התחברות

צפייה בגרסה מלאה : משלוחים של חלקי חילוף לארץ

מורארט
14-09-10, 23:18
אשמח לשמוע מידע על משלוח של חלקים
כמה מכס ומאיזה מחיר משלמים
ובכלל אם מישהו התנסה
יש לי חשבון באיביי ובפייפאל

RAMURAI
14-09-10, 23:40
ממש בקטנה:

קיט יחס העברה לסמוראי 6:5.1.
בLOW RANGE עלה לי 475$, לקבל את זה לארץ דרך UPS תוך 5 ימי עבודה + כל הבלאגן שמסביב(מכס,שמכס, ביטוח שמיטוח, הובלה וכל החרא שמסביב) חשבון סופי לקבל את זה ביד=3821 ש"ח.

כמובן שלא נדרשתי לא לגשת לדואר ולא משרד תחבורה וכאלה, דפק לי בדלת במדים בצבע חום.
"תחתום בבקשה!"

זה היה לפני שנה אני חושב.

עוזר לך?

מורארט
15-09-10, 20:19
[QUOTE=RAMURAI;337623]ממש בקטנה:

קיט יחס העברה לסמוראי 6:5.1.
בLOW RANGE עלה לי 475$, לקבל את זה לארץ דרך UPS תוך 5 ימי עבודה + כל הבלאגן שמסביב(מכס,שמכס, ביטוח שמיטוח, הובלה וכל החרא שמסביב) חשבון סופי לקבל את זה ביד=3821 ש"ח.

כמובן שלא נדרשתי לא לגשת לדואר ולא משרד תחבורה וכאלה, דפק לי בדלת במדים בצבע חום.
"תחתום בבקשה!"

זה היה לפני שנה אני חושב.

עוזר לך?
אחלה אשמח לשמוע עוד חווית של קניות כאלה

Ace2000
15-09-10, 22:13
בגדול אתה אמור לקבל הזמנה להגיע לסניף המכס שבדואר ושם לשחרר את החבילה
במקום אתה אמור להציג חשבונית ולהסביר מה בדיוק המוצר בכדי שיוכלו לחשב את המס שחל עליו
במקום אתה צריך לשלם את המכס שאמור להיות על פי החוק 38.3% מערך החבילה כולל המשלוח לארץ (ערך זה ספציפי לחלקי חילוף לרכב ממדינות שרשומות בהסכם הסחר) למרות שהם מוסיפים עוד כל מיני סעיפים (לדוגמה, מס מחשב, כן כן יש כזה..) ככה שזה מגיע יותר לכיוון של בין 40% ל 50%
כל חבילה שערכה כולל המשלוח לארץ עולה על 50 דולר מחוייבת במס
בדרך כלל כאשר המשלוח הוא דרך חברות שילוח גדולות כמו UPS או FEDEX כל נושא חיוב המכס עובר דרכם

חשוב לציין שישנם מקרים בהם החבילה "נופלת בין הכסאות" ולא עוברת דרך המכס
כמובן שזה המקרה המועדף על כולנו, פשוט להגיע לדואר ולקחת את החבילה.

טבלת חישובי המכס ליבוא אישי:
http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

Tom Bril
16-09-10, 01:33
מתעלק קצת על השירשור

אני מעוניין להזמין אדפטורים (ספייסרים) 2 אינץ או אינץ וחצי, בEBAY יש כל כך הרבה, איך אני יודע מאיזה ספק להזמין, ידוע לי שיש את נושא האמינות בצד שמאל אבל בכל זאת, יש מלא תמונות של אותו חלק ואני לא באמת יודע את האיכות, יש למשהו ניסיון עם זה?

