צפייה בגרסה מלאה : גרנד משונה
נמרוד - מערד
27-09-10, 14:26
שלום לכולם.
נתקלתי בדגם של גרנד 97 המנוע נראה כמו ה5200 ברישיון כתוב 4700 בצד ומאחור כתוב סטאר קרפט, ללא סן רוף, מי יכול להרחיב על הדגם הזה.
נמרוד
את הרכב הזה ראיתי למכירה לפני כמעט שנה.
אם אני זוכר שאמור להיות רכב ספורטיבי יותר במיוחד מערכת המתלים שאמורה להיות מונמכת משמעותית מגראנד רגיל.
לגבי המנוע לא מצאתי שום תעוד ברשת על מנוע 4.7 בגראנד ישן (מקורי כמובן).
ירדתי ממנו כי הייתה לי הרגשה של קומבינה (לא ראיתי את הרכב).
ראיתי את הרכב - השחור מרשל"צ.
באמת מוזר וכבר לפני מספר חודשים העליתי כאן שאלה לגבי האפשרות של 4.7 במודלים 1997. למיטב ידיעתי לא היתה, למרות שהיו אז מספר דגמים שונים שחלקם גם הגיעו לירדן (אולי הוא משם?). אכן המנוע נראה כמו 5.2, למרות שהבעלים טוען שהוא המנוע החדש יותר. בשום מקום שחיפשתי באינטרנט לא מוזכר דגם כזה. בכל מקרה, אחרי בדיקה שטחית שעשיתי לרכב, זנחתי את הרעיון בו במקום..
חן
זה נראה כמו רכב שהיה לו 6 צילנדרים,
שמו לו מנוע 8 צילנדר..ולפי מה שניתן לעשות ל6 4000 סמ"ק (חוקית)זה למתוח את השינוי הסמ"ק ברישיון עד מאק סימום 4700 .
מעל זה זה כבר 8 צילינדר ושם יש כבר בעיית רישוי..
זה לפי מה שנראה לי בכל מקרה!!
גל
גם אני ראיתי אותו ורציתי לקחת לבדיקה
זנחתי את הרעיון עוד לפני הכניסה לבדיקה .
נמרוד - מערד
28-09-10, 09:40
מומחים מה קורה? לא מפצחים איזה סוג גרנד זה.
נמרוד
מומחים מה קורה? לא מפצחים איזה סוג גרנד זה.
נמרוד
אני לא מומחה, אבל לדעתי מדובר על לראדו Special Edition .
http://www.theautochannel.com/news/press/date/19971007/press006910.html
המנוע כנראה הוחלף, או שפשוט יש טעות ברשיון. לגבי הכיתוב - כנראה סתם מדבקה..
מצאתי :
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Starcraft-Corporation-Company-History.html
ציטוט :
Not surprisingly, as sales of van conversions were faltering, sales of SUV and pickup conversions were climbing. Starcraft addressed this trend by opening a new manufacturing operation--Starcraft Southwest--to specialize in conversion pickups and sport utility vehicles. Based in McGregor, Texas, Starcraft Southwest marketed its products under the trade name Lonestar. In 1995, it began developing special conversion packages for the Ford Explorer and Ford Windstar minivan. The following year, the company was asked to develop luxury conversions for the Jeep Grand Cherokee and the Plymouth Voyager, marking the first time it had ever worked with Jeep and Plymouth. Starcraft also worked with GMC to develop a new conversion package for the Jimmy sport utility vehicle.
מדובר בגרנד 97 של אסף זה בכלל לא 4X4
אין חיה כזאת שיצאה מהמפעל.
דגם לרדו ולימיטד יש 4.0 ליטר 4X4 ו 2X4.
דגם לרדו לימיטד והורביס יש 4.0, 5.2 ו5.9 ליטר (הלוואי עלינו).
ובדגמים מאוחרים יש מנוע 4.7 ליטר מתקדם
הדגם המדובר לא קיים במודלים האלה אלא עם כן הוא הגדיל נפח כמו שציינו פה או עשה הסבה למנוע מתקדם 4.7 אם כי אני בספק..
בכל מקרה. הכל ניתן לעשות היום, אני אישית הייתי משקיע רק ב5.9 .. זה באמת מנוע ראוי להשקעה.
היה 5.9 למכירה במחיר מפולפל, סטנדרטי לגמרי, אין מצב שמכר אותו אז הוא כנראה יצוץ שוב.
לא נראה לי ביג דיל - בטח מתחמם יותר, אם רוצים לחזק מנוע, עדיף לשפר את הקיים.
היה 5.9 למכירה במחיר מפולפל, סטנדרטי לגמרי, אין מצב שמכר אותו אז הוא כנראה יצוץ שוב.
לא נראה לי ביג דיל - בטח מתחמם יותר, אם רוצים לחזק מנוע, עדיף לשפר את הקיים.
שועל,
חסר לך כוח עם ה 5.2 ?
ד"א ה 5.9 [ אם הוא מקורי ] מגיע עם פתחים על מכסה המנוע . מובנה מהיצרן, לקירור משופר.
ממה שאני הבנתי מבחור שבדק את הרכב האמור בעבר, זה V8 5.2 רגיל לחלוטין שעשו לו טעות ברישום הרשיון בנפח המנוע.
נמרוד - מערד
28-09-10, 16:24
רמי
הדבר המשונה ברכב הזה זה השם סטאר קרפט, המנוע נראה 5200 רגיל לחלוטין.
נמרוד
שוב, כנראה שמדובר ביבוא אישי של אחד הלרדו במהדורה המיוחדת, שטופל ע"י סטארקרפט (חצאיות, ואבזור מעבר ללרדו הרגיל) עבור ג'יפ, כפי שחגי מצא לעיל; עם טעות או זיוף ברישום הנפח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.