התחברות

צפייה בגרסה מלאה : דרוש יעוץ - נעילות

barak4*4
23-09-04, 09:22
קראתי ו"קרעתי" את כל "ג'יפולוג" (פורומים וטכני) בנושא נעילות ולבסוף
החלטתי לרכוש 2 נעילות קידמית ואחורית של power trax- no slip. אבא של אשתי יעשה"יבוא אישי" במזוודה (או בתחתונים, אני לא יודע מה הוא אוהב... :twisted: ).
ממליצים או לא? :?:
365$ כל אחת, יש למישהו הצעה למשהו זול יותר לקידמי?
סה"כ בחרתי בהן כי הן נראות לי די שקטות (ממה שהבנתי בפורום).
מדובר על סופה 96 ארוכה סגורה. דנה 44 מאחור ודנה 30 מקדימה.
כל הצעה תתקבל בברכה, כולל חנויות באיזור פילדלפיה.
תודה
ברק.

נמרוד
23-09-04, 09:32
בחירה נבונה.

אם אתה כן רוצה לחסוך כסף, אתה יכול להסתפק בלוקרייט קלאסי (גם של פאוורטרקס) שעולה משהו כמו 250$. או שלוקרייט מקדימה ונוסליפ מאחורה זו פשרה טובה.

אל תטרח לחפש חנויות באזור פילדלפיה, תעשה סקר מחירים רציני באינטרנט. כל האתרים שולחים לכל רחבי ארה"ב, עלות המשלוח הפנימי הזה נמוכה מאד ולפעמים היא בחינם בכלל.

בהצלחה!

זאביק
23-09-04, 09:53
בתור מי שנוסע עם לוקרייט קדמי, גם בכביש גם בשטח, עניין התקתוקים הוא זניח לחלוטין, לפחות מקדימה (מאחורה יש לי דטרויט, אז אני לא יודע).
בכביש לא שומעים את התקתוקים.
המקרה היחיד ששומעים (וגם קצת מרגישים) הוא סיבוב פרסה על כביש או משטח עם אחיזה יחסית טובה.
בשטח אני לא מרגיש את ההשפעות השליליות שלה (את הטובות = הנעילה, מרגישים :lol: ), לא שומע תקתוקים.

אתה יכול בשקט לשים לוקרייט רגיל מקדימה ולחסוך יותר מ-100$ הפרש.

אם לא תהיה מרוצה, אחרי זמן קצר, תמיד אפשר לפרק את הנעילה, ולמכור אותה במחיר כמעט מלא בארץ (ה"פחת" יהיה עצם הבאת הנעילה לארץ). יש בדר"כ לא מעט קופצים, וזה בסה"כ גושי ברזל, שלא מתבלים.
אח"כ, תחכה בסבלנות לעוד הזדמנות להביא העילה אחרת.

אבל, אני חושב שאתה תהיה מרוצה מהלוקרייט הרגיל.

barak4*4
23-09-04, 10:23
תודה למשיבים על התגובה המהירה!
תגידו, אתם עובדי היי טק או אולי מובטלים? :wink:
אחרת איך אתם מסבירים את מהירות התגובה שלכם, הדיו עוד לא יבשה ...( או יותר נכון חום האצבעות על המקלדת עוד לא נמוג.. 8) )

טוב, אז הקידמית הופכת להיות לוקרייט.
האחורית תישאר no slip.
:lol: עוד הצעות יעול :?:

barak4*4
23-09-04, 10:43
על הדרך, עוד משהו קטן ששכחתי לשאול.
אני צריך לבקש:
front axle, dana 30, splin27
rear axle, dana 44, splin 30, open carrier
זה נכון :?:
צריך לרשום עוד משהו :?:

אדי
23-09-04, 10:50
הדגמים נראים נכונים, אבל תן קישור לאתר ולדף הדגם עם כל הפרטים והמק"ט כדי להיות בטוחים. אתה בטוח שיש לך דנה 44 מאחור? זה די נדיר ... במיוחד בסופות החדשות יותר.

