PDA

צפייה בגרסה מלאה : לקנות ויטרה?

אורן4500
12-09-10, 20:18
אני רוצה רכב קטן
ביום יום הוא נוסע 40 ק"מ סה"כ
פעם בחודש טיול למשפחה(2קטנטנות והורים)
30000 זה התקציב
יש רעיונות ?
או ויטרה:confused:

cgp
12-09-10, 21:59
הייתה לחבר טוב שלי ויטרה וביליתי הרבה גם כנוסע וגם כנהג.
כן זה אוטו קטן.
במצב הסטנדרטי עשתה את המשלט בלי לשבור כלום (כמובן תלויי במיומנות הנהג)
דיונות - נוסעת בזלזול בלי להוריד אויר
אוטו קל מאד
נוחות נסיעה סבירה
ואני תמיד מופתע מה אנשים מצליחים לעשות עם הרכב, במקומות שרכבים הרבה יןתר יקרים
"ומשוכללים" מתאמצים יותר ולפעמים לא מצליחים.
אני יודע שכל הסעיפים מדברים על עבירות, כל היתר אני לא יכול לענות לך כי אני לא בעל רכב כזה, ואני לא עוסק בספקולציות.

בהצלחה
ירון

נדב42
12-09-10, 22:07
ברוך הבא למשפחה :)

רק קח בחשבון שבוויטארה קצרה עם שתי הקטנטנות לא ייששאר לך ממש תא מטען, וגם לא תוכל לצרף אפילו קטנון רזה, כי יש רק 2 חגורות בטיחות מאחורה.

אם זה מסתדר לך, כל היתר נראה מתאים בול לצרכים.
אם תצליח לדחוס לתקציב מנוע 16 שסתומים (החל מאמצע 95'), תקבל מנוע חזק, יציב וחסכוני יותר (כ- 20%), שווה את המאמץ התקציבי לדעתי.

בהצלחה,

נדב.

המשוטט
12-09-10, 22:41
לא זוכר אם אמרתי לך משהוא ביום שישי (הדלק מטוסים..)

לדעתי כדאי יותר ללכת על הדגם הארוך .

ביחוד עם העבירות שאתה מתכנן להבנתי .

ולא יפה שאתה מתעלם מקים גם היא צריכה מקום .....:)

אני בכל מקרה ממשיך לחפש .

אבו שושה

ששון המחסל
12-09-10, 22:58
הייתה לחבר טוב שלי ויטרה וביליתי הרבה גם כנוסע וגם כנהג.
כן זה אוטו קטן.
במצב הסטנדרטי עשתה את המשלט בלי לשבור כלום (כמובן תלויי במיומנות הנהג)
דיונות - נוסעת בזלזול בלי להוריד אויר
אוטו קל מאד
נוחות נסיעה סבירה
ואני תמיד מופתע מה אנשים מצליחים לעשות עם הרכב, במקומות שרכבים הרבה יןתר יקרים
"ומשוכללים" מתאמצים יותר ולפעמים לא מצליחים.
אני יודע שכל הסעיפים מדברים על עבירות, כל היתר אני לא יכול לענות לך כי אני לא בעל רכב כזה, ואני לא עוסק בספקולציות.

בהצלחה
ירון

5 שנים היתה לי ויטארה משופרת!!
בהכל אוליי קצת צדקת,אבל,,,קצת הגזמת ,עם הסעיף של:

" דיונות - נוסעת בזלזול בלי להוריד אויר"
זה ,לא ריאלי לאף גיפ.:rolleyes:ששי

רון נחמן
12-09-10, 23:37
5 שנים היתה לי ויטארה משופרת!!
בהכל אוליי קצת צדקת,אבל,,,קצת הגזמת ,עם הסעיף של:

" דיונות - נוסעת בזלזול בלי להוריד אויר"
זה ,לא ריאלי לאף גיפ.:rolleyes:ששי

מסכים...

