקפיצים וכו' ..
לא תמיד צריך לחפש קומבינות.
אתה צודק .
אני חמור , חשבתי שיעלה במכשיירי תנועה מחיר לא הגיוני , אבל בסוף דווקה תחליפי עלה לי בסיבות ה70 שח ליחידה .
אני יבקש להחזיר ויפנה למכשירי תנועה הכי בטוח .
מצאת קיט שיפוץ אצל מכשירי תנועה?
BackDoorMan
21-07-10, 11:57
גם פרמטקס אחלה, קניתי מפטרוטק
http://i223.photobucket.com/albums/dd162/zx16v/P1000606.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.