צפייה בגרסה מלאה : מנגנון קלאצ' \ נדנדה
שלום .
האם מישהו שידרג או מכיר שדרוג לנדנדה שמעבירה את התנועה מהדוושה אל המזלג,
אצלי הכוסיות פלסטיק לא מצליחות להחזיק מעמד יותר מכמה חודשים ואז בשלב מסויים כל העסק משתחרר ואין קלאצ'.
חשבתי על החלפת הכוסוית פלסטיק במייסבים, ועבורם אני יחרוט את צינור הנדנדה כדי ליצור מדרגה כך שהמיסב יישב בה וחלקו הפנימי יחליק על הפרק הכדורי המקורי שקיים על האוזינג והשאסי.
נראה פשוט וטוב מדי בשביל שמישהו לא יחשוב על זה קודם!!!
האם משהו מתפספס פה?
דעתכם.
שחר
אני עשיתי משהו כזה, עובד כבר 4 שנים טפו-טפו. אפילו קיבלתי 50$ ממגזין Fourwheeler :D
http://www.jeepolog.com/ext_images/cheaptrick.jpg
נמרוד, זה דומה למה שעבר לי בראש ואפילו פשוט יותר בלי מיסבים ובלי הפרק הכדורי.
שאלות.
1. מה המרווח שהשארת בין הגלילים בשביל גריז?
2.מאיפה מתקבל חופש שבין התושבות על האוזינג ועל השלדה?
3. האם הצינור החיצוני הוא המקורי של הנדנדה או שגם הוא יצור עצמי חדש?
האם יש לך שרטוט עם מידות? אשמח לדלג על שלב התכנון.
שחר
נמרוד, זה דומה למה שעבר לי בראש ואפילו פשוט יותר בלי מיסבים ובלי הפרק הכדורי.
שאלות.
1. מה המרווח שהשארת בין הגלילים בשביל גריז?
2.מאיפה מתקבל חופש שבין התושבות על האוזינג ועל השלדה?
3. האם הצינור החיצוני הוא המקורי של הנדנדה או שגם הוא יצור עצמי חדש?
האם יש לך שרטוט עם מידות? אשמח לדלג על שלב התכנון.
שחר
1. חופש משמעותי - מ"מ בערך, אולי יותר. יש שני גלילים, אחד בכל צד, באמצע ריק. את הגלילים חרטתי "לפי העין" מפלסטיק שנקרא אצטל.
2. המוט המרכזי הוא בקוטר קטן יותר מהחורים שבתושבות, זה המקור לחופש. הקפיצים ממרכזים את כל המתקן.
3. הצינור החיצוני הוא הבלקרנק המקורי, אכן.
בדיעבד הייתי חורט מוט מלא 10 מ"מ עם הברגות קצרות בקצוות. האומים הם בסך הכל בשביל לתת גבולות לתנועה של המתקן ימינה ושמאלה, שלא יברח מהתושבות. למרות שגם ככה זה עובד טוב מאד.
מידות אין לי, התמונה הנ"ל היא התיעוד היחיד. אבל אין לך צורך במידות - המידות שחסרות לך אתה יכול להוריד מהג'יפ - הקוטר הפנימי של הבלקרנק, והאורך של הציר המרכזי - שיבלוט איזה 2 ס"מ מכל צד של התושבות.
ירד ליצור, הלכתי על מוט אחד עם הברגות בקצוות קוטר הציר יהיה כקוטר החיצוני של כוסיות הפלסטיק המקוריות.
תודה .
אם אתה כבר ביצור תכין 2 כאלו
אני צריך אחד דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
תגיד כמה עלה לך ותקבל כסף !
מת להחליף את הקלאץ המעצבן הזה !!!!!! :twisted:
צור קשר
איתי
:wink:
האמת היא שהעלות מעניינת, אם זה עלות לא גבוהה, אפשר להציע את זה כפיתרון ללקוחות שלי, אשמח לשמוע כמה עלה לך כל הביצוע.
יניב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.