חוץ מזה, גם לי נשמע שארוכה יותר תתאים לך (לצערי... ר' חתימה). אני עובר אחרי קרוב לשלוש שנים עם ויטארה לסמוראי, ואני יכול להגיד בפה מלא שאפשר מצד אחד לעבור איתו גם במסלולים שמוגדרים "עבירות קשה-לרכבים קשוחים בלבד" וגם לא לסבול בכביש.

מצד שני, אני מרגיש שמיציתי את ביצועי השטח שלו אז עברתי למשהו יותר... ספרטני...

לגבי עניין ההזרקה - לי אישית לא היו שום בעיות לאורך השנים עם הקרבורטור, ולאחר זמן ארוך יצא לי לבדוק את צריכת הדלק - בערך 9.5 ק"מ לליטר - לדעתי נתון לא רע בכלל, ככה שאני לא בטוח ששווה להגמיש את התקציב רק בשביל זה.

נדב42
13-09-10, 00:07
לגבי עניין ההזרקה - לי אישית לא היו שום בעיות לאורך השנים עם הקרבורטור, ולאחר זמן ארוך יצא לי לבדוק את צריכת הדלק - בערך 9.5 ק"מ לליטר - לדעתי נתון לא רע בכלל, ככה שאני לא בטוח ששווה להגמיש את התקציב רק בשביל זה.

הכל תלוי בכובד הרגל.
מהיכרות קלה עם הרגל שלך בשטח, אני מניח שלא כללת נסיעות שטח בסטטיסטיקה הזו ...
בכל מקרה, אצלי באותם תנאים, ולמרות המעבר לויטארה ארוכה, 20% חיסכון בדלק ...

אורן4500
13-09-10, 00:47
תודה על התגובות
אז למה לא לקנות טרנו או טרופר ארוך.
במודלים של 94,95,96
אפשר לקנות רכב נחמד לא?
*

eli8ball
13-09-10, 01:26
למה לא טראנו - לא יכול לעזור לך
למה כן ויטרה

כי זה אוטו מפנק - ומי שלא מסכים איתי מוזמן להתוכח איתי על זה
כי בכביש אתה מקבל התנהגות נורמאלית ולא של אוניה
כי המנוע הוא כל מה שצריך בעיקר -ונדב יסלח לי על זה - הדגם של הקרב' שאי אפשר להרוג אותו - טפוטפוטפו מלח מים שום בצל..
במקרה שלך אני מצטרף להמלצה לחפש אחת ארוכה - היא תתאים למה שהצגת כאן בול

והטיעון הכי משכנע - כי הלב אומר לך. אני אוהב את הויטרות פשוט כי זה הטוב מכל העולמות

גם קשוח ועובר בכל חור - וגם תא נהג, ולא תא עינויים כמו באחרים

הכל מקרה בהצלחה

נדב42
13-09-10, 06:15
כי המנוע הוא כל מה שצריך בעיקר -ונדב יסלח לי על זה - הדגם של הקרב' שאי אפשר להרוג אותו - טפוטפוטפו מלח מים שום בצל..
במקרה שלך אני מצטרף להמלצה לחפש אחת ארוכה - היא תתאים למה שהצגת כאן בול

אני מוכן לסלוח גם אם אני חושב אחרת ... אבל אין ויטארה ארוכה עם קרבורטור, לפחות לא בארץ. גם אין עם גיר ידני למעט ייבוא אישי וחריגים אחרים ...

רון נחמן
13-09-10, 07:49
אני מוכן לסלוח גם אם אני חושב אחרת ... אבל אין ויטארה ארוכה עם קרבורטור, לפחות לא בארץ. גם אין עם גיר ידני למעט ייבוא אישי וחריגים אחרים ...

