צפייה בגרסה מלאה : עזרו לסמוראי בתחרות
http://www.facebook.com/posted.php?id=130075307010406&share_id=131411886894675&comments=1#!/kamash.co.il?ref=ts
לעשות לייק לדף בלינק הבא ובאותו דף בלבד לעשות לייק על הסרטון של הסמוראי שלי (האמבולנס). אם מספיק אנשים יעשו לייק יש סיכוי לזכות בשיפוץ לאוטו בשווי 50,000 ש"ח (יהיה לי נחמד מאוד). אז קדימה להכנס ולהפיץ הלאה. תתמכו בסמוראי שמתחרה :) סומך עליכם.
איפה הסרטון ? ( אני מחובר לפייסבוק ) .
איפה הסרטון ? ( אני מחובר לפייסבוק ) .
צריך למצוא אותו בדף של חברת קמ"ש. קודם אבל אתה צריך לעשות לייק לדף שלהם ואז לחפש את הסרטון בWALL שלהם
ומי שלא רוצה פייסבוק? אי אפשר להצביע?
אסף.
קיבלת.
בהצלחה!
תודה.
קדימה פורום סוזוקי היו איזה 100 רכבים בסוזוקיאדה!!! לא יהיה לכם נחמד לראות אחד משלכם זוכה? קדימה קדימה.
ומי שלא רוצה פייסבוק? אי אפשר להצביע?
אסף.
לא, אבל תודה על התמיכה :)
גם אני תומך מבחוץ, אבל אשלח לחברים ...
ItayWitzer
22-07-10, 22:25
קיבלת גם ממני!
הכוכב הכחול
22-07-10, 22:27
קיבלת
תודה חברים על כל מי שטרח ונכנס אבל זה לא מספיק צריך עוד ועוד אז תפיצו את העניין :)
הכוכב הכחול
23-07-10, 11:15
תעזרו לסמוראי במצוקה
יאלה הוא עדיין לא מקום ראשון.....
מדהים 59 אנשים נכנסו ולחצו לייק ביום בערך אבל זה לא מספיק כבר ראיתי מישהו עם 300!!! אז קדימה מי שלא נכנס ומי שיכול להפיץ הלאה זה ממש יעזור.
1. כותבים בחיפוש בפייסבוק KAMASH ונכנסים לדף של "שדרגו לי ת'עגלה"
2. עוברים ל-WALL שלהם ולוחצים על הלייק בראש העמוד.
3. מדפדפים למטה עד שמגיעים לסרטון שלי (TSAHI GRIMBERG סרטון לסמוראי) ולוחצים על לייק.
זה הכל, שוב תודה לכל מי שעוזר ועזר ויעזור.
לבחור עם הסינכרו יש אלף ומשהו
אני שמתי את זה אחריו בשבוע והחלטתי שם ילך ילך ואם לא אני בטח לא אמשוך 1000 איש לשם
הירשפלד יובל
23-07-10, 16:20
תתבייש לך.הרכב שלך (אתרי פחחות וצבע,תקו אותי אם אני טועה) נראה כמו בונבורירה ליד שלי.
אין לי כרטיס באתר המדובר אבל אבקש מהבנות וממכרים אחרים שעובדים עם "השרץ" הנ"ל להצביע עבורך. יובל.
תתבייש לך.הרכב שלך (אתרי פחחות וצבע,תקו אותי אם אני טועה) נראה כמו בונבורירה ליד שלי.
אין לי כרטיס באתר המדובר אבל אבקש מהבנות וממכרים אחרים שעובדים עם "השרץ" הנ"ל להצביע עבורך. יובל.
כן ברור שצובעים על החלודה זה פותר את כל הבעיות בחיים :) חוץ מזה שמכנית אני בטוח ששלך יותר תקין. אבל אני שמח לכל קול ואם האתר השרץ ישיג לי שיפוץ לאוטו מה טוב ;)
תודה.
קדימה פורום סוזוקי היו איזה 100 רכבים בסוזוקיאדה!!! לא יהיה לכם נחמד לראות אחד משלכם זוכה? קדימה קדימה.
+ 1 בהצלחה
איתי
LIKE
צחי היו 130 רכבים בזוקיאדה רק לידיעתך
אבל מילא - מי סופר .
בהצלחה איש
רותם.
יאללה יאללה כמעט כבר מאה. היום זה היום האחרון להצביע אז מי שלא הצביע קדימה קדימה ומי שיכול להפיץ דרך הפייסבוק מוזמן להעתיק את הסטטוס שלי (TSAHI GRIMBERG).
1. כותבים בחיפוש בפייסבוק KAMASH ונכנסים לדף של "שדרגו לי ת'עגלה"
2. עוברים ל-WALL שלהם ולוחצים על הלייק בראש העמוד.
3. מדפדפים למטה עד שמגיעים לסרטון שלי (TSAHI GRIMBERG סרטון לסמוראי) ולוחצים על לייק.
תודה שוב לכל מי שטרח ויטרח.
שבוע טוב :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.