צפייה בגרסה מלאה : מחפש מהנדס רכב למס' שאלות לגבי התואר
שלום
שמי עמרי בן 24 ,
הייתי רוצה ללמוד תואר זה על מנת להיות מהנדס רכב .
ידוע לי שכיום לא ניתן ללמוד את התואר הנ"ל בארץ(הבנתי שלפני שנה או השנה היה אמור להיפתח בתכניון תואר שני בהנדסת רכב אך הברורים לא הניבו כלום)
ניסיתי לדלות מידע ממקומות ברשת אך הנסיון לא צלח .
הבנתי שישנן הרבה ארצות שניתן ללמוד בהן מצרפת וגרמניה דרך בלגיה וארה"ב
אשמח אם ישנם מהנדסי רכב ( או חברים של מהנדסים אלו המוכנים לקשר בניינו )אשר מעוניינים לתרום קצת מזמנם ונסיונם על מנת לעשות לי קצת סדר
בבלאגן אשמח להזמין אותם לכוס קפה ואפילו ארוחת בוקר עליי :D
אשמח מאוד אם תוכלו ליצור איתי קשר בפרטי
בתודה רבה מראש
עמרי
אינני מהנדס רכב אני בערך 40% מהנדס מכונות .
במכללת אפקה אמורים לפתוח התמחות רכב כחלק ממסלול הנדסה מכאנית , אני לא יודע מה זה אומר מבחינת התעודה , אבל הקורסים החשובים של הנדסת רכב יהיו שם (עד כמה שידוע לי, שוב, אני לא מהנדס רכב).
בהצלחה .
היי..
קוראים לי טל אני בגילך וגם אני חיפשתי על כל נושא הנדסת הרכב הכי קרוב שהגעתי זה שצריך ללמוד הנדסת מכונות
אני נותן לך שירשור מפורום אחר של חבר מהפורום הזה לכל נושא הנדסת רכב תקרא תהנה.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=304219&highlight=%D7%94%D7%A0%D7%93%D7%A1%D7%AA +%D7%A8%D7%9B%D7%91
בהצלחה:D
Discomania
09-10-10, 14:28
שלום
שמי עמרי בן 24 ,
הייתי רוצה ללמוד תואר זה על מנת להיות מהנדס רכב .
ידוע לי שכיום לא ניתן ללמוד את התואר הנ"ל בארץ(הבנתי שלפני שנה או השנה היה אמור להיפתח בתכניון תואר שני בהנדסת רכב אך הברורים לא הניבו כלום)
ניסיתי לדלות מידע ממקומות ברשת אך הנסיון לא צלח .
הבנתי שישנן הרבה ארצות שניתן ללמוד בהן מצרפת וגרמניה דרך בלגיה וארה"ב
אשמח אם ישנם מהנדסי רכב ( או חברים של מהנדסים אלו המוכנים לקשר בניינו )אשר מעוניינים לתרום קצת מזמנם ונסיונם על מנת לעשות לי קצת סדר
בבלאגן אשמח להזמין אותם לכוס קפה ואפילו ארוחת בוקר עליי :D
אשמח מאוד אם תוכלו ליצור איתי קשר בפרטי
בתודה רבה מראש
עמרי
שלום עמרי
צרפתי קישור של מכללה באנגליה שאני מאוד רוצה ללמוד בה יש להם פקולטה להנדסת רכב .
http://www.cranfield.ac.uk/automotive/index.html
שולי
קודם כל, עוד לפני שאתה צולל לנושא - תחשוב טוב, למה אתה רוצה להיות מהנדס רכב? תואר ראשון בהנדסת רכב ממוקד לנושאים מסויימים, תואר שני למטרות אחרות.
נכון להיום, המסלול ה"שפוי" ביותר הוא ככל הנראה המסלול של מכללת אפקה, למרות שאני דווקא בעד לימודי הנדסת מכונות או חקלאית בטכניון או בב"ש, עם התמקדות בקורסים הקרובים לתחום.
אם לא חייבים תעודה, יכול להיות שזו הדרך הנכונה, ובהמשך תואר שני בהנדסת רכב, בחו"ל (ואולי יום אחד גם בארץ).
צור קשר בה"פ אם יש לך עוד שאלות ספציפיות..
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.