riko
16-09-10, 03:02
נראה לי ששכחתם את עיניין משרד התחבורה :twisted: .
אני הזמנתי לפני חודשיים קיט שיפוץ לגיר דרך איביי , המשלוח היה עם חברת משלוחים גדולה
ברגע שהגיע לארץ התחלתי לעבור מסכת עינויים קשה שכללה:
1.שליחת מסמכים למשרד התחבורה ( שהתגלו כלא מעודכנים, עם מספרי טלפון שגויים), זה מסמכים שקבלתי מהם , כן!
2.שחרור החבילה מהדואר+מכס , רק לאחר שהגיע בדואר אישור ממשרד התחבורה.(ממר ברדה היקר).
3. את המוצר קניתי במכרז ולכן המחיר היה ייחסית נמוך , הם במכס החליטו שאני רמאי שקרן, גנב , נוכל ומצורע , דרשו חשבוניות עיסקה של הויזה שלי , דרשו מסמך מחברת paypal , גלשו באתר וראו שאין מכרז על המוצר. ולבסוף החליטו שאני אשלם לפי המחיר המופיע
באיביי + מכס + מע"מ + קנס בגובה המכס . הוכחתי להם מעל לכל ספק שלא רימיתי , אבל הם אמרו לי "דבר עוד כמה מילים , ואנחנו מחרימים את החבילה" .
שילמתי כמו ילד טוב , ואני עדיין מחכה לחבילה :mad:
סה"כ מיסים + קנס = 1100 ש"ח שלקחו לי בחאוואה

RAMURAI
17-09-10, 22:10
נראה לי ששכחתם את עיניין משרד התחבורה :twisted: .
אני הזמנתי לפני חודשיים קיט שיפוץ לגיר דרך איביי , המשלוח היה עם חברת משלוחים גדולה
ברגע שהגיע לארץ התחלתי לעבור מסכת עינויים קשה שכללה:
1.שליחת מסמכים למשרד התחבורה ( שהתגלו כלא מעודכנים, עם מספרי טלפון שגויים), זה מסמכים שקבלתי מהם , כן!
2.שחרור החבילה מהדואר+מכס , רק לאחר שהגיע בדואר אישור ממשרד התחבורה.(ממר ברדה היקר).
3. את המוצר קניתי במכרז ולכן המחיר היה ייחסית נמוך , הם במכס החליטו שאני רמאי שקרן, גנב , נוכל ומצורע , דרשו חשבוניות עיסקה של הויזה שלי , דרשו מסמך מחברת paypal , גלשו באתר וראו שאין מכרז על המוצר. ולבסוף החליטו שאני אשלם לפי המחיר המופיע
באיביי + מכס + מע"מ + קנס בגובה המכס . הוכחתי להם מעל לכל ספק שלא רימיתי , אבל הם אמרו לי "דבר עוד כמה מילים , ואנחנו מחרימים את החבילה" .
שילמתי כמו ילד טוב , ואני עדיין מחכה לחבילה :mad:
סה"כ מיסים + קנס = 1100 ש"ח שלקחו לי בחאוואה

בגלל כל הסיבות האלא העדפתי לקבל את החבילה דרך חברה(UPS) שמספקת את המשלוח עד בית הלקוח.

אפילו ששילמתי מעט יקר.

raanan
17-09-10, 22:27
בגלל כל הסיבות האלא העדפתי לקבל את החבילה דרך חברה(UPS) שמספקת את המשלוח עד בית הלקוח.

אפילו ששילמתי מעט יקר.

החגיגה נגמרה !
זה לא משנה אם זה דרך UPS/DHL/FDEX , אם זה חלק חילוף לרכב, עליך האחריות להמציא אישור ממשרד התחבורע.
אח"כ חב' השליחויות תספק החבילה עד הבית.

הגעתי למסקנה (לאחר הטרטור שעברתי לאחרונה), אם אני חוסך פחות מ- 400 ש"ח, אני רוכש בארץ !

רענן

tzagi
18-09-10, 02:47
אין כול בעיה לשלוח חלקים למכונת כביסה לארץ
בלי טרטורים ממשרד התחבורע ובלי התעסקות עם המכס (אלא אים נולדת עם ענן שחור מעל הראש)

המעוניינים יכולים לשלוח מייל , כן, לזה למטה.

-->