צפייה בגרסה מלאה : חדש חדש פה עם מחשבה לקנות ג'ימיני או כל רכב שטח אחר
האמת היא שאני מחפש לקנות לעצמי רכבבתקציב ~60 אלף - זהו רכב הראשון שלי.
חפשתי עד עכשיו פריבטים כמו סיריון, פוקוס, קורולה וכד' ...
ראיתי שגם ג'ימני נכנס לי בתקציב 2005-2006.
השאלה שלי אם נכון לקנות ג'ימני כרכב ראשון או אולי שווה דווקא להתנסות תקופה על פרייבטים ואז לעבור למשהו יותר גבוה ?
ומבחינת גודל מבפנים, ג'ימני בערך כמו סיריון ?
דעתכם
שמע ידידי
אם אתה מתכוון לטייל עם הרכב בשטח ואתה יחיד או בזוג - זה אחלה בחירה
רכב אמין מאוד, חסכוני יחסית (1:12 בממוצע בערך) והאופציה השפויה היחידה להחזיק רכב שטח אמיתי בארצנו.
הוא גם שומר על הערך שלו בצורה טובה.
אם אתה לא מתכוון לרדת מהכביש אז עדיף לך, לדעתי, פרייבט שיהיה יותר חסכוני
מבחינת מרחב פנימי - הוא ממש קטן - אבל שוב, אם אתה לבד או בזוג אתה יכול לקפל את המושבים האחוריים ואז הכל נכנס בו - אני העברתי איתו דירה ככה... - וגם תמיד אפשר להוסיף גגון
בהצלחה
סלע
מסכים עם סלע פרט לצריכת דלק,
שלי 2006 אוטומטי עושה בערך 1:10 ומיכל הדלק שלו לא גדול.
קח בחשבון שהוא קופצני על הכביש אבל נפלא לעיר, אין כמעט מקום שאי אפשר להחנות אותו.
מעבר לזה - בחירה מצוינת לזוג מטיילים.
אצלי אוטומט 2008 בנהיגה מעורבת (עיר-בין עירוני-טיולים) 1-10 /1-11
ואני לא הכי עדין על הגז:)
רכב מצוין אם מתכוונים לטייל,לעיר וליחיד\זוג
אצלי אוטומט 2008 בנהיגה מעורבת (עיר-בין עירוני-טיולים) 1-10 /1-11
ואני לא הכי עדין על הגז:)
רכב מצוין אם מתכוונים לטייל,לעיר וליחיד\זוג
היי אני נשוי + ילדה בת 3 וילד בן שנה יצא לי לקחת את הגימיני של חבר לטיול שטח משפחתי נכון שהוא קטן אבל היה סבבה לגמרי כולם נהנו הילדים ישבו בכיסאות בטיחות
נ.ב יש גגון
היי אני נשוי + ילדה בת 3 וילד בן שנה יצא לי לקחת את הגימיני של חבר לטיול שטח משפחתי נכון שהוא קטן אבל היה סבבה לגמרי כולם נהנו הילדים ישבו בכיסאות בטיחות
נ.ב יש גגון
בג'ימני אפשר לטייל גם עם 4 צעירים (פחות או יותר...)כמובן תלוי בכמות הציוד ומידת הפינוק:-)
אם עדיין לא רכשתה את רכבך החדש וההיטלבטת שלך זה על ג'ימיני אזי עדיף משנת 2006 ומעלה
אז החליפו את המנועים לVVT .
jimini2005
18-10-10, 20:58
ערב טוב!!!
אם אתה עדיין בעניין יש לי גימיני 2005 יד 2 במצב חדש חדש מטופל אך ורק במוסך מורשה
שווה לראות בכול אופן אם בכול מצב לא נראה לך ולא בא לך על שלי אני ממליץ בחום על הרכב הזה קטן וחסכוני ואחזקה של מיני פרייבט .
054-7616697 יניב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.