צפייה בגרסה מלאה : דפיקות בג'ימיני
שלום, ברשותי ג'ימיני אוטומטי שנת 2008 עם 45,000 ק"מ אשר הורכבה בו נעילה אחורית נשלטת וסט הגבהה בולמים+קפיצים של tjm
לאחרונה שמתי לב (אני לא יודע אם זה היה לפני ההרכבה של הנעילה האחורית או לא)
שיש לי דפיקות קטנות שנשמעות כנראה מכיוון הבקאקס. חשוב לציין שהדפיקות נשמעות רק כאשר אני עוזב את הרגל מהגז.
יש לי גם דפיקה חזקה כאשר אני מעביר מD להילוך אחורי, זה נראה כאילו הגל הינע מסתובב יחסית הרבה כאשר אני מעביר להילוך אחורי.
אני חושב שיש לי יותר מדי חופש שם. רציתי לשמוע מבעלי ג'ימני אחרים, איך הרכב שלהם מתנהג במצבים שתיארתי למעלה....
תודה דן
jimnyjunky
23-08-10, 20:36
שלום, ברשותי ג'ימיני אוטומטי שנת 2008 עם 45,000 ק"מ אשר הורכבה בו נעילה אחורית נשלטת וסט הגבהה בולמים+קפיצים של tjm
שיש לי דפיקות קטנות שנשמעות כנראה מכיוון הבקאקס. חשוב לציין שהדפיקות נשמעות רק כאשר אני עוזב את הרגל מהגז.
יש לי גם דפיקה חזקה כאשר אני מעביר מD להילוך אחורי, זה נראה כאילו הגל הינע מסתובב יחסית הרבה כאשר אני מעביר להילוך אחורי.
אני חושב שיש לי יותר מדי חופש שם. רציתי לשמוע מבעלי ג'ימני אחרים, איך הרכב שלהם מתנהג במצבים שתיארתי למעלה....
תודה דן
לא יודע אם זה קשור אבל אצלי יש דפיקה קלה כאשר הגיר מוריד מהילוך רביעי לשלישי בעת לחיצה על הגז
תודה דן
אהלן
איזו נעילה התקנת ?
ליאור.
בנשלטת לא אמורה להיות התופעה שציינת, אבל באוטומטית זה מצב תקין.
תחזור למתקין ותדרוש התקנה ראויה.
אני מכיר באמת שיש את "הבעיה" ברכבים עם נעילה אוטומטית\
אבל אני הרכבתי אצל סדנא מורשית ובעלת שם טוב, נעילה אחורית נשלטת של "בולסטר", השאלה אם הרעשים האלה באמת נובעים מעצם הרכבת הנעילה...?
החופש המצוין לא צריך להיות.(כמו שכבר אמרו,בנעילה אוטומטית זה תקין)
התיעצת עם המתקין?
עדיין לא התיעצתי עם המתקין.
עכשיו שאני מבין שזה לא אמור להיות ככה אז אני יעשה זאת בהקדם
תודה דן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.