צפייה בגרסה מלאה : כיסוי לג'ימיני
שלום..
מחפש כיסוי חיצוני לג'ימיני.. השמש בעמק בית שאן רצחנית והרכב עומד הרבה בשמש.. מישהו יכול לתת לי המלצה על כיסוי מתאים?? התחלתי לחפש אבל רוב הכיסויים הם לפרייבטים.
תודה
אני מהעמק השכן לך, וחשבתי גם על הכיסוי כמה פעמים.
אבל תמיד זונח את הרעיון מפני שברכבי הקודם רכשתי כיסוי,
ולא התמדתי בשימוש בו, בימים הראשונים כל יום הייתי מכסה ואחרי זה כבר לא.
שים לב שיש בגדול שני סוגים של כיסויים, אחד מבד שהוא כמו ניילון סינטטי אטום ולא נושם כמעט אך מגינים טוב מאוד מהשמש ומאבק
ויש את הלבנים שעשויים מבד כותנה שנושם אבל מגינים קצת פחות טוב.
כמו כן צריך להקפיד לנקות את הכיסוי מידי פעם שלא יצטברו עליו לכלוכים שיכולים לשרוט את האוטו כשאתה מלביש ומוריד אותו.
הכוכב הכחול
19-08-10, 22:05
כמו כן צריך להקפיד לנקות את הכיסוי מידי פעם שלא יצטברו עליו לכלוכים שיכולים לשרוט את האוטו כשאתה מלביש ומוריד אותו.
אתה רציני??
בהומור.. ;)
דני
כוכב :D
אם כבר לשרוט את האוטו זה בשטח עם סיפורים ומעללי גבורה,
לשרוט עם כיסוי מלוכלך זה פארש...:mrgreen:
אני מהעמק השכן לך, וחשבתי גם על הכיסוי כמה פעמים.
אבל תמיד זונח את הרעיון מפני שברכבי הקודם רכשתי כיסוי,
ולא התמדתי בשימוש בו, בימים הראשונים כל יום הייתי מכסה ואחרי זה כבר לא.
שים לב שיש בגדול שני סוגים של כיסויים, אחד מבד שהוא כמו ניילון סינטטי אטום ולא נושם כמעט אך מגינים טוב מאוד מהשמש ומאבק
ויש את הלבנים שעשויים מבד כותנה שנושם אבל מגינים קצת פחות טוב.
כן אני יודע שזה קצת מציק אבל אין ברירה, יש לי עכשיו חופש מהלימודים וגם קיבלתי טנדר ממקום העבודה אז יוצא שהג'ימיני מתבשל הרבה .. השמש פה פשוט אוכלת את הצבע של המכוניות.. היום נמדדו פה 47 מעלות בצל! ומחר אומרים שיהיה אפילו גרוע יותר..:(
מכסה כל יום שהאוטו עומד בחניה בשמש :)
כמעט כל חנות של אביזרים רכב, כיסוי M, באזור 99 ש"ח :)
הם קוראים לו כיסוי רב עונתי, אבל הוא לא מגן על הרכב מגשם.
קח בחשבון שהוא באיכות ירודה,
אחרי שנה החלו קרעים בכל מיני מקומות והגומי הפך מאוד רפוי.
אין כמו לחזור לג'יפ ולראות חרא של ציפור על הכיסוי :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.