התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התקנת מצבר נוסף + קומפרסור ב-WJ

eysham
16-09-10, 22:52
צפוף שם, אבל מסתבר שזה אפשרי...

http://inlinethumb18.webshots.com/47505/1089331439045245455S600x600Q85.jpg

תמונות נוספות: http://rides.webshots.com/album/74005781wFbObq

יורם-דרומי
17-09-10, 13:08
איך נשלטת הטעינה לשני המצברים?

yigaljet
19-09-10, 15:37
רק כדי להעמיד דברים על דיוקם
לוותר על בית מסנן האויר ,שתפקידו בין היתר לספק אויר קר יותר מטמפ תא המנוע, זו התקנה גרועה
מצברים מסוג אופטימה יקרים החשופים לטמפ קיצוניות של תא מנוע זה בימי הקייץ ,יקצר את אורך חיי המצבר משמעותית
כנל הפעלת המדחס בתנאים כאלה
את כל אלה הייתי מנסה להתקין תחת הרכב או בתוכו מאחורי דפנות תא המטען

sos4u
19-09-10, 17:27
רק כדי להעמיד דברים על דיוקם
לוותר על בית מסנן האויר ,שתפקידו בין היתר לספק אויר קר יותר מטמפ תא המנוע, זו התקנה גרועה
מצברים מסוג אופטימה יקרים החשופים לטמפ קיצוניות של תא מנוע זה בימי הקייץ ,יקצר את אורך חיי המצבר משמעותית
כנל הפעלת המדחס בתנאים כאלה
את כל אלה הייתי מנסה להתקין תחת הרכב או בתוכו מאחורי דפנות תא המטען

" התקנה גרועה ", זה כמו השועל, שלא הצליח להכנס לכרם, התחיל להגיד: איכס איזה ענבים חרא, כולם בוסר ...."

לא, התקנת המצברים בתוך הרכב, משיכת כבלים שמעבירים אמפרז' גבוה, עבים לאורך כל הרכב , זו התקנה , מצויינת ? שלא לדבר על פליטת גזים בתוך חלל הרכב המחייב איוורור, של תא הנוסעים?
הרי ניכר היטב שמדובר בהתקנה יפה, מקצועית, כבלים בעובי נכון ככל שניתן לראות, מוגנים בשרשור, קטבים מכוסים. מה עוד אפשר לבקש ?! אז המנוע נושם אוויר חם .... WOW, איזה גרוע זה !!

כל החיים הם פשרה, אני בטוח שרבים מאיתנו היו נוסעים עם רכב חדש יותר ב 10 שנים ממה שיש להם , אלמלא היו צריכים להתפשר על משהו אחר.
אז בין, להתקין מצבר בתוך הרכב, ולשמור על בית המסנן, ולקבל "אוויר קר" אני מעדיף את הפשרה שבחר המתקין. אבל זה רק אני. מה לעשות.

תוכל לומר משהו אחר, שאם כבר להתקין מצבר שני, ואופטימה, השכל אומר להשתמש באחד אדום לסטרטר, והשני בצהוב, או כחול שמתאים לפריקה עמוקה. או בשני צהובים, שיודעים גם לתת סטרטר, וגם פריקה עמוקה.

הערה כזאת נכונה ומתקבלת, מה גם שמחירם, אדום צהוב, או כחול, זהה ...

*גילוי נאות:
למעט העובדה שמדובר ב גרנד אדום, אין לי שום קשר רגשי, ו / או סנטימנטלי להתקנה הזאת ...

השועל
19-09-10, 18:33
יוסי.. דבר יפה.. שועל שמשועל ... :)

-->