התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זקוק להכוונה מהמנוסים פה

neon
25-09-04, 22:13
הודעה זו נכתבה גם בפורום מתחילי אך כיוון שרובה נוגעת ל cj אני אכתוב גם פה-מקווה שלא מפריע.

שלום לכולם, אפשר לומר שהכניסו אותי לענייני הג'יפים לפני כמה ימים, אך לענייני רכב אני מכור
מאז ומעולם.

שמי גלעד, אני כרגע בן 17 וקצת והרישיון בדרך. בינתיים סרקתי לי את הרשת במטרה למצוא
רעיון לתחבורי יומיומית, אוטו נורמאלי שלא יבלה יותר במוסך מאשר אצלי בתקציב שלי, לא מצאתי
ואז התחלתי להתעניין בג'יפים, ופה נפתחה לי הדלת למצוא ג'יפ לשימוש יום יומי (בצפר, חברה, ים) וגם שירביץ בשטח, לא משהו מטורף ים והדיונות בחול.

קראתי את המאמר על ג'יפים לתפרנים, והבנתי שלמרות חלום הסופה שקיים אצלי מילדות
מומלץ לי לחשוב על cj, עכשיו אני ראיתי פה אינספור ת'רדים אודות הג'יפ הראשון אבל למען האמת רק בלבלו אותי. לכן חשבתי שתוכלו להסביר לי פעם אחת ולתמיד לאיזה כיוון ללכת.

ובכן את ה 20 אלף אני אשיג בשביל הסיג'יי השאלה היא מבחינת שימושיות שלו לילד בן 17 -18
ליום יום בעיקר ותקציב נמוך מאוד. אז זאתי שאלה אחת

שאלה שניה היא לגבי הדגמים 6,7,8 הסיג'יי הקצר יותר לפי מה שראיתי הרבה יותר יפה(שזה משהו חשוב מבחינתי) ולפי מה שהבנתי הקצר הוא הדגם הישן יותר, לא? ובכללי מה ההבדל בין שלושת הדגמים? והאם יש לי סיכוי למצוא משהו ששמור חיצונית ופנימית במחיר של 20?

ובכן אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למה אני טובע בים של מידע מבלבל. בין לבין אני אציק
כנראה עם שאלות נוספות יום טוב. :wink:

AvigdorAharon
26-09-04, 07:04
ראה תשובה בפורום הכללי.

אביגדור

-->