הנתון הזה דיי הפך את הוויכוח של המנוע למיותר...
(ואני מניח שה-20% הפרש הוא בדיוק בגלל הרגל. אגב, בטיולים הנתון הוא 8-9 ק"מ לליטר)

eli8ball
13-09-10, 11:41

החכמתי...:)

Saar
13-09-10, 20:26
למיטב ידיעתי, הויטרה הארוכה יוצרה עם מנוע 16V בלבד ולכן גם בחו"ל לא אמור להיות דגם עם קרבורטור - ה 16V תמיד יוצר עם הזרקה רב נקודתית.
לגבי ידניות, אני יודע על 2 בארץ (שהגיעו כך מקוריות) אחת מהן מודל 92, הייתה שלי בעבר (לפני ה XJ)

לי יש רק מילים טובות להגיד על הויטרה. מומלצת בחום. ואכן אם אתה עם 2 ילדות, רק ארוכה.

סער.

נאור פראדו
13-09-10, 20:49
מצטרף לדעה של סער. אחרי 5 שנים עם ויטארה ארוכה, אין לי משהו רע להגיד. חוץ מזה שמאוד קשה למצוא ארוכה לא שחוטה...
אגב, אם אתה מחפש גם עבירות, את הארוכה כדאי להגביה כדי לשפר זוויות. זה עושה פלאים.
בכל אופן, עם ילדים מאוד קשה לדעתי להסתדר עם 2 דלתות וכמעט ללא תא מטען.

בהצלחה,

נאור.

אורן4500
13-09-10, 22:03
וואו,תודה איזה כיף לראות שהשאלה שלי מעוררת כזה דיון
אז אני אוסף את המידע שהצבר פה ואתם בגדול אומרים לי ויטרה ארוכה
אני עדיין מחפש את המחלות,הבעיות רק כדי להיות מוכן.
החלקים באמת יקרים?תבינו בשביל הפרופורציות אני נוסע בטנדר סובארו היום וליפני נסעתי באופנועים

eli8ball
13-09-10, 22:09
לגבי המחירים

כן זאת המחלה של הויטרה... האבא ואמא שלה או בשמם המוכר יותר בפורום סוזוקי

מכשילי תנועה :(

נדב42
13-09-10, 23:14
לגבי המחירים

כן זאת המחלה של הויטרה... האבא ואמא שלה או בשמם המוכר יותר בפורום סוזוקי
:(

יקירי, קל להשמיץ אבל במקרה הזה היה עדיף לוא היית קודם קורא את החתימה שלך עצמך ...

חלקים מקוריים יקרים אצל כל היצרנים. נסה להשוות לטראנו, פאג'רו, פראדו, טרופר, או למעשה כל יפני אחר, ותחזור עם הזנב מקופל בין הרגליים. אולי היבואן שלנו הוא נבלה קטן, אבל האחרים נבלות גדולות הרבה יותר...

אה, ולסוזוקי יחסית קל למצוא תחליפיים ...

אורן4500
13-09-10, 23:30
אני לא רואה כרגע ויטרה ארוכה ידנית למכירה ואם כן אז לא בתקציב(30000)
הרוב אוטומט אולי גם זה יהיה לי טוב,
יש ויטרה למכירה בקהל?
יש משהוא שיודע משהו על טראנו?(אני עקשן)

*תודה

אורן4500
13-09-10, 23:34
אוקי חברה אני מפליג בדמיון
מה עם דייהטסו פרוזה?

eli8ball
14-09-10, 00:12
נדב
לצערי חוויתי את המחירים האלה על בשרי

קורונה ופיניון לפרונטאקס לא כולל כלום, רק קורונה ופיניון 3200 ש"ח אני חושב שזה בערך המחיר לפרונטאקס של הרבה אחרים כשהוא קומפלט עם מיסבים סטליטים וכל היתר

אז אני לא בטוח שהם כאלה נחמדים

אבל אולי אני באמת מדבר שטויות - ואם זה המצב אז אני מתנצל מראש

נדב42
14-09-10, 22:57
אבל אולי אני באמת מדבר שטויות - ואם זה המצב אז אני מתנצל מראש

תכין כובע:

ביקשתי מחבר שיברר את המחיר של חלק מקורי עבור הטראנו שלו, והרי תוצאות הביניים: הם לא ידעו למצוא את הפיניון אז ביקשו לשלוח לו פקס ושהוא יגיד איזה מספר חלק זה ... מה שהם כן ידעו לומר זה שקורונה עם בית סטליטים (לטענתם בא יחד) עולים 2700 ש"ח פלוס מע"מ. דיפרנציאל קדמי קומפלט ... מעל 16 אלף ש"ח. לא כולל מע"מ כמובן.

