PDA

צפייה בגרסה מלאה : תלונה על עמוס מזגנים

מיכאל דרוטמן
06-10-10, 07:50
נגרם לי נזק ברכב של 3000 שח כתוצאה מן הרשלנות של עמוס מזגנים. תוך כדי בדיקה של 186 ש"ח הם ניתקו לי את המאוורר ולא חיברו אותו בחזרה. הלך פאקום ראש. הייתי צריך לשלם את עיקר התיקון בעצמי כי עמוס מזגנים ברחו מאחריות מלאה

six 4 life
06-10-10, 11:08
נשמע מאוד אמין לאור העובדה שנרשמת במיוחד לפורום כדי לרשום את הודעת הנאצה הזו.

GodsFather
06-10-10, 13:38
מיכאל היקר, לעמוס מזגנים יש מוניטין מאד חיובי בפורום הזה ובכלל כבעל מקצוע.

לגיטימי להתלונן על בעל מקצוע, כי בסופו של דבר כולם בני אדם. אבל עלייך להציג את כל התמונה במלואה, או שהשרשור הזה ימחק.

אגב, עמוס הוא חבר פורום וגם לו תהיה ההזדמנות להגיב, אם יבחר בכך.

מזגנים
06-10-10, 14:37
מיכאל היקר, לעמוס מזגנים יש מוניטין מאד חיובי בפורום הזה ובכלל כבעל מקצוע.

לגיטימי להתלונן על בעל מקצוע, כי בסופו של דבר כולם בני אדם. אבל עלייך להציג את כל התמונה במלואה, או שהשרשור הזה ימחק.

אגב, עמוס הוא חבר פורום וגם לו תהיה ההזדמנות להגיב, אם יבחר בכך.

אין על מה להגיב האדון התקשר והיתנצל על ההודעה. ומבחינתי זה ניסגר.

מיכאל דרוטמן
06-10-10, 15:09
עמוס מזגנים

נדב42
06-10-10, 15:22
מוזר השרשור הזה ... נראה כמו התערבות של משטרת המחשבות ...

דרור הראל
06-10-10, 15:42
מוזר השרשור הזה ... נראה כמו התערבות של משטרת המחשבות ...

יש פה משהו לא ברור ולא סגור,וזה שהבן אדם התנצל עוד יותר לא ברור.מישהו יוצא פה מאד לא טוב ,ועל פי הבנתי לפחות עד שהסיפור יסופר בשלמותו זה לאו דווקא המתלונן.

דרור הראל

מוטי ל
06-10-10, 17:22
חברה כמעט לכול מוסך יש איזה מתלמד שיכול לעשות טעות שיכולה להפיל ריזומה חיובי שלם,גם אני יצאתי פעם ממוסך חברה עם קליפר פתוח,אין מה לעשות חוץ מטיפול ענק+ רפידות למשך שנה במתנה,זה כול כך פשוט עם הרכב נכנס במצב תקין ולאחר שבוע בלי שאף בעל מיקצוע נגע יש אשם 1,הירייה הראשונה זה לברוח מאחריות אצל כמה בעלי מיקצוע.

zivo
06-10-10, 17:44
רק לי השירשור הזה צהוב? :roll:

klam
06-10-10, 17:51
רק לי השירשור הזה צהוב? :roll:

לא, לרובנו..:rolleyes:

נדב42
06-10-10, 18:33
חברה כמעט לכול מוסך יש איזה מתלמד שיכול לעשות טעות שיכולה להפיל ריזומה חיובי שלם,גם אני יצאתי פעם ממוסך חברה עם קליפר פתוח,אין מה לעשות חוץ מטיפול ענק+ רפידות למשך שנה במתנה,זה כול כך פשוט עם הרכב נכנס במצב תקין ולאחר שבוע בלי שאף בעל מיקצוע נגע יש אשם 1,הירייה הראשונה זה לברוח מאחריות אצל כמה בעלי מיקצוע.

אין בעייה, כל בעל מקצוע יכול לטעות, השאלה איך הוא לוקח אחריות אח"כ.
היה לי מוסך קבוע ורציני שבסה"כ עשה עבודה טובה, אבל היו לו 2 פאשלות גדולות: בראשונה הוא טעה ביחסי העברה בדיפרנציאל הקדמי, ובשנייה בניתוב צינור בלם בעת החלפת בולם קדמי. בשני המקרים הוא לקח אחריות מלאה בצורה מכובדת והולמת, והמשכתי לטפל אצלו שנים רבות אח"כ ...

פה רב הנסתר על הגלוי. עדיין מוזר בעיני למה לא סיפרו פה את כל הסיפור.

GodsFather
06-10-10, 19:38
חברים, דיינו.

אם עמוס אמר שהנושא נסגר, ואם פותח השרשור אישר זאת. אין טעם בדברת נוספת.

השרשור ננעל אלא אם אחד מהצדדים יבקש אחרת.

נמרוד
06-10-10, 21:08
לא משטרת מחשבות ולא בטיח. אין לאף אחד ממנהלי הפורומים מושג על מה מדובר מעבר למה שנכתב בפורום. אבל אם שני הצדדים לתלונה רוצים למשוך חזרה את הדיון (פותח השרשור שלח בנוסף אימייל ובו ביקש למחוק אותו כי הוא מתחרט) אז מה אנחנו אמורים לעשות? בשביל לספק את יצר הסקרנות שלכם צריך עכשיו בכוח לחפור?

הנעילה במקומה, והיא זמנית. מחר השרשור ימחק, כפי שהתבקשנו.

-->