צפייה בגרסה מלאה : צמיג מקסיס 8060 טרפדור- שיניים מתפרקות
לפני 4 חודשים רכשתי רביעיית מקסיס 8060 חדשים מ"צמיג ישיר" בפ"ת (שירות מצוין). נסעתי מאז כ3,000 ק"מ עם מעט מאוד שטח (תינוקת בבית). לאחרונה הבחנתי שהשיניים החיצוניות של שני הצמיגים האחוריים החלו להתנתק (מצ"ב תמונה). התופעה מתרחשת רק בשיניים שבולטות החוצה (אחת בפנים, אחת בחוץ על פני כל היקף הצמיג, זה המבנה שלו). טרם ניגשתי לצמיג ישיר להתלונן. חשוב לציין שהקדמיים במצב מצוין. אני מקפיד על לחץ ניפוח של 28PSI, בודק מדי שבוע וכיו"ב. מה אתם אומרים? תופעה מוכרת? האם בכלל לגשת ליבואן? לצמיג ישיר?
1. תוכל לומר על השירות שהוא מצויין אם תחזור אליו עם התלונה.
2. מה תאריך ייצור הצמיגים?
1. תוכל לומר על השירות שהוא מצויין אם תחזור אליו עם התלונה.
2. מה תאריך ייצור הצמיגים?
לא פעם ראשונה שאני רוכש ממנו. מבחינתי הוא בסדר. מן הסתם, יכולת הטיפול שלו בנושא תקבע את המשך הדרך, אך כרגע לא מדובר בדיון על צמיגאי, אלא על צמיג.<O:p</O:p
יוצרו במרס 2010.
אצלי לא ראיתי כאלו ואני כנראה נוסע יותר אגרסיבי ממך ...
על איזה רכב מדובר?
האם מותקנת ברכב נעילת דפ' אחורית?
על איזה רכב מדובר?
האם מותקנת ברכב נעילת דפ' אחורית?
קיה ספורטאז', ללא נעילות.
ככה נראה בדרך כלל צמיג אחורי שמורכב עלסרן שנעול בנעילה אוטומטית.
וגם אז, זה לא קורה אחרי 3,000 ק"מ אלא לוקח הרבה יותר זמן.
מצטער לקלקל, אבל לי זה נראה כמו צמיג שפירפר על משהו(סלע חד/ ברזל וכו') עצם זה שהקרע מופיע באותו המקום לכל אורכו(ו בחלקו של הרדיוס) של הצמיג מעיד על כך
יש לי סט 8060 במידה 31/10.5R15 שיוצרו בשבוע 6 של 2010.
http://lh6.ggpht.com/_EX3RNIjtUAU/S9chUXGVEfI/AAAAAAAAFRM/l-6DGMS7PS4/s400/Photo0013.jpg
מורכבים למעלה מחצי שנה על טרופר לא נעול.
אני נוסע בכביש עם 36PSI היות והצמיג הזה מרגיש לי רך מאוד בהשוואה לביגהורן הישנים שהיו לי.
לאחר כמה טיולים ביניהם מסלול סלעים לא קל באזור בית שמש וטיול ארוך ברכב עמוס מלא ברמה"ג הצמיגים נראים הרבה יותר טוב מאלו שבתמונה בתחילת האשכול.
סה"כ מאוד מרוצה מהטרפדור - צמיג שטח שקט ונוח בכביש עם אחיזה מעולה בשטח סלעי.
בקיצור- אגש לצמיג ישיר ואדרוש הבהרות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.