בויטארה, אגב, לפני מספר שנים אמנם, סרן קדמי קומפלט חדש עלה כ- 6000 ש"ח.

אתה מוזמן לבדוק עבור עוד רכבים, אבל נראה לי שהרעיון ברור.

בתיאבון ...

eli8ball
14-09-10, 23:00
אפשר רוטב "יצאתי פקק" יחד עם הכובע :rolleyes:

itayhi
15-09-10, 03:10
שכן שלי מוכר טראנו 96, בנזין, ידני (לדעתי)
אין סיכוי שהרכב הזה טופל במוסך מדרכה או ע"י בעל הבית.

לא ממש בקשר עם השכן אבל ראיתי שלט למכירה על הרכב.

מעניין אותך?
להביא טלפון?

איתי

גיא
15-09-10, 06:23
תכין כובע:
דיפרנציאל קדמי קומפלט ... מעל 16 אלף ש"ח. לא כולל מע"מ כמובן.

בתיאבון ...

בית דיפ' .. ריק .. =>כלומר רק הבית מאלומיניום. בלי מיסבים, בלי סטליטים, בלי קורונה פיניון, בלי קראש באנד, בלי שמן, בלי כלום ... רק בית דיפ'. 16,000 שח לרכב ששווה ביום טוב 30,000 שח....

מטורף :)

---

טראנו 96 בנזין זה רכב לא כל כך כיפי לדעתי.
המנוע בעייתי משהו.

דיזל זאת אופרה אחרת. :)

itt8
15-09-10, 08:12
לאחר 3 שנים וחצי עם גרנד וטארה קצרה 2001 , מוגבהת ומשופרת, נכון שאין שביל ואין מסלול שהיא לא עברה, אבל, ואבל גדול , אני בפוסט טרואומה עד היום (על כדורי הרגעה) מהקלסטרופוביה ברכב הזה, - אין מקום לכלום , אין תא מטען, הרכב עם מנוע חלש בטירוף, אתה לוחץ על הגז יש הרבה רעש והאוטו לא מתקדם,

אמרת תקציב של 30K , אני עברתי למגה מגנום 2002 בפחות מהתקציב שציינת, הרכב נוסע 40 ק"מ ביום יום, ואני מאושר ,
הצעתי אליך, אל תתקרב לקטגטריה של "הקטנות" לך על הזרם המרכזי של טראנו, פג'ארו Q, פיקאפים כמו שלי וכו..

ועוד דבר אחד, שומר נפשו מטראנו בנזין - רק דיזל

בהצלחה

נדב42
15-09-10, 08:21
טוב, כבר סוכם על ארוכה, לא ? :p:p:p

רק קח בחשבון שלוקח זמן, לפעמים חודשים, למצוא ארוכה טובה - אבל הסבלנות משתלמת בענק...
(טיפ קטן: יש לי חבר שכבר שלוש שנים אומר לי שהוא חושב למכור את הויטארה הארוכה שלו, ואני כל הזמן צוחק עליו שהוא רק מדבר ... אם זה יתממש אעדכן כמובן ... שמורה היטב, מודל 96 או 97, לא ראתה שטח בשנים האחרונות... אבל זה גם יכול לקחת עוד שלוש שנים ...)

נדב42
15-09-10, 08:23
בית דיפ' .. ריק .. =>כלומר רק הבית מאלומיניום. בלי מיסבים, בלי סטליטים, בלי קורונה פיניון, בלי קראש באנד, בלי שמן, בלי כלום ... רק בית דיפ'. 16,000 שח לרכב ששווה ביום טוב 30,000 שח....

