PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה מחיר המחירון של ליברטי אוטומאטי שנת 2007?

הצפרדע
18-07-10, 14:08
כל מחירון נותן תשובה אחרת, ואין לי מושג מה לבקש.

יש לי כזה שחור, יד ראשונה, 51,000 ק"מ, פרטי כמובן, לא ראה דקה אחת של שטח(אפילו לא שולב ל LOW בחיים...), אבל אין לי מושג מה המחיר בשוק.

ההבדלים בין המחירונים תמוהים ומגיעים לכמה עשרות אלפים!!

למי הפתרונים?

klam
18-07-10, 15:04
לצערנו, יצחק לוי הוא המחירון הקובע (יבואנים, ליסינג, טרייד-אין, מוסדות, וחברות-ביטוח).
חן

הצפרדע
18-07-10, 22:41
יופי, אבל אני לא מוצא בו מחיר לליברטי שנת 2007, רק מ 2008 ומעלה.....:confused:

grand
19-07-10, 08:28
הליברטי במחוזותינו נקרא "צ'רוקי" בשנים האלו.

הצפרדע
19-07-10, 09:04
לא הולך.

יש צ'ירוקי אבל לא בשנת 2007.

איזה מחירון מז....ן - יש דגם אבל השנה חסרה :rolleyes:

klam
19-07-10, 13:17
אין לי את המחירון מול העיניים, אבל באמת זכורה לי הבעיה (גם הגרנד שלי לא מופיע). נסה אולי ב"קרייזלר - מסחריות" - בזמנו מצאתי שם כמה ג'יפים..

GodsFather
20-07-10, 05:52
ברוך, קבל רעיון -

תתקשר לסוכנות הביטוח "מתיב", זו סוכנות הבית של מכשירי תנועה (אפילו יושבת בקומה מעל אולם התצוגה בת"א), בקש הצעת מחיר לדגם שלך ואז הפקידה/סוכנת תפתח את המחירון ותשלוף לך את המחיר. תשאל אותה מאיפה היא הביאה את הנתונים האלה והנה לך הפתרון.

klam
20-07-10, 09:19
ברוך, קבל רעיון -

תתקשר לסוכנות הביטוח "מתיב", זו סוכנות הבית של מכשירי תנועה (אפילו יושבת בקומה מעל אולם התצוגה בת"א), בקש הצעת מחיר לדגם שלך ואז הפקידה/סוכנת תפתח את המחירון ותשלוף לך את המחיר. תשאל אותה מאיפה היא הביאה את הנתונים האלה והנה לך הפתרון.

בזמנו ניסיתי את התרגיל. אחרי שעה הפקידה התקשרה אלי ואמרה שאי אפשר לבטח את הרכב שלי, כי הוא לא מופיע במחירון :rolleyes:..אם אני רוצה לקבל הצעה, שאחזור אליה עם מספר הדגם..:D
אבל יכול להיות שלליברטי די חדש זה יעבוד..
חן

GodsFather
20-07-10, 09:43
אבל הם היבואנים של הרכב הזה... יש מעל הפקידה מנהל (למעשה הוא יושב בקיר הצמוד לה), דווקא בחור נחמד בשם ישי. אני לא חושב שהוא היה מאשר כזו תשובה אלא היה מוצא פתרון.

גניסלב רונן
20-07-10, 10:00
לא הולך.

יש צ'ירוקי אבל לא בשנת 2007.

איזה מחירון מז....ן - יש דגם אבל השנה חסרה :rolleyes:

איזו תסבוכת !

מתוך אזרחות טובה ואמפטיה למצבך הקשה אני מוכן לסייע לך -

קבל ממני 20א"ש והעבר אלי את הצרה הצרורה הזו :mrgreen:......

klam
20-07-10, 11:11
אבל הם היבואנים של הרכב הזה... יש מעל הפקידה מנהל (למעשה הוא יושב בקיר הצמוד לה), דווקא בחור נחמד בשם ישי. אני לא חושב שהוא היה מאשר כזו תשובה אלא היה מוצא פתרון.

אכן כן, ובסוף נמצאה "האבדה", בסעיף קרייזלר-מסחריות (הרי ביטוח עשיתי בסופו של דבר..).

מאיר רוטברג
21-07-10, 08:33
נו טוב,
הפתרון פשוט רק חיפשתם את המטבע מתחת למנורה:)
אם הרכב לא יבוא אישי חייב להופיע במחירון

-->