צפייה בגרסה מלאה : בעיית חשמל- אור דרך
כנראה שמשכתי חוט כלשהו או שאיזה שד קטן החליט לשחק איתי
נעלמה לי התאורת דרך , יש לציין שהיה אור גבוה רק בפנס ימני (נוסע)
התחלתי לחפש וכו' וניסיתי לפרק את הקונקטור של המפסק של אור גבוה , המפסק חלוד ונשברו הקונקטורים , מחר אני הולך לקנות חדש .
חיפשתי עוד קצת ולבסוף גיליתי שהמנורות שרופות , שניהם .
החלפתי אותם ועדיין אין כלום , לדעתי זו לא בעיה של מנורות .
כמה שאלות שיכולות לעזור לי :
1- ברגע שהמפסק של אור גבוה לא מחובר יש אורות דרך או שהוא סוגר מעגל?.
2- כמה עולה מפסק חדש של אור גבוה?(ברגל כמובן) .
3-אני צריך פירוט של המעגל תאורה ב cj (ריליים וכו') .(הספר לא עולה אצלי)
תודה מראש
ברוך
תבדוק שלא חיברת בטעות את האורות לצמה של ההזרקה :lol: :lol: :lol:
עכשיו ברצינות
הבנתי מהשרשורים האחרונים שנגעת בחוטיידה של הסיקס, יכול להיות שניתקת משהו או שהחוט היה רופף ועם הזמן הוא התנתק. ( תנסה להזכר אם היו לך היבהובים או משהו בנסיעה עם אורות)
לא היו לי הבהובים , וגם לא מזמן החלפתי את המפסק הראשי ככה שהוא בטוח לא הבעיה , לא התעסקתי עם החוטים באיזור של מתחת להגה .
בתא המנוע יש על קיר האש כמה קופסאות כאלו עם חוטים (2\ 3 חוטים לקופסא), יש למישהו מושג מהם?, אל תשכחו שמדובר על 24 וולט.
אדי- מאיפה קנית את המפסק רגלית?
ואני עשיין ממתין לתשובה האם כשהמפסק לא מחובר יהיו אורות.
AvigdorAharon
03-10-04, 10:33
מפסק הוא מפסק, אין צורך לחכות, אתה יכול לחבר את שני החוטים לשניה ולראות אם האור נדלק או לא, חבל לבזבז על זה זמן.
אביגדור
קניתי את המפסק אצל חשמלאי רכב. גם אם אין לו תמיד ניתן להזמין ולקבל למחרת.
או קי את המפסק קניתי , ננקה קצת נרכיב ונראה מה קורה.
תודה
דרך אגב גם לי עלה 30 שקלים באוטו מודיעין ברמת גן
UNIX אומנם כבר מאוחר כי קניתה, אבל מצד שני זה בסה"כ 30 שקל, אז אני הייתי ממליץ לך להתקין מפסק אוניברסלי של תאורה, גם אור רגיל וגם אור גבוהה דרך אותו מפסק ולא דרך הרגל, ולבנות את מערכת התאורה מחדש, כולל הכל, חוטים חדשים, ריליים חדשים... אם תרצה אני אשלך לך סרטוט של מע' חשמל של מעגל תאורה עם רילי לאור דרך ואור גבוה. אם הגעת למצב שהקונקטור נשבר לך כנראה שגם בדרך יש כבר חוטים שההתנגדות שלהם גבוהה ועבר עליהם לא מאט, חול ומים והרבה חשמל במשך השנים. אם תרצה עזרה נוספת אתה מוזמן לקפוץ אלי.
אצלי בCJ יש גם הגה של סופה כך שבידית יש גם איתות של אור גבוהה וזה עדיף על הרגל.
יניב.
אני דווקא אוהב מאוד את המפסק ברגל וחשבתי על להסב את זה למשהו חדיש יותר , אבל זה נחמד והחוטים במצב טוב אפילו טוב מאוד .
תודה על העצה
החלפת המפסק פתרה את הבעיה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.