טוב, סליחה, טעות, טועים, טעינו ...

אלי - כמו שאתה מבין, את הכובע בלי רוטב ...

אורן4500
15-09-10, 09:08
נדב ,
ארוכה זה האדיאלי אבל אני חושב שאם אני לא ימצא בשבועות הקרובים, אז נתחיל בקצרה
טראנו לא בא בחשבון כרגע.

itt8,
טנדרים זה תחזוקה יקרה לא?
מיצובישי*?

yaniv050
15-09-10, 09:35
יש לי חבר שמוכר את הטרנו שלו, אפשר לראות את הרכב בקליפ טיול ראש השנה.
אחת היפות ויש לו : גז, מגן קד , כננת , עוד כמה ירקות.

מישהו כתב למעלה שהויטרה קצת אדישה, אין לי מוסג איך הגעת למסקנה הזאת .

ברשותכם אני יסביר מה סוזוקי עשו , הם לקחו מנוע של בלנו ששוקל טון ומגיע ל200 קמש.
את אותו מנוע הרכיבו על גייפ ששוקל בערך 1400 קילו ושינו את יחסי העברה והגייפ מגיע ל 150 קמש, זאת אומרת שאם כלום לא מקולקל הגייפ נוסע כמו פרייבט.
לדוגמא הרכב שלי עולה את מעלה אדומים על 110 בקיקדאון (גיר אוטומט), ובפרייבט שלי (יונדאי) אני עולה גם ב110 בקיק .
בתאוצה אני לא מאמין ששום גייפ יכול עח הויטרה ואין לי בעייה לנסות אם משהו מעוניין.

erezvitara
15-09-10, 10:03
נדב ,
טראנו לא בא בחשבון כרגע.

itt8,
מיצובישי*?

ויטארה קצרה,עם כל האהבה לרכב (לי יש ויטארה 97 קצרה פתוחה),רכב מצוין בשטח ובכביש,אבל עם שתי ילדות קטנות, בשום פנים ואופן.

הסבלנות משתלמת,בהצלחה.

נדב42
15-09-10, 12:14
בתאוצה אני לא מאמין ששום גייפ יכול עח הויטרה ואין לי בעייה לנסות אם משהו מעוניין.

עם כל האהבה שלי לויטארה, הפעם נסחפת קשות ...
המנוע עושה את העבודה, אבל הוא לא משהו להתלהב ממנו, במיוחד עם גיר אוטומטי ...

גיא
15-09-10, 13:22
עם כל האהבה שלי לויטארה, הפעם נסחפת קשות ...
המנוע עושה את העבודה, אבל הוא לא משהו להתלהב ממנו, במיוחד עם גיר אוטומטי ...

יניב שכח להזכיר שיש לו שם ביג בלוק מוגדש :) ...

eli8ball
15-09-10, 14:18
למישהו יש כובע להשאיל???

בדיוק סיימתי לאכול את שלי ואני עוד שנייה מקבל זפטה שמש

yaniv050
15-09-10, 14:59
סליחה אם אני טועה אבל זה נבדק ביחס לטרנו בנזין, בנזיןQ , רוב הטנדרים , רון החביב שהחליף לסמוראי(שלו גיר רגיל ), וזהו אבל הפתיחה באמת כמו טיל !!!!!!

למישהו יש כובע בשבילי .......

yaniv050
15-09-10, 15:01
יניב שכח להזכיר שיש לו שם ביג בלוק מוגדש :) ...

מקווה בעתיד ....

raanan
15-09-10, 15:25
ברשותכם אני יסביר מה סוזוקי עשו , הם לקחו מנוע של בלנו ששוקל טון ומגיע ל200 קמש.
את אותו מנוע הרכיבו על גייפ ששוקל בערך 1400 קילו ושינו את יחסי העברה והגייפ מגיע ל 150 קמש, זאת אומרת שאם כלום לא מקולקל הגייפ נוסע כמו פרייבט.
לדוגמא הרכב שלי עולה את מעלה אדומים על 110 בקיקדאון (גיר אוטומט), ובפרייבט שלי (יונדאי) אני עולה גם ב110 בקיק .

