צפייה בגרסה מלאה : שאלה - בולמים - מונרו ריפלקס
שלום לכולם,
במקור תכננתי להחליף לקפיצים ובולמים של אולדמן (הגבהה 2 אינטש).
גתוס מסרו לי כי כרגע אין בולמים קדמיים בארץ של אולדמן (וודאתי את זה גם עם הנפלד) והמליצו לי על בולמים של מונרו ריפלקס במקום.
יש הבדל מהותי בין השניים? כדאי להמתין בערך חודש שיגיעו הבולמים של אולדמן? אשמח לעצה בעניין.
תודה,
זיו
אם למישהו יש עצה טובה - זה הזמן - ביום ב' בבוקר אני מיועד לבצע את השדרוג...
תודה!
גראנד צ'ירוקי WJ לימיטד 2003.
מבין הבולמים של מונרו, אני מחבב במיוחד את סדרת ה- Sensa-Trac
אלו בולמים משולבים שמן/גז כך שהם נותנים את הנוחות של בולמי גז עם עמידות טובה יחסית לתנאי שטח. אני לא יודע אם יש כאלו ל- WJ ואיך יתנהגו עליו, אבל על רכב קל יותר הם נפלאים.
תבדוק אם יש להם דגם שמיועד ע"י היצרן ל- WJ, אם כן הוא צפוי להיות משובח.
נדב.
שלום לכולם,
במקור תכננתי להחליף לקפיצים ובולמים של אולדמן (הגבהה 2 אינטש).
גתוס מסרו לי כי כרגע אין בולמים קדמיים בארץ של אולדמן (וודאתי את זה גם עם הנפלד) והמליצו לי על בולמים של מונרו ריפלקס במקום.
יש הבדל מהותי בין השניים? כדאי להמתין בערך חודש שיגיעו הבולמים של אולדמן? אשמח לעצה בעניין.
תודה,
זיו
ראה בה"פ
עבור ה WJ, האולדמן היא מערכת ייעודית שנבנתה במיוחד לדגם. זו מערכת קפיצים-בולמים (ניטרו)-ומייצב הגה, שבנויה ל WJ בדרגות משתנות של קשיחות (הנפלד מייבא רק דרגה אחת). המונרו זה סיפור אחר משום שעד כמה שידוע לי, אין סט ייעודי ספציפי. הבולמים עצמם טובים, וכפי שצוין, ה ST היא הסדרה המובילה.
לדעתי, אם אתה מחפש רק בולמים, לא תרגיש הבדלים משמעותיים. מצד שני, אם הכוונה ללכת על שיפור מקיף (ציינת הגבהה), כולל קפיצים, שווה לחכות לאולדמן.
חן
תודה רבה.
מה שאעשה כנראה, זה להתקין מחר קפיצים + בולמים אחוריים (אולדמן), אשאיר את הקדמיים הנמצאים על הרכב, ואחליף אותם לאולדמן עוד מס' שבועות שיגיעו לארץ.
שוב תודה,
זיו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.