צפייה בגרסה מלאה : מחזיר שמן אחורי במנוע
שלום
מה זה מחזיר שמן אחורי במנוע? לפי המוסך יש צורך להחליפו האם זה דורש פרוק חצי רכב? כלים מיוחדים? מדובר בסופה אוטומטית מודל 92 של חבר ואני ללא ניסיון אבל עם מוטיבציה לבצע לבד, כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה רבה
עודד
אהלן עודד,
המחזיר שמן האחורי נמצא בין הגיר למנוע. על מנת להחליפו אתה צריך לפרק את הגיר ואתה תראה באמצע של הגלגל תנופה עיגול מגומי. זה המחזיר שמן האחורי.
השאלה היא, האם הנזילה היא כל כך חזקה שזה מצריך החלפה?
נכון שאני דוגל על שלמות, וג'יפ טוב לא צריך שינזל, אבל אם הנזילה היא ממש חלשה ( כמה טיפות בכמה ימים) אני לא חושב שיש צורך ( עדיין....) להוריד גיר ולהחליף את המחזיר שמן...
אם אתה חושב שיש צורך להחליף את המחזיר שמן, אתה צריך ג'ק כדי להוריד את הגיר למטה ( ורצוי שמישהו יעזור לך כי הוא מאוד כבד....אוטומטי, אמרת, לא?) ואחרי שהגיר יהיה למטה, אתה צריך מכשיר שחולץ מחזירי שמן ( למרות שאפשרי גם עם מברג רגיל....).
אם יש עוד שאלות רצוי שתעלה בפורום.
המחזיר שמן האחורי נמצא בין הגיר למנוע. על מנת להחליפו אתה צריך לפרק את הגיר ואתה תראה באמצע של הגלגל תנופה עיגול מגומי. זה המחזיר שמן האחורי
כאן זה ג'יפולוג. כותבים רק כשיודעים. בסופה ובסיקס מורידים קרטר כדי להגיע למחזיר שמן אחורי-לא מפרקים גיר
חנן, מצטער אבל לי הראו שכדי להחליף אותו מורידים את הגיר.....
טוב שהארת לי כמה דברים, וכדי להחליף אותו לא צריך להוריד גיר.....
אם לא נלמד מטעויות אז לא נלמד בחיים, והכוונה שלי היתה כוונה טובה......
מצטער על ההטעיה, ואני שמח שלמדתי עוד משהו היום......
שתהיה שנה טובה לכולם....
סבאבה, פשוט היה לי חבל על בן-אדם שהיה מוריד גיר , בעקבות העצה כאן, רק כדי לגלות שזה לא מאפשר לו להגיע אל המחזיר.
כבר יצא לי לעזור לחבר לפרק גיר לחינם בגלל עצת אחיתופל של מוסכניק (שניתנה בניגוד לדעתי) . זו בעסה רצינית :(
בואו ננסה לענות על שאלות מיתוך ניסיון ולא מיתוך שמועות.
אורי טל.
עודדוש ,
במרחק 6 שרשורים (הודעות) למטה היית יכול לראות את התשובות לשאלותיך ,
חיפוש קליל למדי, לכל הדעות . חבל לפתוח שרשור נוסף על אותו נושא.
בסה"כ , בדיוק לזה נועד הפורום , תיעוד / סיקור נושא או תקלה ותשובות לתקלות שהיו כאן לחבר'ה ופתרונם .
בהצלחה , שחר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.