אתה מבוזבז !
עם כישרון כזה של שכנוע והתלהבות, ערוץ 21 בכבלים מחכה לך ...

itt8
15-09-10, 17:02
נדב ,
טראנו לא בא בחשבון כרגע.

itt8,
מיצובישי*?

אורן
לשאלתך, הטענה כי האחזקה יקרה יותר בטנדרים וגם בג'יפים בקטגוריה הקשיחה יותר היא סטיגמציה בלבד, הוצאות האחזקה לויטארה או הגרנד ויטארה בשנתונים של סוף שנות ה- 90 תחילת ה - 2000, לבין הוצאות האחזקה של המגנום,טראנו,פאג'רו, הן מאוד דומות, גם צריכת הדלק דומה ,

ההבדל המשמעותי והבולט ביותר הוא במחיר הביטוח המקיף, תוספת של 100 ש"ח לחודש בערך , יחד עם זאת, יחסי העלות - תמורה משתנה לטובה בצורה משמעותית, זו רק אחיזת עיניים, לחשוב שקנית ויטארה בגלל הוצאות אחזקה נמוכות ואתה בעצם לא חוסך כלום,

הייתה סובארו 4X4 סטיישן מוגבהת וממוגנת, הייתה גרנד ויטארה קצרה מוגבהת וממוגנת, כל הזמן אתה עסוק ב "האם אני גבוה מספיק" ומאיזה מוקשים בשטח להזהר, היום עם המגנום , זה להכנס לשטח בכיף בלי מוקשים ובלי נעליים, להינות מהנוף ולפזם שירי מולדת.

המשוטט
15-09-10, 17:21
בנוגע למגנום ..........

חוץ מזה שאני באופן אישי חושב שהוא אוטו זבל ..

במושב של אורן עדיף כבר לתרום אותו ישירות לרש"פ ולחסוך את הפריצה לבית.

ושום חגי לא יעזור .

MMR
15-09-10, 17:31
אתה מבוזבז !
עם כישרון כזה של שכנוע והתלהבות, ערוץ 21 בכבלים מחכה לך ...

ענק!

itt8
15-09-10, 17:38
בנוגע למגנום ..........

ושום חגי לא יעזור .

איזה צרוף מקרים, אני חושב את אותו דבר לגבי ה - LR

איתמר_DRZ
15-09-10, 18:12
בנוגע למגנום ..........

ושום חגי לא יעזור .

סלח לי אבל כתבת פה פשוט ערימה של שטויות, אין לי מושג מאיפה אורן אבל אני מהנגב איפה שיש הכי הרבה גניבות ויש לי מגנום שלוש שנים וטפו טפו טפו(5-5-5 :p ) אף פעם לא נגעו בו וגם חברים עם מגנומים והיילקסים לאף אחד לא נגעו באף רכב בשנים האחרונות עכשיו הם חמים על הויגו הנאוורה ובמיוחד במיוחד על הדימקס.
ד"א, הדבר האחרון שצריך להגיד על הרכב הזה זה שהוא זבל(ועוד מבעל לנד רובר)... הוא פשוט רכב מצוין שלי עומד על 320,000 אף תקלה ב3-4 שנים האחרונות והרכב נוסע בשטח ועובד כמו כל רכב בלי הנחות כמובן טיפולים בזמן ואני לא יודע אם היה לך כזה אבל איך שהוא כל בעלי המגנומים(הידניים) שאני מכיר מרוצים וכל מי שמדבר על האוטו ולא מכיר אותו אומר שהוא לא טוב.

לא מתכוון לפגוע או משהו אל תקח אותי אישית, פשוט זה לא במקום לדבר באויר.

