צפייה בגרסה מלאה : צמיגים נוגעים בכנפיים בסגירת מהלך ZJ
רוני תורג'מן
06-10-10, 09:43
בוקר טוב
בזמן הצלבות הצמיגים נוגעים חזק בכנפיים ונחתכים!!:(
יש המלצות לבומפ-סטופ קד' בייצור עצמי? או פיתרון אחר ?(אקולון עם בורג לחלק התחתון??)
כמו כן אני מעוניין לשים תותב 4-5 סמ" מתחת לקפיץ האחורי,הרכב נראה לי "שקוע" קצת מאחור,וזה גם ירחיק את הכנף במידה החסרה.
ראיתי כאן פעם שירטוט של זה ואני לא מוצא אותו כרגע, אולי יש למישהו את התמונה?
תודה
רוני
יורם-דרומי
06-10-10, 11:49
בוקר טוב
בזמן הצלבות הצמיגים נוגעים חזק בכנפיים ונחתכים!!:(
יש המלצות לבומפ-סטופ קד' בייצור עצמי? או פיתרון אחר ?(אקולון עם בורג לחלק התחתון??)
כמו כן אני מעוניין לשים תותב 4-5 סמ" מתחת לקפיץ האחורי,הרכב נראה לי "שקוע" קצת מאחור,וזה גם ירחיק את הכנף במידה החסרה.
ראיתי כאן פעם שירטוט של זה ואני לא מוצא אותו כרגע, אולי יש למישהו את התמונה?
תודה
רוני
אצלי הרכב שקע כתוצאה מהתקנת טמבון אחורי מברזל
התקנתי תותב וזה איזן את הרכב
לגבי פגיעת הצמיגים - יש כאלו פה בפורום שחתכו את הכנפיים כדי להרחיקם מהצמיג
רוני תורג'מן
06-10-10, 12:14
אצלי הרכב שקע כתוצאה מהתקנת טמבון אחורי מברזל
התקנתי תותב וזה איזן את הרכב
לגבי פגיעת הצמיגים - יש כאלו פה בפורום שחתכו את הכנפיים כדי להרחיקם מהצמיג
תודה יורם,
זה בדיוק מה שאני מחפש : יש לך את השרטוט או מידות של הספייסר/תותב לקפיץ האחורי? הוא פורסם פה פעם ואני לא מוצא אותו;)
לגבי הכנפיים הקדמיות: כרגע אני רוצה להימנע הלחתוך כי אני מתכוון להביא כנפונים של "בושוואקר" וחושש שהמידות יישתנו עקב כך.
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15759&page=2
רוני תורג'מן
06-10-10, 16:12
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15759&page=2
דני אתה גדול !!! :p
תודה.
אגב: הרכב שלי מוגבהה אך נראה לי קצת שקוע מאחור,יש לי עניין להרים קצת את החלק האחורי,
שיהייה קצת גבוה יותר מהקדמי ,מצורפת תמונה להמחשה.
כמה ס"מ אתה ממליץ לספייסר?
קדמי ואחורי זהים?
לא מצליח להעלות תמונה,אך כאן למעלה יש תמונה מצורפת.
רוני. זה מאוד תלוי ברמת הקריסה אצלך. יש כמה אפשרויות 1" , 1.25" או 1.75" וכן הלאה..
אצלי ברכב שמתי מאחור 1.75" תוספת בגלל המשקל והרכב חזר לאיזון.
תוכל להתרשם בשישי ולהחליט מה אתה צריך..
דני אתה גדול !!! :p
תודה.
אגב: הרכב שלי מוגבהה אך נראה לי קצת שקוע מאחור,יש לי עניין להרים קצת את החלק האחורי,
שיהייה קצת גבוה יותר מהקדמי ,מצורפת תמונה להמחשה.
כמה ס"מ אתה ממליץ לספייסר?
קדמי ואחורי זהים?
לא מצליח להעלות תמונה,אך כאן למעלה יש תמונה מצורפת.
חכה לכנפונים ...
מימלא אתה צריך לחתוך את הכנפיים.
דבר שני אם הוא שקוע רק מאחור למה לשים ספייסר מקדימה ?
דבר שלישי, אתה על רוביקון, עם זרועות מתכווננות, למיטב זכרוני, האם בדקת אפשרות לשחק עם אורך הזרועות ?
מה לגבי שינוי מיקום החישוקים ? ספייסר לסרן ?
יש אין סוף פתרונות לכל בעיה. צריך לראות מהו הפתרון המתאים לך!
בהצלחה נפגש ביום שישי
רוני תורג'מן
07-10-10, 09:23
חכה לכנפונים ...
