צפייה בגרסה מלאה : דרור ברלי הגדול מכולם ! ! !
דרור ברצוני לומר לך ש..... שיחקת אותה עם סיקור הארוע של מלך הגבעה 2 הרבצתה כתבה מהסרטים באמת הכל יפה מושקע ונראה טוב ברצוני לומר לך . . .
תודה ;)
תמשיך כך עלה והצלח ! ! !
ממני . . . שוקר
נ.ב ( מכיוון שלא ראיתי שאף אחד לא הגיב ובאמת שמגיע לך תגובה אז הרגשתי חופשי לפתוח שרשור חדש ומי שרוצה לומר גם תודה מוזמן להגיב כאן :D )
[QUOTE=שלוקר;329058]דרור ברצוני לומר לך ש..... שיחקת אותה עם סיקור הארוע של מלך הגבעה 2 הרבצתה כתבה מהסרטים באמת הכל יפה מושקע ונראה טוב ברצוני לומר לך . . .
תודה ;)
תמשיך כך עלה והצלח ! ! !
ממני . . . שוקר
נ.ב ( מכיוון שלא ראיתי שאף אחד לא הגיב ובאמת שמגיע לך תגובה אז הרגשתי חופשי לפתוח שרשור חדש ומי שרוצה לומר גם תודה מוזמן להגיב כאן :D )[/QUO
שוקר
אתה תותח לדעתי אתה מלך הגבעה 2 האמיתי !!!!
יוסי
שוקר ידידי
לשם שינוי.... הפעם כל מילה שלך במקום ( כנראה כשכתבת לא היה לך בקבוק של בירה ביד)
...דרור צבע את האירוע במילים הנכונות שהתאימו לרוח האוירה שזרמה במקום
בקצור שוקר , קוראים לזה " בעל מקצוע".
דרור ! שאפו גדול
[quote=שלוקר;329058]דרור ברצוני לומר לך ש..... שיחקת אותה עם סיקור הארוע של מלך הגבעה 2 הרבצתה כתבה מהסרטים באמת הכל יפה מושקע ונראה טוב ברצוני לומר לך . . .
תודה ;)
תמשיך כך עלה והצלח ! ! !
ממני . . . שוקר
נ.ב ( מכיוון שלא ראיתי שאף אחד לא הגיב ובאמת שמגיע לך תגובה אז הרגשתי חופשי לפתוח שרשור חדש ומי שרוצה לומר גם תודה מוזמן להגיב כאן :D )[/QUO
שוקר
אתה תותח לדעתי אתה מלך הגבעה 2 האמיתי !!!!
יוסי
חחח תודה יוספון :)
שוקר ידידי
לשם שינוי.... הפעם כל מילה שלך במקום ( כנראה כשכתבת לא היה לך בקבוק של בירה ביד)
...דרור צבע את האירוע במילים הנכונות שהתאימו לרוח האוירה שזרמה במקום
בקצור שוקר , קוראים לזה " בעל מקצוע".
דרור ! שאפו גדול
חחחחח דווקה קיבלתי את ההשראה מהבקבוק ;)
אכן כתבה שמתארת בצורה מדהימה את האירוע, בידיוק כמו שדרור יודע
דרור אכן תותח על בכתיבה - כושר ביטוי ועושר לשוני נדירים, וגם יכולת עריכה תוך כדי כתיבה.
תענוג לראות ולקרוא את מה שהוא כותב, בין בכתבות ובין בהודעות רגילות בפורום.
תודה לכולכם, בסוף אני אסמיק ככה שהצבע האדום לא יירד לי מהפרצוף האשכנזי-לבנבן שלי.
[quote=שלוקר;329058]דרור ברצוני לומר לך ש..... שיחקת אותה עם סיקור הארוע של מלך הגבעה 2 הרבצתה כתבה מהסרטים באמת הכל יפה מושקע ונראה טוב ברצוני לומר לך . . .
quote]
+1
סליחה על השאלה - מי זה דרור?
סליחה על השאלה - מי זה דרור?
האשכנזי הלבנבן הזה (http://www.jeepolog.com/forums/member.php?u=79) .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.