ובקשר לנושא, מצטער אורן שחפרתי לך בשרשור, בתור מישהו שגדל בויטרה מילדות(הייתה של אמא שלי ויטרה קצרה שנת 89) אני עדיין ממש מאוהב באוטו(כל המשפחה) ועוד תהיה לי כזאת יום אחד :)

אורן4500
15-09-10, 23:19
טוב, הבנתי אותכם,
אני אקנה ויטרה ארוכה ואשפר אותה כדין...למשפחה
ואני אקנה הילקס חברת חשמל וישכן בו רוטוילר לרש"פ
אבל בסוף אני אגהץ את השטח עם DRZ 400 או KTM

מישהו רוצה לימכור לי פקינג אוטו שטח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה

נדב42
15-09-10, 23:25
עכשיו הכל ברור ...

אורן4500
15-09-10, 23:41
נדב?
טוק
טוק
ויטרה ארוכה זה המהלך הנכון?
נכון?

נדב42
15-09-10, 23:59
תראה... תשמע ... כל אחד עם מה שנכון עבורו.
אני נוסע על ויטארה ארוכה ואין לי שום כוונה להחליף.
לדעתי זה רכב שימושי ביותר - נוח בכביש (במונחי רכב בן +10 שנים ...) תחזוקה שפוייה, מספיק מקום גם לטיולים ארוכים ברביעייה (כמובן לכל מה שאפשר לקנות באיסוף עצמי באיקאה ...), יכולת שטח לא רעה בבסיס ופוטנציאל שיפורים מהטובים בעולם ה- SUV.

אז נכון, בכל תחום ספציפי שתבחר, תוכל למצוא רכב שיהיה טוב ממנו, אבל כחבילה רב שימושית למי שחשובה לו נוחות, עבירות וגם עלות תחזוקה, זהו אחד הרכבים המוצלחים ביותר בעיני.

יש לויטארות נקודת תורפה ידועה - הדיפרנציאל הקדמי הרגיש אשר נוטה להתפוצץ בקלות בנחיתה מהצלבה. חשוב לדעת את זה ולהיות מוכן לתגובת הגנה (בלימה לפני הנחיתה) כדי למנוע נזק של אלפי שקלים.

חוצמזה הבעייה העיקרית היא שמעטים ממנו משתחררים לשוק - אנשים לא ממהרים למכור את הארוכות, כך שלמצוא ויטארה ארוכה לוקח זמן לפעמים הרבה זמן. צריך בשביל זה הרבה סבלנות.

אתה מוזמן כמובן לבוא ולהתרשם מהרכב, אם כי אולי יותר עדיף אצל מישהו עם רכב יותר סטנדרטי משלי - בכל מקרה ההזמנה פתוחה, קפה/תה עלי :razz:

זהו, אני הופך לדלעת ...

נדב.

אורן4500
16-09-10, 08:08
אני אשקול בחיוב את ההזמנה
תודה על הכול:D

itt8
16-09-10, 08:37
תראה... תשמע ... כל אחד עם מה שנכון עבורו.
אני נוסע על ויטארה ארוכה ואין לי שום כוונה להחליף.
לדעתי זה רכב שימושי ביותר - נוח בכביש (במונחי רכב בן +10 שנים ...) תחזוקה שפוייה, מספיק מקום גם לטיולים ארוכים ברביעייה (כמובן לכל מה שאפשר לקנות באיסוף עצמי באיקאה ...), יכולת שטח לא רעה בבסיס ופוטנציאל שיפורים מהטובים בעולם ה- SUV.

אז נכון, בכל תחום ספציפי שתבחר, תוכל למצוא רכב שיהיה טוב ממנו, אבל כחבילה רב שימושית למי שחשובה לו נוחות, עבירות וגם עלות תחזוקה, זהו אחד הרכבים המוצלחים ביותר בעיני.

