PDA

צפייה בגרסה מלאה : סופה מיוחדת למבינים

מאיר רוטברג
29-08-10, 10:24
סופה קצרה 1994 סגורה, הרכב אצלי מעל 9 שנים מטופל באהבה חום וטיפול מונע ולא תחזוקת שבר ומי שגיפאי יודע את ההבדל, מטופל במוסך פרויקטים 4x4 לאורך שנים, אתן רשימת שיפורים ושינויים חלקית אשר בטוח יש עוד הרבה ששכחתי מהם ,
לפני 3 שנים הרכב פורק לגורמים ,עד רמת הבורג הבודד (בודי ,מנוע שילדה סרנים)כל המכללים שופצו, קורצפו,ניצבעו, והורכבו מחדש עם ברגים חדשים בעבודה של מעל חודשיים ימים , נבנתה תושבת קומפלט לבודי מאחור,
שיפורים ושינויים: סגירת פיבר ייחודית המאפשרת ישיבה של 3 מבוגרים על כסא מוגבה מאחור ללא הפרעה לראש, כנפיים ומכסה מנוע פיבר, הרחבה לכיסוי צמיגים מלא חלונות צד גדולים כהים בהזמנה מיוחדת מושב אחורי מלא, רצפת אלומיניום ומגרות של רכסים מאחור ומתחת למושב,
פגושים: בניה בהזמנה מקדימה עם מיגלש ומיגון קידמי מאחור מסיבי ביותר עם אוזני גרירה מובנות, כננת וורן+וו גרירה+אוזני גרירה מקדימה ספי צד: רוקרפאנלים עם מדרך צד בניה בהזמנה ,מונע פגיעות ברכב , חריקות וקריעות בודי מהגבהת הרכב, ניתן להרים את הרכב בהיי ליפט מכל נקודה נדרשת,
צמיגים וגאנטים: גאנטים אמריקן רייסינג צמיגים 35"(כולל צמיג ספר)במצב מעולה. קפיצים אחוריים חדשים(לאחד נשבר המאיה אז הוחלפו שניהם) מנשא אחורי: בניה בהזמנה מיוחדת נושא צמיג 35 וכן 2גריקנים דלק,הייליפט, בעל יכולת נשיאה נוספת של ציוד,מדוגם עד הסוף!! פנים הרכב:: כל הרכב מצופה ניאופרם שיכבת ציפוי אלומיניום ושוב ניאופרם ועליהם שיכבת גומי, מושבי הרכב מקדימה של רכב ספורט, דשבורד : פיבר גלס הזמנה מיוחדת ייצור של הנדסת חלומות, מזגן פורמולה כלוב התהפכות מלא קונסולה עילית המאפשרת הכנסת מכשירי קשר רדיו ועוד, מערכת חשמל:המקורית שולטת על מכלולי הרכב המקוריים בלבד ללא חיבור לשום אביזר נוסף, מערכת החשמל נוקתה מכל מני שאריות וחודשה על ידי חשמלאי בעבודה של 3 ימים. בית פיוזים נפרד לשאר מערכות הרכב עם כבל 13 גידים ובית מתגים מאלומיניום בהזמנה,כל מערכות הרכב,רדיו, מגברים, כריזה,קשר,נעילות שום דבר לא מהצמה המקורית. מכלולי הנעה: הרכב אוטומטי ידית גיר של b&mקוויק שיפט הגיר עבר שיפוץ מלא לפני שהורכב מנוע: עבר אוברול קומפלט במוסך, הכל חלקים מקוריים שום זבל תחליפי. קמשאפט חם,אינגקטורים מוגדלים,בית מצערת,פילטר פתוח,,סטרטר מקורי הוחלף, סעפת +צינור אגזוז מוגדלים לזרימה חופשית, סרנים מדוגמים,הכל תקין בדוק לא נוזל לא מרעיש ללא חופשים כלשהם, ציריות נאבות ברקסים, אפילו צינרת ברקס הוחלפה למתכתית משופרת, דראישפטים חדשים, נעילות: arb קדימה אחורה יחס העברה שונה 4:11 שנורקל arb מוט תאורה משולב בפגוש קידמי עם 4 פנסי תאורה נוספים כנ"ל עוד 2 הלוגן לאחור , כללית , רכב מתוחזק ברמה הכי גבוהה שניתן, מטופל באהבה ואני לא סגור עם עצמי עם המכירה הזו ובטוח שלא רשמתי עוד ערימה של תוספות ושינויים שנעשו,
מחיר: 18.000 $ וזה מחיר המינימום
מי שמחפש מציאות בזול שלא יטרח לצלצל ולא יבזבז את זמני ואת זמנומאיר 054-4697070

מאיר רוטברג
02-09-10, 19:00
http://lh3.ggpht.com/_arfVCqSuY9I/SV_PsRRW1uI/AAAAAAAARTE/OZN_M2tKsIg/s640/IMG_2162.jpg

מאיר רוטברג
08-09-10, 09:00
http://lh4.ggpht.com/_arfVCqSuY9I/R5Sz24wMy3I/AAAAAAAAGEE/6B6eQp4lg0A/s640/DSC_0135.jpg

מאיר רוטברג
01-10-10, 13:55
הקונה שהיה לא גייס את הכסף, הרכב למכירה

מאיר רוטברג
10-11-10, 16:59
הקטעים הכי טובים עד כה הם כדלקמן:

אני יכול לקנות את הרכב בתשלומים??: כן, אתה יכול לקנות בתשלומים שהתשלום האחרון יפרע תקבל אותו.

אני יכול טרייד אין?? אני לא סוכנות רכב

איזה שיפורים יש לך: קראת את המודעה?? כן , אז יש לי מסך די וי די בגב המושב זה השיפור

אתה יכול לארגן לי מימון לרכב?? לא ,אני לא בנק

השיא היה: קונה סוגר על הרכב מחיר והכל : אחרי יומיים הרכב לא נכנס לי בחניה וזה צריך לעלות לי כך וכך לסדר אותה=אני מוכר רכב לא גג לחניה,

משעשע.

ניר ל
10-11-10, 21:14
אתה לא מפרסם במקום הנכון, לא קראת את תקנון לוח המודעות כנראה.

אם תחנה אותה בת"א,
תפרסם אותה בעמוד האמצע בעיתון בתור דירת גן חצי חדר על עמודים,
השתתפות מותרת רק לחברי מועדון חבר ובני משפחותיהם,
תגיד שזה בהנחה של 30%
שהמסירה רק בעוד 5 שנים רק בתנאי שיתקבל טופס 4.
לקונה הראשון שיגיע - תגיד שזו האחרונה שנשארה וכל האחרות נחטפו בתוך דקות.

אני מאמין שתוכל לקבל עבורה 150,000$ לפני מו"מ. ללא מימון.

-->