barak4*4
23-09-04, 11:06
כן, אני די בטוח שזה דנה 44.
קודם כל בדקתי ב"מדריך הסרנים של ג'יפולוג", לאחר מכן ניגשתי למכונאי שלי שאימת את הקביעה/ניחוש שלי.
אשמח אם מישהו באיזור נס ציונה / רחובות /יבנה/ ראשון יוכל לאמת לי את זה סופית, מי שיבוא יקבל קפה (ואולי גם ביס מהכלב שלי) :wink:
גם אני שמעתי שזה נדיר (דנה 44) ברכב שכזה, אבל אני אוסיף כמה פרטים שאולי יסבירו את המצאות הסרן הזה (תגידו אם זה נשמע הגיוני):
סופה פרטית לחלוטין (לא שום מכרז) יד 2 ,מקורית לחלוטין (לא שיחקו, החליפו או התעסקו עד היום, עוד שבועיים זה ישתנה.).
הדגם"המיצרי" (כך נאמר לי)- כיתוב JEEP בולט בפח בצד הרכב, קשתות קטנות מעל בתי הגלגלים. coas אמר לי שדגם זה גם יותר עמיד לחלודות מאשר הדגם "הישראלי". זה נכון :?:
אז 44 או 60 :?: :shock:

אדי
23-09-04, 11:49
יכול להיות שיש לך דנה 44, רק שזה די נדיר וכדאי לוודא לפני ההזמנה. תוכל לצלם את הביצה ולפרסם את התמונה?

גם לי למשל יש דנה 44 מאחור (גם עבר פרטי) ... אבל לצערי הסופה שלי לא ממש עמידה לחלודות :).

asafk
23-09-04, 12:11
44 או 60, אל תשכח לרשום בהזמנה בנוסף למה שכבר רשמת
No ABS, No C-clip.

בסופות פרטיות קצרות התוקן דנה 44 במשך כמה וכמה שנות דגם.

אסף.

barak4*4
23-09-04, 12:34
אסף כתב:
אל תשכח לרשום בהזמנה בנוסף למה שכבר רשמת
No ABS, No C-clip

זה גם לקידמי וגם לאחורי?
מה זה בכללc-clip?

barak4*4
23-09-04, 16:30
טוב, אחרי שכולם נטעו בי ספקות, הנושא נבדק לעומק- יש לי דנה 44!!
עכשיו, גם אם הבבא סאלי + אליהו הנביא+ ישו + מוחמד, יבואו ויגידו לי שיש לי דנה 60 אני לא מאמין להם :!:
אולי היה 60 והוחלף בעבר? לא נראה לי.
בכל אופן תודה לכולם.
ואחזור על השאלה ששאלתי את אסף: מה זה c-clip?
טוב, אז בעוד שבועיים, עם ירצה הרנגלר, נעילות. :)

דרור ברלי
23-09-04, 18:52
עמידות לחלודה? לא מכיר דבר כזה בסופה.

asafk
23-09-04, 22:50
CCLIP זה משהו שמחזיק את הציריה בתוך הדיפרנציאל. תחשוב שיש בקצה הציריה חריץ שעליו מולבשת טבעת בצורת C.
משהו שאין אצלך.

אסף.

haimmiri
25-09-04, 11:49
אם אתה מזמין דרך Tellico אז יש להם קופון של 10% הנחה שזה חוסך 60-80$ במקרה שלך.

ניר ל
27-09-04, 14:43
יש לי נסיון ארוך עם כל סוגי הנעילות בכל הקומבינציות האפשריות.
בסופו של דבר אני נוסע עם דיפ' אחורי סגור ולוקרייט מקדימה. בפחות מ 300$ סגרתי סיפור עם שני סרנים נעולים ורכב שמתנהג בצורה מצויינת על הכביש, עדיפה אפילו על נעילה אוטו' שלא לדבר על העמידות של הקונפיגורציה הזאת.
אם היה מדובר בסופה הייתי מעדיף נו-סליפ קדמי על לוקרייט מכיוון שהנעילה הזאת עובדת גם במצב לא משולב וצוברת בלאי.
בלאי צמיגים שנגרם כתוצאה מדיפ' סגור לעומת בלאי עם נעילה אוטו' עדיין אין לי פז"מ להשוואה.

-->