צפייה בגרסה מלאה : מנוע של טרקטורון כיסוח דשא לא מניע
המנוע- 13כ"ס של B&S מורכב על באגי קטנה, הניע עד היום והכל היה בסדר.
היום אני בא להניע, המנוע מניע בלי בעיה, אני נוסע אולי 50 מ' על הילוך נמוך מאוד לא עוברות שתי דקות ואני מתחיל לשמוע רעש מוזר כאילו נבלע איזה אבן או משהו בתוך המנוע והוא כאילו אוכל אותה...
אני מנסה לכבות את המנוע אבל הוא מקדים אותי והרעש המוזר התגבר תוך שנייה ועצר את המנוע לגמרי וכיבה אותו.
אני מסתכל מכל הכיוונים על המנוע ולא רואה שום בעיה, ומנסה להניע אותו שוב אבל הסטרטר אפילו לא מצליח לסובב את המנוע....
אם מישהו מבין הייתי מודה מאוד לעזרה....
המנוע- 13כ"ס של B&S מורכב על באגי קטנה, הניע עד היום והכל היה בסדר.
היום אני בא להניע, המנוע מניע בלי בעיה, אני נוסע אולי 50 מ' על הילוך נמוך מאוד לא עוברות שתי דקות ואני מתחיל לשמוע רעש מוזר כאילו נבלע איזה אבן או משהו בתוך המנוע והוא כאילו אוכל אותה...
אני מנסה לכבות את המנוע אבל הוא מקדים אותי והרעש המוזר התגבר תוך שנייה ועצר את המנוע לגמרי וכיבה אותו.
אני מסתכל מכל הכיוונים על המנוע ולא רואה שום בעיה, ומנסה להניע אותו שוב אבל הסטרטר אפילו לא מצליח לסובב את המנוע....
אם מישהו מבין הייתי מודה מאוד לעזרה....
תנסה לסובב את המנוע ביד.
עושה רושם שהוא נתפס.
אם ככה...תצטרך לפתוח מנוע.
תנסה לסובב את המנוע ביד.
עושה רושם שהוא נתפס.
אם ככה...תצטרך לפתוח מנוע.
ניסיתי על המקום לסובב ביד אבל הוא לא זז לשני הכיוונים ממש תקוע חזק....
מה הכוונה שהוא נתפס?
ואם באמת צריך לפתוח, הבנתי שצריך לשפץ בכל פתיחת מנוע, אם תוכל להגיד לי כמה עולה לעשות שיפוץ כזה פחות או יותר אני אשמח.
ואני לא מבין בזה כל-כך אז אני כנראה ישים את זה אצל מישהו מקצועי שמתקן את הכלי גינון שעשה לי כבר תיקון בעבר.
השאלה היא האם כדאי בכלל לשפץ את המנוע הזה .
לדעתי קטנוע 50 סמ"ק שלם ( ישן במצב סביר ) יעלה לך פחות מאשר לתקן את המנוע הקיים .
השאלה היא האם כדאי בכלל לשפץ את המנוע הזה .
לדעתי קטנוע 50 סמ"ק שלם ( ישן במצב סביר ) יעלה לך פחות מאשר לתקן את המנוע הקיים .
בגלל זה אני שואל כמה עולה לתקן דבר כזה ולראות מה עדיף לי....
בסביבות 2000 ש"ח וצפונה אם אתה עושה את העבודה אצל בעל מקצוע .
מנוע כזה חדש דנדש עולה 4000 ש"ח ( ללא הרכבה ) .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.