PDA

צפייה בגרסה מלאה : הורגים את הביו-דיזל ?

landY
20-07-10, 09:42
מס על ביו-דיזל בגובה המס החל על סולר (http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=34967&PN=1)

החל מ- 1 באוגוסט יוטל מס על ביו-דיזל בגובה המס החל על סולר

בהתאם להחלטת הממשלה שהתקבלה ביום 16 ביולי 2010, במסגרת החלטות המדיניות הכלכלית לשנים 2011 ו-2012, חתם היום שר האוצר, ד"ר יובל שטייניץ, על צו לפיו, החל מיום 1 באוגוסט 2010 יוטל מס על ביו-דיזל בגובה של כ-2.5 ₪ לליטר בדומה למס החל על סולר.

דרור ברלי
20-07-10, 11:59
MIK186. הודעתך הוסרה על ידי בטעות. סליחה.
אתה מוזמן להעלות שוב.

kobiarava
20-07-10, 17:00
עוד דוגמה קלאסית לחזירות של פקידי האוצר ושטייניץ בראשותם. פשוט דורסים כל חלקה טובה, שולחים בקלות בלתי נסבלת יד לעומק הכיס של האזרח הקטן-מה איכפת להם? הובטח להם "עוד בחייהם" שהם לעולם לא ישלמו יותר על דלק (ע"ח המדינה, יחד עם הרכב ע"ח המדינה). פשוט חוצפה!

קובי

mik_l86
20-07-10, 17:09
מה שכתבתי קודם... עכשיו מי שמייצר יפסיק כי זה פשוט לא ישתלם לו והמס שהוא שילם עד כה (מס הכנסה, מע"מ ביטוח לאומי ועוד ועוד ועוד) גם את זה הוא יפסיק לשלם כי פשוט לקחו לו את הפרנסה.
אני כבר לא מדבר על "מיסוי ירוק" ודברים כאלו שבמדינות עולם שלישי מתפתחות אומרים אותם רק בתקשורת.

לצערי כמו בכל שרשור, חסר טעם וריח, כל עוד לא תהיה מלחמה דברים לא יזוזו, ומלחמה לא תהיה כנראה, כי לא מספיק אנשים משתמשים בזה.

garom32
20-07-10, 18:15
מה שכתבתי קודם... עכשיו מי שמייצר יפסיק כי זה פשוט לא ישתלם לו והמס שהוא שילם עד כה (מס הכנסה, מע"מ ביטוח לאומי ועוד ועוד ועוד) גם את זה הוא יפסיק לשלם כי פשוט לקחו לו את הפרנסה.
אני כבר לא מדבר על "מיסוי ירוק" ודברים כאלו שבמדינות עולם שלישי מתפתחות אומרים אותם רק בתקשורת.

לצערי כמו בכל שרשור, חסר טעם וריח, כל עוד לא תהיה מלחמה דברים לא יזוזו, ומלחמה לא תהיה כנראה, כי לא מספיק אנשים משתמשים בזה.

זה הכול ביגלל שאנחנו פריירם לא נילחמים על כלום

Pilon
20-07-10, 20:27
כותרת ההודעה צריכה להיות:

"הורגים את מעמד הביניים".
אותו מעמד שמחזיק על כתפיו את המערכת הכלכלית ומעשיר בתמורה את "הבכירים" ואת מקבלי ההחלטות שלא סופר אותו ממטר.

ינון
20-07-10, 21:22
ממשלי לה-פונטיין בתרגום חופשי שלי.
שני שוורים התמודדו לראשות ממשלת ביצת הצפרדעים.
בזמן שהם התנגחו זה בזה העם בביצה נדרס תחת רגליהם.
מוסר השכל........
העם נרמס מעול המס כל הזכויות שמורות לממשלות ישראל לדורותיהן שמשתחללות עם השנים.

-->