מימלא אתה צריך לחתוך את הכנפיים.
דבר שני אם הוא שקוע רק מאחור למה לשים ספייסר מקדימה ?
דבר שלישי, אתה על רוביקון, עם זרועות מתכווננות, למיטב זכרוני, האם בדקת אפשרות לשחק עם אורך הזרועות ?
מה לגבי שינוי מיקום החישוקים ? ספייסר לסרן ?
יש אין סוף פתרונות לכל בעיה. צריך לראות מהו הפתרון המתאים לך!
בהצלחה נפגש ביום שישי
היי יוסי
הכוונה לספייסר בסליל האחורי בלבד ,אני מעדיף את הרכב גבוה המקצת מאחור מהחלק הקדמי.
בקדמיים אין לי כוונה לשים ספייסר,אלא אקולון עם בורג בחלק התחתון של צלחת הקפיץ לצורך הגבלת סגירת מהלך.
לגבי החישוקים- אין לי כוונה שיבלטו יותר ממה שהם בולטים כרגע, והאופ-סט שלהם מתאים לי,קצת בולט,אך זה יסתדר עם הכנפונים כשאעשה את ההזמנה..
הזרועות לא מתכווננות עם הברגה,אך נראה לי שיש איזה שהוא כיוון אקצנטרי עדין בבורג חיבור לתושבת,ראיתי שם כמה סימנים של מצבים ,לא סגור על זה.
לענייות דעתי כל מה שאני צריך הוא אקולון מקדימה להגבלת סגירה,ספייסר בסליל אחורי , והארכת מגביל סגירה בגומייה האחורית(נעשה כבר עם פלך מרובע 4 ס"מ)
רוני..
הבורג עם המצבים יושב על התושבות בסרן הקדמי. שים לב שכל שינוי בהם עלול לגרום לסטיות בפרונט ולהוביל גם לרעידות בסופו של דבר. הם אחראים על כיוון הקסטר של הסרן.. אז שים לב !!
היי יוסי
הכוונה לספייסר בסליל האחורי בלבד ,אני מעדיף את הרכב גבוה המקצת מאחור מהחלק הקדמי.
בקדמיים אין לי כוונה לשים ספייסר,אלא אקולון עם בורג בחלק התחתון של צלחת הקפיץ לצורך הגבלת סגירת מהלך.
לגבי החישוקים- אין לי כוונה שיבלטו יותר ממה שהם בולטים כרגע, והאופ-סט שלהם מתאים לי,קצת בולט,אך זה יסתדר עם הכנפונים כשאעשה את ההזמנה..
הזרועות לא מתכווננות עם הברגה,אך נראה לי שיש איזה שהוא כיוון אקצנטרי עדין בבורג חיבור לתושבת,ראיתי שם כמה סימנים של מצבים ,לא סגור על זה.
לענייות דעתי כל מה שאני צריך הוא אקולון מקדימה להגבלת סגירה,ספייסר בסליל אחורי , והארכת מגביל סגירה בגומייה האחורית(נעשה כבר עם פלך מרובע 4 ס"מ)
אתה בא מחר ? דבר איתי ,
אוכל לעזור לך גם בחומר גלם וגם בחרט לעניין.
צודק השועל, [בגלל זה הוא "שועל" ] הברגים שאתה מדבר עליהם שייכים לכיוון פרונט ולא לכיוון הזרועות.
רוני תורג'מן
07-10-10, 14:15
אתה בא מחר ? דבר איתי ,
אוכל לעזור לך גם בחומר גלם וגם בחרט לעניין.
צודק השועל, [בגלל זה הוא "שועל" ] הברגים שאתה מדבר עליהם שייכים לכיוון פרונט ולא לכיוון הזרועות.
אנ בא מחר בערך ב-12:40,
חור גלם יש לי בשפע ( "משף" ברוממה ירושלים,יש לו כל מה שאתה רק רוצה,ובזול)48 ש"ח לק"ג אקולון לבן/שחור, 2 אקולונים לחלק האחורי לא יגיעו ל700-800 גרם.
חרט טוב יש .
רק חסרה לי גומייה אחת בומפ-סטופ בגודל המקורי לסליל הקדמי(התאיידה..) כדי שתבלום את האקולון שיורכב ביום ראשון בתושבת התחתונה של הקפיץ הקד'.
אם יש כזו שהוחלפה אצל משהו בארוכה יותר אשמח להתחבר אליה....:p:p:p
צודק השועל בנוגע לכיווני הזרועות, לא הייתה לי כוונה לגעת בכיוונים האלה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.