יש לויטארות נקודת תורפה ידועה - הדיפרנציאל הקדמי הרגיש אשר נוטה להתפוצץ בקלות בנחיתה מהצלבה. חשוב לדעת את זה ולהיות מוכן לתגובת הגנה (בלימה לפני הנחיתה) כדי למנוע נזק של אלפי שקלים.

חוצמזה הבעייה העיקרית היא שמעטים ממנו משתחררים לשוק - אנשים לא ממהרים למכור את הארוכות, כך שלמצוא ויטארה ארוכה לוקח זמן לפעמים הרבה זמן. צריך בשביל זה הרבה סבלנות.

אתה מוזמן כמובן לבוא ולהתרשם מהרכב, אם כי אולי יותר עדיף אצל מישהו עם רכב יותר סטנדרטי משלי - בכל מקרה ההזמנה פתוחה, קפה/תה עלי :razz:

זהו, אני הופך לדלעת ...

נדב.

תגיד נדב, לא חבל על הילד?
אתה מספר לו סיפורי אגדות ויטארה לפני השינה? בשביל "הרבה סבלנות" אני עושה מדיטציה כל יום אחרי העבודה (עם אחלה מנטרות),
לשלם 40K על קשישה בת 15+ ולצלוע איתה אל האופק... ידידי, בוא תראה מה אפשר לעשות עם 25000 ש"ח, יד ראשונה מודל 2002 עם נעילה אחורית מובנת ו 116 כ"ס ,
את הצעצועים תשאיר בבית לילדים...

yaniv050
16-09-10, 08:51
מישהו יודע למה המגנום עולה, כמו מחשב נייד/מקרר??????

אפי מאגנום
16-09-10, 09:02
אתה מספר לו סיפורי אגדות ויטארה לפני השינה? בשביל "הרבה סבלנות" אני עושה מדיטציה כל יום אחרי העבודה (עם אחלה מנטרות),
לשלם 40K על קשישה בת 15+ ולצלוע איתה אל האופק... ידידי, בוא תראה מה אפשר לעשות עם 25000 ש"ח, יד ראשונה מודל 2002 עם נעילה אחורית מובנת ו 116 כ"ס ,

זה לא המחיר של המגנום .פשוט קבלת מחיר מציאה.

kobiarava
16-09-10, 09:05
שרשור מצחיק. כל אחד מנסה להעלות טיעונים, למה הרכב שהוא נוסע עליו, הוא הרכב הכי טוב בעולם... מי שסותר אותו הוא אידיוט, או שקרן, ומי שממליץ, רחמנא ליצלן, על רכב אחר-מה הוא מבין בכלל?
מה בכלל שאל הבחור-יש דרישות א,ב,ג, האם ויטרה מתאים כן או לא? מה בכלל ההתפלספות?

בקיצור, לשואל, כן, אין ספק, ויטארה מתאימה לדרישות שהעלית, כמו גם לא מעט רכבים נוספים. לך תראה כמה ויטארות, תעשה סיבוב, תתרשם ותחליט אם הרכב מתאים לך-נוחות, מרחב פנימי, התנהגות בכביש, תאוצה וכו'.

בהצלחה-קובי

itt8
16-09-10, 15:58
זה לא המחיר של המגנום .פשוט קבלת מחיר מציאה.

נכון אפי, המחיר הראלי היה בסביבות 35K, אבל אם אני מצאתי "מציאה" זה אומר שגם אחרים יכולים

אורן4500
16-09-10, 22:47

ילד ?! תודה על המחמאה אני אשמח להישאר כזה תמיד.
לא קשישה מבוגרת מנוסה.
ולא השתכנעתי מצעיר עם נעילות מאחור פריזורה בינונית ו116 סוסים בין הרגליים,אבל אני ילד מה אני מבין....

המשוטט
19-09-10, 19:42
ילד ?! תודה על המחמאה אני אשמח להישאר כזה תמיד.

ילד מזדקן
ילד מתקלקל
לומד את הפרנציפ
רק אחרי שהוא נופל.

עזוב תשאר עם הקבינה .......

אבל מה אני מבין אני אידיוט ...

-->