התחברות

צפייה בגרסה מלאה : למי יש לוקרייט דפוק לדנה 44 ?

נץ לבן
13-09-04, 23:51
בעוונותי הצלחתי לשבור את הפין המרכזי של הלוקרייט בסרן האחורי שלי.
לינוביץ אין ולפני שאני משקיע כמה ת'לפים בנעילה חדשה חשבתי לברר אם יש למשהו נעילה דפוקה אבל עם פין שלם......

נמרוד 054-4581159
050-5775704

תודה ושנה טובה לכולם

אדי
14-09-04, 00:34
איזה פין מרכזי? הקרוס-שפט?

haimmiri
14-09-04, 08:49
נמרוד אני לא זוכר שום פין מרכזי שבא עם הנעילה.

1. יש 4 פינים שמגיעים עם הנעילה שממוקמים ביחד עם הקפיצים.
2. יש את הקרוס שאפט שהוא חלק מדיפראנציאל הרגיל ואת הפין שלו.

אם תפרט בדיוק מה נשבר נשמך לעזור

נץ לבן
14-09-04, 22:43
אכן מדובר על הקרוסשאפט ועד כמה שאני זוכר כן הגיע חדש עם הנעילה.
לפני כחודשיים הפין שנועל את הקרוסשאפט החליק החוצה והקרוס... ברח מהמקום פגע בשיניים של הקורונה ונגזר לשלוש, לקחתי את הקרוס... המקורי והשחזתי אותו פחות או יותר למידה, החזיק מעמד עד שבת האחרונה.
לא היתה סיבה מיוחדת לשבר הפעם, אומנם עליה חולית אבל לא נוראה, כנראה שההשחזה לא היטיבה עם הפלדה המחוסמת או שהחומר של הקרוס... המקורי רך יותר.

על כל פנים בבדיקה מדוקדקת באור יום מתברר שגם בית הסטליטים נפגע ולכן דרוש גם בית סטליטים. אז אם יש למישהו.........

נמרוד

זאביק
14-09-04, 23:10
בקנייה רגילה של לוקרייט, לא מגיע קרוסשפט עם הנעילה ומשתמשים במקורי
(תסתכל בהוראות התקנה של לוקרייט http://www.powertrax.com/lrinstallation.html)

ראיתי בעבר אתרים בארה"ב שמכרו לוקרייט יחד עם קרוסשפט מחוזק,
אבל, אתה אמור להשתמש בקרוסשפט המקורי.

נץ לבן
14-09-04, 23:47
עם הנעילה שלי הגיע קרוס... והרכבתי אותו, כבר הזכרתי שהוא נשבר וניסיתי להשתמש במקורי, יש הבדל בינהם ונאלצתי להשחיז את המקורי.
שאלתי אצל ינוביץ אם יש להם חלקים ללוקרייט, אני מתאר לעצמי שבן מינוביץ היה אומר לי שניתן להשתמש בקרוס... של דיפ פתוח ואף היה מוכר לי כזה.

בינתיים כמו שאמרתי גיליתי כי גם בית הסטליטים נידפק והחור בו עובר הקרוס... הפך אובלי מה שמחייב את החלפתו.

נמרוד

haimmiri
16-09-04, 09:15
אתה בטוח שיש לך לוקרייט ולא no-slip. בדרך כלל הקרוס שאפט מגיע עם ה no-slip ולא עם הלוקרייט. תמונות של העסק יעזרו לכולם .....

נץ לבן
18-09-04, 11:36
תמונות בהחלט היו עזרות אבל יש לי בעיה עם הדיגיטלית.
מאחר והכנסתם לי ספק, דיברתי עם בן מינוביץ וגם הוא טוען (כפי שאני זוכר) שנעילת "לוקרייט" מגיעה עם פין משלה. לדברו בפעמים המעטות בהן ניסה למכור למי ששבר את הפין המקורי של הנעילה פין סטנדרטי של דנה 44 העסק לא החזיק מעמד. (כמו שקרה אצלי).

אני חוזר לשאלה המקורית, יש למישהו נעילת "לו'קרייט" דפוקה שהקרוסשאפט שלה שלם??

נמרוד

enakar
21-09-04, 00:11
נמרוד,
לגבי הקרוס שפט, נראה כי לא תהיה לך ברירה אלא להזמין חדש.
ממה שתארת, סביר להניח שגם הגגש של הפיניון נדפק היות והקרוס שפט הקודם נגזר בתוך הקייס. לגבי קייס חדש, יש לי היות והתקנתי אצלי דטרויט לוקר מאחורה (שמחליף את כל הקייס). קח בחשבון שההחלפה מחייבת כיוון רינג פניון, מיסבים חדשים ושאר מרעין בישין. עשה חשבון האם כדאי לך לקנות סרן מסמו או להשקיע בטיפול פרטני לסרן הקיים.

בברכה, אלעד.

נץ לבן
28-09-04, 18:35
טוב, יש סרן משופץ שנקנה מרועי חלפים ביהוד, מי שצריך ציריות או תופי בלם או כל מה שעדיין טוב אצלי בסרן מוזמן לקחת תמורת השתתפות קלה בנזק :D

נמרוד

-->