התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה דחופה לחלק לסמוראי בדרך לדרום

יונתןמצפה
24-09-10, 18:28
חג שמח לכולם.
מחר על הבוקר אני יורד דרומה למספר ימים.
אני מחפש דחוף "סקיד פלייט" (?) אחורי צד שמאל. (התושבת התחתונה של הבולם, זו שעליה מונחים העלים). מדובר בסמוראי 96 עלים, לא יודע אם הדגם עם הסרנים הצרים יתאים.
הלכה לי (לגמרי) ההברגה של התושבת התחתונה של הבולם (התושבת היא חלק אינטגרלי מכל החלק המדובר).
כרגע עשיתי איזשהו אילתור זמני, אבל אני לא מתכוון להיכנס ככה לשטח (אני גם מטייל לבד ככל הנראה אז לא מחפש עודף צרות...).
אם אני לא מוצא את החלק הזה אז או שאחפש חרט שיחרוט לי שם הברגה חדשה (נניח ברהט) או שאאלץ לעלות לב"ש ביום ראשון כדי לטפל בזה.
בקיצור, כל מי שיכול לעזור מחר (או בתחילת השבוע) אודה מאד אם ייצור איתי קשר.
(אפשרי בהחלט חלק כזה משומש במצב טוב, אם מישהו מוכן לתרום את שלו למספר ימים- בכלל הברכה עימו...)

ממחר בבוקר, אני על הציר חיפה-דרום!
תודה מראש
יונתן
0528-754773

(נ.ב. - אם מישהו חושב שהוא יכול להבריז לי שם הברגה חדשה עם מחרוכת ויש לו זמן פנוי ורצון לעזור אני לא אגיד לא...)

מצורפת תמונה של החלק המדובר

יונתןמצפה
25-09-10, 00:39
אני אציץ בשרשור הזה עוד פעם בבוקר מוקדם לפני שאצא, אח"כ אם מישהו רוצה לעזור אז בטלפון.
תודה
יונתן

יונתןמצפה
06-10-10, 18:46
תודה לכל מי שהציע את עזרתו לפני במהלך ואחרי הטיול.
אני והסמוראי עברנו שבוע אינטנסטיבי, ארוך, אינטימי..., ובעיקר מהנה מאד.
בסופו של דבר האום רותך, ושלא כצפוי דווקה הבושינג הזה החזיק (להבדיל מ- 2 אחרים שנפחו נשמתם בטיול הזה.)
אין על האוטו הזה, למרות כל ההתעללות, הק"מ הרבים, כמויות בלתי נדלות של שטח ועוד.. הוא החזיר אותי מאילת אחרי נסיעה ארוכה ומייגעת שהסתיימה בשלוש לפנות בוקר בחיפה.

-->