צפייה בגרסה מלאה : ג'ימני - טיימינג???
שלום לכולם,
התחדשתי בגימני 2003 ואני רוצה להתחיל ביישור קו.
האם בשנת 2003 זה שרשרת או שנדרש להחליף רצועה?
תודה,
רועי
היי רועי,
תתחדש על הג'ימני!
שתף אותנו בתמונות :)
החל מ-2001 (המנועים כפולי גל הזיזים), מנועי הג'ימני עובדים עם שרשרת תזמון.
שלום לכולם,
התחדשתי בגימני 2003 ואני רוצה להתחיל ביישור קו.
האם בשנת 2003 זה שרשרת או שנדרש להחליף רצועה?
תודה,
רועי
ככל הידוע לי ישנם דגמים עם שרשרת (כמו שלי) וישנם דגמים עם טיימינג. המוסך שהייתי אצלו אומר שההבדל החיצוני ביניהם הוא מעטפת פלסטיק בחלק הקידמי של המנוע - למי שיש אותה יש טיימינג. אצלי 2003 (אוטו') כאמור עם שרשרת.
לפי מה שהבנתי ממוסך סוזוקי מורשה (שלום דיין בירושלים) שנת הדגם 2001 היתה האחרונה שהיה בה רצועת טיימינג - ומהשנה הזו יש גם רכבים עם רצועה וגם עם שרשרת (שלי 2001 עם שרשרת).
לפי זה מ 2002 וצפונה יש רק שרשרת - כך שנראה לי שאתה יכול להיות רגוע
בכל מקרה - כדי שתהיה סגור על זה - קפוץ למוסך סוזוקי , פתח מכסה מנוע והם יגידו לך
לפי מה שהבנתי ממוסך סוזוקי מורשה (שלום דיין בירושלים) שנת הדגם 2001 היתה האחרונה שהיה בה רצועת טיימינג - ומהשנה הזו יש גם רכבים עם רצועה וגם עם שרשרת (שלי 2001 עם שרשרת).
לפי זה מ 2002 וצפונה יש רק שרשרת - כך שנראה לי שאתה יכול להיות רגוע
בכל מקרה - כדי שתהיה סגור על זה - קפוץ למוסך סוזוקי , פתח מכסה מנוע והם יגידו לך
עשיתי טיפול ראשוני - שמנים, פילטרים ושאר ירקות.... המוסכניק אמר שבשרשרת עסקינן כך שלא נידרש טיימינג.
עכשיו מתחילים בשיפורים:
צמיגים הוחלפו למקסיס 8060
מיגונים בדרך.
וככל הנראה נעילה אחורית.
רועי
לפני שאתה משקיע את הכסף במיגונים, לדעתי עדיף להשקיע קודם בסט קפיצים-בולמים טוב, שגם ייתן לך הגבהה.
אחרי זה, חוץ ממגן סף ואולי אולי גם טרנספר, אין הרבה טעם להכביד יותר על האוטו הזה, הוא לא צריך את זה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.