PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש בד "לבד" לכיסוי מגש רמקולים

samoray1
08-08-10, 13:29
שלום,
לא מצאתי כלום בחיפוש ותאמינו לי שהתקשרתי לרפדים וחנויות בדים אבל אם מישהו יודע על חנות ספציפית או רפד שמוכר לבד לרכב באיזור המרכז אני אודה לו

itaysa
08-08-10, 13:45
שלום,
לא מצאתי כלום בחיפוש ותאמינו לי שהתקשרתי לרפדים וחנויות בדים אבל אם מישהו יודע על חנות ספציפית או רפד שמוכר לבד לרכב באיזור המרכז אני אודה לו

אליקו שטיחים בשדרות ירושליים ביפו

samoray1
08-08-10, 13:52
תודה רבה!

רון נחמן
08-08-10, 23:20
אם אתה צריך סתם שטיח לבד שייראה טוב על הרכב, אני ראיתי בבוגרשוב בת"א שטיחים מתאימים ב-20 ש"ח למטר.
אם אתה צריך לבד אקוסטי, שאמור לתת איכויות סאונד טובות יותר, אני מציע לך לשאול במקומות שמתקינים מערכות (מי יודע... אולי אפילו תמצא מישהו שייתן לך שאריות...)

shilov
08-08-10, 23:37
בעיקרון בכל מקום שמתקין מערכות לרכב יש

איזה חתיכה אתה צריך?
אני חושב שיש לי חתיכה במחסן...

דרור ברלי
09-08-10, 00:42
כל מה שאתה רוצה וצריך זה סתם חתיכת שטיח מקיר לקיר. לא לבד אקוסטי ולא נעליים. ממילא זה יהיה מודבק בדבק מגע על לוח עץ. לאיכות הלוח יש משמעות אקוסטית גדולה יותר מאשר לסוג הריפוד החיצוני שמודבק עליו = אז אל תשתמש בסיבית או MDF אלא רק בעץ. עץ סנדביץ 18 מ"מ יהיה מצוין, ואם אתה זקוק לחתיכה גדולה מהעץ הזה (לשעבר מחיצה של ארון), יש לי. בוא וקח - זה בחינם (עד שהשכנים יתעצבנו ויזרקו את זה...).

אז בשטיחים הללו יש מגוון עצום של איכויות, מרקמים, עוביים וכמובן צבעים.

ברח' בוגרשוב בת"א תמצא הרבה חנויות שמתעסקות בזה. אממה, מרכז ת"א, העיר הפלצנית שהכל בה בסטייל וביוקר, אז המחירים יקרים יותר בהתאם.
יש גם כמה חנויות ברח' העלייה בדרום ת"א - בד"כ זולים יותר.

אין לי שום בעייה להודות שכשאני מוצא חתיכות שטיח שזורקים במכולות פינוי אשפה כשמשפצים משרדים למשל, בלי בושה אני עוצר בצד, מוציא את הלדרמן וחותך חתיכות גדולות מהחומר שנראה טוב ולא משומש מדי, שיהיה. בדרך כלל אלה צבעים נייטרליים שמתאימים לרוב השימושים כמו אפורים לסוגיהם, ותמיד יש מה לעשות עם זה. קוראים לזה מיחזור, וזה בחינם. מה רע?

im_ri
09-08-10, 00:58
עניתי לך בפרטי, אך למען הפרוטוקל.

לבד אקוסטי, נוח הרבה יותר לעבודה, ניתן לבצע בו תפרים שכמעט ולא נראים לעין.
מכיוון שהוא רך וגמיש יותר ניתן למתוח ולהדביק בצורה כמעט מושלמת. לאחרונה עטפתי תיבה של סאב, בפעם הראשונה ללא כל הדרכה מוקדמת, והתוצאות פשוט הדהימו אותי.

הלבד הרגיל והזול מרחוב העלייה, נשחק מהר מאוד, ומתקשה מהשמש ומתחיל להתפורר - לא הייתי ממליץ עליו למגש רמקולים שיושב כל היום בשמש.

מחר אעלה תמונות של הלבד האקוסטי.

eli8ball
09-08-10, 02:27
חייב לחזק את דבריו של דרור

חפש באזור יפו יש לא מעט רפדים

קח בשדרות ירושליים ימינה בכיכר(במידה ואתה מגיע מדרום - כיוון בת ים) אם לא אז הפוך פשוט)
משם אתה נכנס לרחוב פורייה ויש לך חיבור לרחוב הנחמה יש שם לא מעט רפדים רק תשתדל להגיע לשם בנפרד מהג'יפ... יש לחומרים שם נטייה להצפין במחיר ברגע שאתה מניע עם יותר משני גלגלים(::rolleyes:

אם צריך הכוונה דבר איתי בפרטי

-->