צפייה בגרסה מלאה : אגזוז "יורק" - רעיונות?
הרכב סוזוקי ויטארה 92 8שסתומים קרב'
בימים האחרונים האגזוז "יורק מים בטיפות קטנות בעיקר בהתנעה ובמכות גז, ומעשן שחור בהתנעה עצמה למשך שתיים או שלוש שניות. לא עשן כבד אבל מעשן.
אין איבוד נוזל קירור - שללתי ראשון כי פחדתי מראש מנוע.
בריחת שמן לצילינדר הייתה צריכה לתת לי עשן כחלחל ולא שחור, מה גם שאין איבוד שמן.
האם העניין יכול לנבוע מתזמון הצתה\טיימינג שנדרש לעשות?
לא נכנסתי לשלוליות עם הרכב בזמן האחרון כך שלדעתי הצטברות מים בדוד אגזוז לא ריאלי
למי שיש רעיון\ניסיון עם בעיה דומה אשמח לעזרה
סופת המדבר
01-10-10, 23:54
לחות
לחות
הסבר פרט נמק ותרגיע אותי כבר
לא בא לי עכשיו על ראש מנוע
כן. חשדתי בו אבל אין לי ניסיון בתחום אז עזבתי, חוץ מזה שיש מן קרקוש מכיוון הדוד הקדמי מבין השניים
אסור להתעסק עם ממיר קטליטי החומר שבתוכו מסרטן.
אבל העבודה של הממיר היא ל"טהר" את הגזי פליטה כמה שיותר.
מהעבודה שלו יוצא מים מהאגזוז, תמיד היה פשוט לא שמת לב לזה.
ובקשר לראש תפתח את הפקק שמן ואת המדיד ותראה את הצבע של השמן אם זה חום ירוק
אז משהו לא תקין.
אני ממש לא מתעסק בממיר. רק חשדתי בו.
השמן תקין לגמרי, לקראת סופו אבל זה כי הבעלים הקודם היה דגנרט ולא טיפל ברכב, ואני עדיין לא הגעתי לשלב הטיפול במנוע. אבל זה בדרך.
השאלה שלי היא האם ברגע שאני רואה את המים מטפטפים מהאגזוז זה לא אומר שהממיר הולך לעולמו\אחד הדודים באגזוז?
בכל מקרה תודה על הרעיונות
א. אתה בטוח שיש ממיר קטליטי? לפי מה שאני יודע (נסיוני עם ויטארה 93') מה שנראה כמו ממיר הוא למעשה דוד קטן נוסף. ברכבים משנתונים כאלו, עם קרבורטור, לא היה עדיין חוק המאלץ התקנת ממיר קטליטי.
ב. לי הייתה אותה תופעה של טפטופים. שאלתי את "סלינס" אגזוזים לגבי זה והוא אמר שאכן זהו מצב תקין לחלוטין - התעבות מים באגזוז כתוצאה מהתקררות המתכת בזמן שהרכב כבוי. למעשה זה אפילו סימן טוב שהם משפריצים בחוצה - סימן שאין להם חור אחר להתנקז ממנו.
רון, איך אני מוודא את העניין אם זה דוד או ממיר בלי לפרק אותו?
חוץ מזה אני מאוד מקווה שמה שאתה אומר נכון, כי זה מרגיע אותי מאוד
רון, איך אני מוודא את העניין אם זה דוד או ממיר בלי לפרק אותו?
חוץ מזה אני מאוד מקווה שמה שאתה אומר נכון, כי זה מרגיע אותי מאוד
לגבי עניין הממיר, אין לי מושג - הכי טוב לשאול מקצוען... אני כמשתמע מקודם ממליץ על סלינס בחולון (הניסיון שלי איתו הוא רק בתור לקוח)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.